Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Vagy másra utaltak. Nekem is rémlik valami előzetesből, hogy mutatták Eysant esküvői ruhába, de azok össze-vissza vágott jelenet voltak, szóval abból nem lehet leszűrni, hogy kihez megy hozzá.
Szerintem sem ad kosarat Kenannak, pont azon okokból, amiket előttem is felsoroltak. A legnagyobb boldogságból a legmélyebb pokolba akarja taszítani, és erre pont kapóra jön ez a lánykérés.
Azért gondoltam erre, mert bevillantottak korábban egy fotót /az egyik epizódban/ Eysanról és Ezelről-esküvői ruhában, mint friss házasok.
Akkor ez képzelet volt?
Sekiz, már az unoka volt. A legidősebb fiú fia.
Ramiz mindhárom fiát megölette Kenan még 2001-ben ugyanazon a napon, egyszer mutatták a sírjaikat is.
A legidősebb fiú agyonlőtték Sekiz szeme láttára, egy cserbenhagyásos gázolás áldozata lett, a harmadikat pedig megkéselték.
Az öreg akkor a börtönben volt, és úgy tudatták vele, hogy meghaltak a fiai, hogy mindegyiktől kapott egy jellegzetes tárgyat: karikagyűrű, zseton... stb.
Szerintem is Neked van igazad!
Pár résszel korábban, amikor már tudta Bahar haláláról az igazat Kenan szemébe mondta hogy eléri, hogy Kenan a hetedik mennyországban érezze magát mellette majd a poklok mélyére taszítja.
Erre mondta Kenan, hogy nem érdekli, ha boldog lesz mellette még ha rövid időre is, és az sem ha a boldogsága csak illúzió is.
Nem nehéz megjósolni, hogy az Eysanba bele bolondult Kenan kosarat kap, ami még inkább feldühíti majd, szóval Ezel semmi jóra nem számíthat.
Eysan pedig vehet magának egy új mobilt..
:))
Okay, legyen így, ahogy mondod.
Nem célom itt hadakozni, mert nem vezet sehová.
Nagyon találó kifejezésed:kis huncut.ez tetszik.
Nagy-nagy LIKE!
Szó sincs pattogásról, túlliheged a dolgot. Semmit nem nehezményeztem az írásodból.
Vaskosan félreértettél, pedig egyértelműen fogalmaztam.
Igen, így lesz, de várjuk meg, amíg láthatjuk is az adást.
/Örülök, hogy mindenki tartja magát a "spoilerezés" mellőzésének kéréséhez../
Érdekes, hogy Selmán nem akart bosszút állni.
A későbbiekben viszont történik egy olyan esemény, ami miatt szinte egy oldalon állnak Ramizzal, még ha ezt Ramiz nem is akarja elhinni.
Szerintem az 1976-os kórházi jelenet után lemondott Selmáról és visszamehetett Selmahoz.
Ezután azonban a nagy barátságnak vége lett. Kenannak azt kellett volna tennie, amit Szelim javasolt visszamennie a családjához, örökre elfelejtenie Selmát és Ramizt is, és új életet kezdenie.
Kenan azonban bosszúhadjáratba kezdett Ramiz ellen.
Gondoljatok csak arra a bizonyos levélre, amit 1981-ben írt: Mindketten sok rossz dolgot tettünk, amit már nem lehet visszacsinálni. Most azonban, jó okunk van rá, hogy abbahagyjuk.... stb, stb.
Eysannak viszont azt mondta az egész bosszúhadjárata, akkor kezdődött, amikor szembesült azzal, amit addig is sejtett: Ramiz és Selma szeretik egymást.
Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy az egészet Kenan kezdte el, Ramiz "csak" folytatta.
Ramizt a jelek szerint nem túlzottan érintette a fiatal Kenan véleménye a kórházban, miszerint neki felesége van. Ő és csak ő formálhat jogot Selmára, és senki más.
Ramiznak eddig se nagyon voltak morális gátlásai.
Ritkán értek Kenannal egyet, de ebben tökéletesen igaza volt. A feleségétől nem akart elválni, mert annyira azért tiszteli, de hiába szereti Selmát, ha neki felesége van, akkor neki nem tud többet adni, csak egy titkos szerelmi viszonyt. Ez viszont már Selma felé is tiszteletlenség, nem várhatja el, hogy Selma örökre csak szerető legyen, vagy esetleg egy 2. családja házasság nélkül. Ez így mindkét nő felé bántó dolog, és hosszú távon nem működne úgy sem.
És ez tényleg zavart, hogy mindig csak Kenan, Kenan, de soha egyikük sem tette szóvá, hogy ott a feleség is.
Szerintem tiszteli a feleségét, hisz az 1981-es balhé után sem vált el tőle.
Azt, hogy jelenleg mi van a feleségével nem tudhatjuk, ha meghalt volna Ramiz szerintem már elvette volna Selmát, mert 3 gyerek ide, 3 gyerek oda a feleségét nem szerelemmel szerette, csak a gyerekei anyját látta benne.
Lehet, hogy Ramiz felesége valahol vidéken él, (biztonsági okokbol Kenan miatt) vagy pedig Kenan nemcsak Ramiz fiait végeztette ki hanem a feleségét is.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?