Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Temmuz is érző lélek.
Neki is voltak álmai, tiszta lappal indulva szeretett volna egy közösséghez tartozni. Minden álma az volt, hogy a szomszédaival össze tudjon járni, kártyázni, beszélgetni. Ezt az álmát Ezel összezúzta, de megérdemelte mert Cannal fenyegetőzött.
Temmuz jó arc a maga módján, érdekes a nézése, az akimért beszéd, nyugodtság amit tud tanúsítani, de az azért durva, hogy egy hidegvérű bérgyilkos szimpatikusabb, mint maga a főszereplő...
De hát te tudod.
Most akkor ez az Évszakok Háza, a sok cipővel??
Tammuz sokkal szimpatikusabb nekem, mint Ezel. Ez van.
Valóra vált Ezel ígérete, és hamarabb mint gondoltuk volna:
Rettegni fogtok az autótokban, a munkahelyeteken, az ágyatokban.
Kenanon kitört a paranoia, a lelkiismerete nem bánthatja mert olyan nincs neki.
Az Évszakok Háza egy bérgyilkos képző volt.
Hivatalosan nem létezett, de a kormány mindig is magasabb összegekkel támogatta.
Érdekes volt, hogy csak fiúkat fogadtak örökbe (12-t), és egy annyi idős gyerek mint Temmuz volt, miért nem maradhatott Mustafa?
Elég fura volt, hogy mind Ezel, mind Ali Temmuzról és "Májusról" érdeklődött, miért nem lehetett inkább a Mayis szót a szájukba adni?
Ez így elég nevetséges volt.
Én is elpityogtam magam!
A szív útjait nem nézitek ? Nekem nagyon szívfacsaró.
most néztem vissza az elmúlt 2 napi 2x2 adagot és hát bevallom, rám olyan hatással volt most is, hogy megint elsírtam magam :) tudtam, hogy Ramiz meg fog halni és mostanság lesz ez a rész, mégis megérintett :S és végre láttam magyarul a tegnapi 2. részt, mert törökül annyit vettem csak ki belőle, hogy Ezel öldöklésbe kezd, de hogy a végén ekkora párbeszédek zajlanak, azt nem gondoltam :) nagggggggyon jó volt ez a rész, eddigi kedvencem, szinte tapsikoltam örömömben a végén :D Kayanak annyi, jöhet a következő :P
de amúgy én vagyok ennyire emós mostanában, vagy más is képes sírni egyes részeken? :D
Cengiz viszont egy igazi féreg!
Milyen nagy arca volt, amikor azt hitte, hogy sikerült mentálisan összetörnie Ezelt, és milyen kicsi lett, majd összef...ta, magát amikor Ezel elmondta, hogy egyenként levadászlak bennetek, rettegésben fogtok élni.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?