Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
azok az édességek amiket írtam/(wawel 70%-os ét csoki, cukormentes;gullón sin acúcar kekszek, ezekben nincs cukor és telj.kiőrl,-l +korpából vannak..-digestiva choko;diet nature Fibre ,-->ezek diabetikus termékek/a gullónnál vigyázz, mert csak ez a két termék jó, a többi ugyan cukormentes, de fehér lisztből van:((/
ezek jók, főként a kekszek, jobb mint a korpovit, abban fehér liszt van, ezekben telj.kiőrl, +zab, +korpa.
a 70%-s étcsokiból napi pár kocka kifejezetten egészséges, a wawel meg ráadásul még cukrot sem tart.
szgasztok, lányok
ma újra elkezdtem a port
tudjátok, melyiket. azt
persze ma még nem vettem magamhoz, mert még a tisztulási szakaszban járok... ;-)
kérdésem: nagy baj-e, ha ma még nem szedem a vitamint? meg ha nem iszok még zöldséglét?
Úristen, ne bíztass!!
Vaníliásat vettem.
de van szedem is már de idő kell míg 6.
a szemcsepp legalább azonnal 6 és a szemem nem fáj..
Köszi, én még szigorúbbra is vettem a dolgot ennél jóval, nem használok hozzáadott zsiradékot semmibe. Kekszeket sem eszek, max. puffasztott tönkönyszeletet nagyon ritkán, vagy 1-1 db Korpovit kekszet. Édességnek - proteinporok, gyümölcs, újabban flavinos csoki, ami nem is csoki, hanem gyógynövény és gyümölcs-sűritmény. Nagyon-nagyon finomak vannak, most a C1000-es a kedvencem! Húst keveset és ritkán eszem, jórészt vega vagyok. Sajt néha, s időnként sovány túró. Legnagyobbrészt - zöldség, zöldség!!!
Mégis megálltam a fogyásban. Taktikát kell változtatnom. Gondolom túl sok a feleslegem, s túl sok ment már le, azért van ez. Kérek egy kis taktikát? Mennyire csökkentsem le a ch-át?
Pirosalma!!!!!!!!!
Olvastam Saffy napját is, nem rossz, tetszik. Ti irjátok, mit esztek meg egy nap?
Hát sziasztok! Én is itt vagyok, megérkeztek a poraim.
Azért próbálom ki ezt a módszert, mert mindig az esti kaján csúszok el. Napközben nincs gond, megeszem az eltervezett kajákból az eltervezett mennyiséget.
De este...
Szóval én a vacsorát szeretném turmixal kiváltani. Legszimpatikusabb a PD volt. De az ára miatt próbaképp elsőre egy Meta Diet Shake-et vettem, meg 2 pici 100% Whey Protein Professional-t. Meg rendeltem egy Garcinia Cambogia HCA nevű bogyót,ami a leírás szerint "Lassítja a zsiradék és a koleszterin képződését. Szaharint az ételből glukózra és glykogénre fordítja, ezáltal teltségérzetet nyújt".
Na meglátjuk, még soha nem is kóstoltam ilyesmit.
Én csak telj.kiőrl.tönkölyb.kenyeret eszem(néha norbisat)barna rizs, sok zöldésg, gyümi, kevés tojás, hús(abból is szinte csak csirke és pulyka)hal, túró, nat.joghurtok, norbis édességek és más édességek(wawel 70%-os ét csoki, cukormentes;gullón sin acúcar kekszek, ezekben nincs cukor és telj.kiőrl,-l +korpából vannak..-digestiva choko;diet nature Fibre ,-->ezek diabetikus termékek/a gullónnál vigyázz, mert csak ez a két termék jó, a többi ugyan cukormentes, de fehér lisztből van:((/bármely tesco, auchan á.-n megkapod.Tésztából telj.kiőrl.durum. A húsokat tepsiben sütöm, zsiradék nélkül a krumplit szintúgy vele együtt felkarikázva, fűszerezve. Sok fűszert is használok, azok nagyon egészségesek, legtöbbjük gyógynövény is egyben:))Szoktam még zabpelyhet is főzni(félig tejjel-f.vízzel)úgy mint a tejberizst, amég nyákos nem lesz, nagyon fincsi egy kis édesítővel kakaóporral, v.fahéjjal reszelt almával.Soktam enni sajtot, de csak módjával, felvágottból csak szín sonkát néha virslit, de ezeket alapból nem igazán szeretem.Kb 3 óránként eszem.Sokat iszok(vízet, teát-->de én ezekre vágyom is)Műzlit is csak telj.kiőrl és cukor mentest eszek.Nah és persze néha"csalok", de annyi kell és nem árt:))Jó recepteket találhatsz itt a hoxán a norbis receptek közt, és sztem az alexandrások közt is.Oliva és Floriol omega3 olajat használok. Ha sütök azt darált (nem nagyon)zabpehelyből és telj.kiőrl dolgokból ritán norbis lisztből.Szóval többnyire így eszek, persze vannak vendégségek, ide megyünk oda, de mondhatni 7 napból 5-ön biztos így eszek, de van hogy 7-en, az attól függ, de ha vmi miatt nem jön össze nem görcsölök rajta.
Minden másnap edzek, és ugye mostanság estére por:)
HÚÚÚÚÚÚÚ, nem tudom hogyan gondoltad, hogy ettől hízni lehet, kivéve ha tömegnövelőre gondoltál, mert ugye olyan is, de ez itt a fogyis oldal, azaz olyan fehérjeturmix-ot fogyasztunk, ami semmiképp nem hízlal.
Én napi 1*, max(néha)2* iszom, de van hogy 1-3 nap nem, de én nem fogyni szeretnék. Viszont aki szénhidrát és zsírszegényen tápl.-k mellette az ált. inkább fogy:))
Szeretném kipróbálni, hogy edzés után és vacsi helyett iszom egy fehérje turmixot, és szénhidrát és szírszegényen táplálkozom. Kg-ban szerintetek fogok hízni?
Köszi!
igazad van, csak ugye az van belénk rögzülve, hogy mit mutat a mérleg.
De majd 3 hét múlva lesz nagy mérés, s ott majd kiderül, hogy a kilókon kívül mi változott.
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?