Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
A nogyogyaszati panaszaimmal kapcsolatban szeretnék kérdezni.A rengeteg panaszon kivul már méhnyakcsatorna gyulladásom és méhszájsebem is van.Ilyenkor is lehet tejsavas irrigálást végezni?
A természetgyogyasz rozsaolajat adott a huvely oblitésére,de akkor még nem vették észre,hogy méhnyakcsatorna gyulladásom,és méhszájsebem van.Mit tegyek?
Irrigáljak?Január elején megyek hozzá,akkor megkérdezem tole,mi a teendo.
Vettem Aloe vera kivonatot,Homoktovis kapszulát,Lapacho teát,Zold buzafuvet is.
A bioboltban megadták egy urnak a számát,aki Zold buzafu levet készit.Elmentem hozzá.Elmesélte,hogy nagyon beteg volt,még a szive is megállt,és a zold buzafu létol gyogyult meg.Még a gyogyszereit is elhagyhatta.Sokaknak segitett már a gyogyulásban.Candidások is járnak hozzá.Vettem nála zold buza fuvet, honapra valo adagot,és szerzett nekem egy olyan gépet,ami a buzafu préselésére szolgál.Minden reggel meg kell innom kb 2-3dl vizet,és utána 1dl préselt zold buzafu levet.Sokaktol hallottam,hogy nagyon hatásos.
Újabb probléma merült fel:
Tegnap nagyon átfagytam, és ahogy azt előre sejtettem is, ma reggelre megfájdult a torkom. Most ugye nem használhatom a különböző torokfertőtlenítő cukorkákat és gyógyszert sem akarok szedni. De akkor mégis mit csináljak?
Elkezdtem nagy adagban szedni az echinacea cseppet. Ezzel csak annyi a gond, hogy nem érzéstelenít. Pedig az nagyon jó lenne, mert lassan nyelni is alig bírok.
Ha ez a dolog esetleg átmenne komolyabb megfázásba (tehát láz meg minden), akkor mit csináljak? Lázcsillapítót pl. szabad bevenni?
És ha elkezdek köhögni, a lándzsás útifű szirupot ihatom?(mert nekem az szokott segíteni a köhögésen)
Kedves warj.
Nagyon koszonom az e-mailt.Rengeteget segitettél.
ha csinálod a candida diétát, leeshet a vércukrod, erre figyelni kell. A terápia mindenféle tünetet okozhat. Azonnal nem kell orvoshoz menni, max. egy hét alatt kiderül, ha átmeneti.
Milyen vizet iszol?
És mennyit?
teljes vérképet nemrég csináltak nekem egy másik betegségem miatt. Minden érték teljesen jó volt.
A szorongás már inkább valószínű. Elég régóta megvan, hol erősebben, hol gyengébben. De hogy ettől száradna a szám...ez fura.
[link] ennyit találtam róla a neten.
A szájszárazság gyakori oka között említik a gyógyszer mellékhatást (antidepresszánsok, hugyhólyag működésére ható szerek, egyes vérnyomáscsökkentők, parkinson betegségre ható szerek…) , a Sjögren syndromát (nyálmirigyek autoimmun gyulladása), a szorongásos kórképek egyes típusait és a cukorbetegséget is.
Lehet még A vitamin hiány, krónikus vesebetegség, diabetes insipius, klimaktérium,szorongásos depresszió betegség.
Nekem a cukorbetegség ugrott be így első olvasatra. Mindenképpen beszélj a házidokiddal és kérj egy teljes körű vér és vizelet vizsgálatot (hátha kiderül mi okozza).
Candida tünetként ilyen mértékben még nem hallottam róla (de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet).
Hát érdekes kijelentés, ha igazán szeretek valakit akkor a kedvéért és az egészsége érdekében meg kellene próbálni, vagy legalább esélyt adni. Annyi finom kaja készíthető el (sőt tulajdonképpen szinte minden, csak másképp pl töltött káposzta, hortobágyi pali, makaróni stb) szerintem észre se venné a változást.
Hát a cigi az azért más, tényleg nagyon nehéz róla leszokni, el kell jutnia arra a szintre, hogy ne miattad mondjon le, hanem a saját akaratából, mert addig soha nem fog menni.
2-3 hét legalább. Inkább 3 hét. Ehetsz még heti egy alkalommal durum tésztát is pl.
Köretek közül lehet még pl: barna rizs, hántolt árpa, kusz-kusz.
Ehetsz halat az első időszakban, natur joghurtot vagy aludt tejet, magvakat (napra, szezán, len, dió, földi mogyoró stb) pelyheket (pl zabpehely).
A babféléket a második időszakban ajánljuk mert nagyon szeles.
Kukorica és származékai TILOS az egész diéta alatt (kivétel a lisztérzékenység esete).
Ehetsz tönköny teljes kiőrlésű grízt (buzadarát), ezzel tudsz víz és fahéj segítségével vízbe grízt készíteni.
Habarhatsz natur joghurttal, (a tejfel egy az egybe helyettesíthető vele).
Az oldalamon találsz kenyér receptet.
Lehet enni napi 1-2 szelet tk élesztő mentes kenyeret.
Lehet használni a teavajat, mangalicazsírt (főzéshez elsősorban).
Szerintem jó amit csinálsz, csak kicsit többféle alapanyagot használhatsz, mint amit itt leírtál.
Mit főztél ma? Receptek candidásoknak ezt a fórumot is mi tápláljuk, szerintem itt találsz ötleteket.
Sajni nem igazán van időm végig olvasni ezeket, de ha bemásolod és e-mailben átolvasod, akkor átolvasom.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok