Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Az, hogy naponta két összefüggő részt adnak, annak nincs köze a nézettséghez, így is úgy is október 5-én ér véget.
Lehet, hogy gyenge a II. évfolyam nézettsége (bár úgy tudom, hogy az I. évadot is verte a Seherezáde), de az Rtl klub ezt magának köszönheti.
Eleve ez a sorozat, méltatlan délutáni műsorsávhoz, sok sznob azért nem nézi mert, ha délután van, akkor csakis szappanopera lehet. Másrészt a II. évfolyam nyáron ment le nagyrészt, és akkor kevesebben néznek tv-t.
Szerintem, ha ezt a sorozatot ősszel kezdik veti, és mondjuk 21-22-kor kezdődő műsoridőben jóval magasabb nézettséget produkált volna mint így 17. 30-as vagy akár 18 órás kezdéssel.
Na ja, én a 16. 15-kor kezdődő részekről, egy az egybe lemaradok, mert 5-ig van a munkaidőm, csak 1/2 6 után érek haza!
Öröm az ürümben, hogy így legalább egy összefüggő rész megy le naponta.
Sziasztok!
Az RTL újból megkavarta az Ezel vetítési idejét!
09. 19-én 16. 15 órakor megismétlik a pénteki részt, (ami az eredeti 59. bölüm első fele), majd 17. 20 órakor leadják a második felét. Így azonban már egy napon az eredetileg összetartozó részek lesznek.
Lehet, hogy olvasták más fórumokon vagy esetleg itt is a morgolódásokat?
Ez így benne volt,h 2-3 nappal később? :/
Amúgy ezt honnan veszitek,h "gyorsan" gyógyulnak? Amennyit kivágnak a sorozatból...meg amennyit ugranak időben egyébként is...azt mi nem feltétlenül látjuk,mivel nem írják mindig,h épp két történés között mennyi idő telt el...2 nap vagy 2 hét. Csak hónapokban meg években tüntetik fel az időbeli ugrásokat...de az ilyen 2-3heteket nem...így akár reálisak is lehetnek a gyógyulások...nem?
Mindenki gyorsan gyógyul:-)
Mikor először elárulta Cenginz Alit,és kiugrott az ablakon,tiszta vágás és seb volt Alinak az arca.De az aznapi rész végére már nyoma sem volt a sérülésnek:-)
Olyanok,mint a focisták:D azok is "meggyógyulnak" a "csodavíztől" :DD
Igen, nekem is az lett gyanus, a végén. Előtte én is véletlen egybeesésnek gondoltam. Meg így visszagondolva már az előző részben is volt Tefónak egy elszólása, mikor Alival beszélt. Ali mondta, hogy most végre kicsinálja azt a szemetet, erre Tefó: vagy nem. Na mindegy..
Jól kivolt tervelve. :) Kaya tiszta ideg volt. Ilyen beszari egy embert! Érdekes, mikor mások halálán szervezkedik, akkor nagy arca van, ilyenkor meg izzad mint a ló. Pedig be volt rendesen biztosítva. Na de vicces volt.
Jó volt a tegnapi rész,nekem nagyon tetszett,ahogy "csőbe" húzták Cenginzéket.
Sebnem is a terv része volt,mert Ezel a végén kérdezte Teffo-tól,hogy nagyon rossz volt újra Sebnemmel lenni?
Lynella, Neked van igazad!
Sebnem már annyiszor elárulta őket. Amikor Tevfik megtudta Ali, hogy mire készül, utána Tefo utasításait követve, elment Sebnem után, majd úgy rendezték, hogy odamenjen Ali utána meg már tudjuk, hogy mi történt.
Ez a szívatások bálja volt. Kaya végül is kicsinálták, úgy hogy nem ölték meg (egyelőre)
"Nem vagy ehetős?" ;DDDD, ezt a szöveget!
Ali a legjobb, milyen dumája van!
Hát a néző meg csak néz miről beszélnek hogy csakúgy jött a vér....
Felháborító ez a kivágósdi!!!miért engedik????
Ha Temmuz meg akarta volna ölni simán megtehette volna.
2 lövés a mellbe és 1 lövés a fejbe, így ölte meg Camilt és Bahart is ez a védjegye!
Az volt a cél, hogy elveszítse a babát, - mert Cengiz szerint nem szegik meg a tűzszünetet, de oda is csapnak. Kenan elfogadta ezt a javaslatot..
Azt a jelenetet miután Ali megtalálta a sérült Azadot egy az egybe kivágták, volt köztük egy rövid beszélgetés is. Ali nyugtatta Azadot, hogy nem lesz semmi baj. Nem értem, hogy miért vágták ki, hisz csak annyit mutattak, amikor elvette Azad a kezét a hasáról egy kicsit véres lett.
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?