Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Ma Ezel :D
Kiváncsian várom, és nézném már végig, de tudom, hogy utána meg hiányozni fog....
Szánalmas egy műsor az biztos.
De még szánalmasabb aki meg is nézi!Sztem.
mert sokat akar a szarka... annyi műsort akarnak egyidejüleg futtatni, hogy muszáj volt felpörgetni az Ezel tempóját - szerintem
nézd csak meg, visszatért a SZÉF, adták 2 hétig és most szünetel egy ideig megint, mert kell a VV5-nek a műsoridő
Most látom, hogy újabb időpontban (16:15) és dupla részekkel nézhetjük
Hát ennek nagyon nem örülök.
Miért kell mindig pakolgatni?
..és még jönnek is!
Aki a műsorújságokat olvassa, az tudja, milyen események következnek, de titoktartási fogadalmat tettem, így akárcsak eddig, hallgatok, mint a sír.
:))
Ez jó hír.
Aki az adást, vagy az ismétlést nem tudja megnézni, programozza be és kész, magam is gyakran ezt teszem.
pár napja téma volt itt, hogy 2 részt ad az RTL Klub jövő héttől és írtátok, hogy pont úgy esik, hogy az eredeti bölüm 2. fele megy majd elsőként és azt azt követő 1. fele másodikként
JÓHÍR!!!!! Aki még nem értesült volna, bemásolom:
Jövő héttől a teljes török epizódhosszokban folytatódik az Ezel 16:15-től! Hétfőn, annak érdekében, hogy ne két rész keveredjen, az epizód első felében megismételjük a pénteki adást és az új résszel zárjuk a napot, keddtől viszont már a teljes 90 perc új lesz!
Így azért mindjárt jobb lesz :)
Csak azért akar vele beszélni, mert gyanítja, hogy Cengiz áll Selma halála mögött.
Ha tudná azt Cengiz nem élné túl.
Ez volt az első haláleset, ami teljesen megrendítette Kenant, és nem csak azért mert tart Ramiz haragjától.
Lehet amíg rejtőzködik, ő is nyomoztat.
Igen, de Cengiznek semmi köze Selmahoz, ezért Ramizék oldaláról senki sem gyanakodik rá.
Kenan azonban gyanítja, hogy Cengiznek vaj van a füle mögött, ezért is mondta neki, hogy még beszélnünk kell mielőtt eltűnt a világ szeme elől.
Csak átmenetileg tudja elterelni magáról a gyanút, Ezelék tapadni fognak rá.
Egy ideig most ő a főnök a Kenan-klánban, de ez remélhetőleg rövid életű lesz.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?