Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
nem a centi a lényeg inkább?
próbálj meg zsírt mérni összkiló helyett, az jobban megmondja, hogy fogytál-e :)
az összkiló sokmindentől függ, mennyire van tele a gyomor, mit és mikor ettél utoljára, mennyire vizesedsz, mensi előtt vagy-e, vagy edzés után vagy-e.... sokmindentől függ...
igazából a zsírkiló mondja meg hogy fogytál-e :) (mert a zsírból való fogyás az igazi, értelmes fogyás :P)
sziazstok gyerekek
már azt sem tudom melyik a taknyom melyik a nyálam az alergiátol...:( utálom ezt a meleg időt:S
Szia!
Jaj, Tünde, nem kellene erőltetni ezt az atkinses dolgot szerintem...Csak arra jó, hogy rendesen lelassítsa az anyagcserét. Több szénhidrát kellene neked, jóval kibírhatóbb is úgy a diéta. Olyat kell csinálni, amit az ember 1 hétnél tovább is tud csinálni.
Hát lehet, hogy én nem szűken mérem a poradagot, és tejjel keverem (nem sokkal), ezért sűrűbb kicsit. És még rádobok 1/3-nyi, vagy 1/2-nyi Anabolic Wheyt :)
A vízzel úgy vagyok, azt ihatom magában is, inkább a turmixom legyen "krémesebb" :)
Egy 2 dl-es csészébe szoktam kikeverni egy adag Lagoont, hozzá az Ababolicot, meg ami tej belefér a csészébe. 2 perc kavarás, 1-2 perc állás, és elég jó az állaga :)
L.girlnek, ha jól emlékszem 17 pora van:))
Igy legalább nem unom meg:))
Jó éjt én is lépek:))
huuu van készleted rendesen:)
na jóéjt, :) engem vár az Álomcsapda:) majd benézek:)
L.girl!
Ma megkaptam a L.cseresz-joh. Még csak egy negyed adagot kóstoltam, fincsi volt, de nem sűrű.
Milyen arányban kell a folyadék és a por, hogy sűrű legyen?
Most épp 7 fajta
Syntha6 :sütikrém
Myogenic: citomos-jogh
Protein Delite :epres feh.cs; van-anan
Whey Prot.Proff.: mogyi csoki(nah ez nem ízlik) fahéjas mokka-elmegy, de ebből csak kicsi(100gr)van.
Lagoon:cseresz-jogh
Úgyhogy 7 íz nem kevés, de azért jó lenne még az az Anabolix Whey,.(vaniliás)..... majd jövő hónapba:))--> L.girl szerint isteni, és jó sűrű.
A shop builder oldalon rendelk, ha beírod őket a keresőbe akkor elovashatod róluka az infót:)
Mindegyik finomabb és olcsóbb, mint tudjukki pora, ha olyasmi összetételűt keresel akkor a Syntha6(4íz) és a Myogenic felelnek meg annak.
Én csak vacsira eszem, meg ha rohangászós napom van akkor napközben, na meg néha tízóraira meg uzsira, vagy eddzés után.
Engem kérem L.girl megfertőzőtt, elöszőr egy porom volt, aztán olvastam az áradozásokat , hogy ez ilyen fincsi, ez .... és hát muszály volt vennem.
Sziasztok!
Már egy ideje követem ezt a fórumot, de még nem írtam bele. ELhatároztam, hogy belevágok ebbe a fehérjeturmixos dologba. AZ ajánlások alapján először egy lagoont veszek. Azért is ezt, mert vitaminok és ásványi anyagok is vannak benne bőven.SZóval csatlakoznék! :)
Más diétával fogytam eddig kb 6kilót. De szeretnék feszesíteni magamon, hogy elégedett legyek, és amúgy is van még pár kiló az álomsúlyomig. :)
hát állás az nincs:( már nem is reménykedem:(
a fogyi most pihen egy kicsit.. stagnálok egy ideje
Mi van veled?
Fogyi hogy megy?
Állás??
Szerintem is hordhatsz karcsúsított dolgokat, hisz az alkatodhoz képest karcsú a derekad:))
Örülök, hogy ittvagy, már hiányoltunk. Ezek szerint sikerült a tegnap "körözés"más fórumokon.
Ma még nem voltam fent, mert elvoltam havazva, s most estére meg lázas lett a kicsi fiam, úgyhogy nem túl vszínű,hogy még leszek, bár ha jól aludna:))
olyasmi nekem is van...de nem szeretem mert nem takar eléggé:) nem elég hosszu..:$
jaaa mondtam már ? jővőhéten csütörtökön lesz egészen pontosan 1 ÉVE HOGY DIÉTÁZOM:))))))))))))))))))))))))
és marhára büszke vok magamra:))
hát igen... előfordul.... de én meg azt nem birom amikor egy duci nő.. ugy öltözik föl hogy mindenböl kifolyik...inkább akkor takargatom magam...
már ugysincs annyira sok hátra:)) a 23. szülinapomra remélem kész leszek... az még 33 kiló minusz és 10 hónap:)
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?