Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Megelőztél a francba:))))))))))
Azt hiszem sosem foglak utólérni:)))
Szia Dini!
Hááááááááát Te is rég jártál erre mi újság? Megy az új fogyi??(Remélem igen:))
Én már írtam, hogy én mindenre eszem(az 5-6 étkezés közül)ami épp kimaradna egyébként időhiány miatt. A PD por(amit Te is rendeltél)inkább vacsira, javaslom, ill uzsira, Tízóraira-->mivel Te 5 étkezést fogsz tartani.
Egyébként hány cm vagy és ?kg??És mennyi szeretnél lenni??
Helló Klimpi!
Igen, megfertőzött az a perszóna:))/L.g/vigyázzatok:))
Sziasztok!
S. Tünde, de rég hallotam rólad!
Láttátok, hogy most milyen nagy reklámot csinált az a bizonyos. T. fehérje por? Tegnap már az újságban is a hirdetésére bukkantam, s vmelyik nap emilt is kaptam. Fantasztikus akció, nem kell fizetni szállítási költséget.... :-)
Helló, Jó reggelt mindnekinek!
Tegnap megrendeltem a Pd-t epres csokisat, kiváncsi leszek milyen, ti azt mikor isszátok?melette mennyit edzetek?
Én csak vacsira eszem, meg ha rohangászós napom van akkor napközben, na meg néha tízóraira meg uzsira, vagy eddzés után.
Engem kérem L.girl megfertőzőtt, elöszőr egy porom volt, aztán olvastam az áradozásokat , hogy ez ilyen fincsi, ez .... és hát muszály volt vennem.
De így tök jó, mert nem uncsi, desszert helyett is megteszi, ha nagyon édességre vágyom(a csokis kókuszos és a banános Whey Prot.Proff.-l nagyon fincsik voltak, már nincsenek:))
Nekem nem kell fogyóznom, csak némi zsírocskát szeretnék alakformálással eltüntetni, mert egyébként - többnyire - nagyon egészségesen táplálkozom(s velem együtt az egész család, még a gyerekek is - 1,5;2,5)
163 cm és 53 kg vagyok:))Mondjuk ha 50 lennék nem sírnék, de inkább most izmot építek, ami ugye nehezebb mint a zsírocska:))
csak 2 gyereke van. Egyébként én nagyon egészségesen táplálkoztam a 2.terhességem alatt és ettem azért édességet is, igaz többnyire csak délelött, de a szőlőt és a dinnyét akár késő este is, s csak 2 kg-t híztam- ez jobb eredmény mint a Rékáé, Ő 6-t hízott:))
Na de neki nem volt 5 kg feleslege,ami az eslő terjességéből marad, nekem meg igen:))
Nag a másik az Anab.W, amire nagyon fáj a fogam, már annyit említetted, de legközelebb azt is rendelek, de már annyi porom van.
Most épp 6 fajta
S6 sütikrém
Myogenic citomos-jogh
PD epres feh.cs; van-anan
WPP mogyi csoki(nah ez nem ízlik) fahéjas mokka-elmegy, de ebből csak kicsi(100gr)van.
Ja és hétfőn jön a L cseresz-jogh
Úgyhogy 7 íz nem kevés, de azért jó lenne még az az AW,...... majd jövő hónapba:))
:DDD
Hát ez tényleg így van!Azt is letojom,ha rosszat mond,ha ö mondja,akkor úgy van,és kész.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kész!Nem tudja a család,mi bajom,hogy itt hahotázok!
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?