Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Fellökte? na ezt se láttam.
Köszi, vettem :)
Selma azért esett össze, mert Kenan fellökte.
Ui: Küldtem Neked privit.
Kivágás2:
Pedig ebben semmi nem volt:
Amikor a vége felé Kenan könyörgött, hogy öljék meg Ramiz kétszer is pisztolyt Kenanra, de Selma mindkétszer félrelökte a kezét.
A későbbi eseményekbe belegondolva, hagynia kellett volna.
Megint kivágtak a lényeget:
Nem mutatták, hogy Ramiz elvágta Szelim nyakát fültől fülig és azt sem, hogy
Selma is hasba szúrta Kenant egy üvegdarabbal, így nem lehetett érteni, hogy miért esett össze a monológja közepén.
és ilyen jóképű színész se volt mostanság :DD
Egyébként szerintem az összes szinész nagyon jó. Bár Bade sírása a minap elég bénára, és hiteltelenre sikeredett
Nekem az tetszik benne, hogy ezt nem lehet háttér tévézésként nézni. Nagyon kell figyelni, minden apró részletre, mert lehet, hogy csak több résszel később derül ki, hogy történtek háttere.
Tetszik benne, hogy szinte az összes szereplőről elmondható, hogy nem fehér vagy fekete.
Jók benne még Ramiz Karaeski bölcsességei.
Gondolom sokan fájlalják majd, ha itt lesz a vége, mert hosszú ideje nem ment ilyen mozgalmas, fordulatokkal teli sorozat a tévében.
Most már értem, miért volt ennek akkora sikere, bárhol bemutatták külföldön.
Mert a hírek erről szólnak.
így jön az eredeti török rész.
Annak nem lett volna sok értelme, hogy ma leadják az eredeti 59. bölüm második felét, majd utána a 60. bölüm első felét.
Holnaptól már nem ismételnek.
Ezelnek láthatóan nem tetszik Eysan ötlete, miszerint játsszák el a csali szerepét Kenan féltékennyé tétele érdekében.
..és mindez Bade tetszését sem nyerte el, aki egyébként is fél, hogy a játék nyomán Eysan végül lecsapja a kezéről Ezelt.
Szó ami szó, az aggodalma jogos.
:)
..ezt én se értem, idáig a pénteken már vetített epizód ment, most kezdődik a következő, és 18.30-ig tart majd.
Ez az újításuk.
Igen, valóban csak 5 db, de mióta írtad az első megjegyzést, azóta csak olyan hsz érkezett, ami a VV-t véleményezte, így tehát az összes. Ennyi. Ezért írtam, hogy eltértünk a tárgytól. Véleményed pedig lehet akármiről, de itt csak az Ezellel kapcsolatban kéne beszélgetni. Ezzel az erővel megvitathatnánk itt az összes hülye műsort.
Nem akarok veszekedni, csak megjegyeztem, hogy mostmár lezárhatnánk a VV-t, és azt hiszem jogosan kértem, kár volt felkapni a vizet.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?