Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

13476. life14 (válaszként erre: 13473. - T.ency)
2010. dec. 23. 13:45
Probáltad már a voroshagyma teát?
13475. life14 (válaszként erre: 13473. - T.ency)
2010. dec. 23. 13:40
Nem lehet,hogy ez a méregtelenités hatása és nemsokára elmulik?
13474. life14 (válaszként erre: 13473. - T.ency)
2010. dec. 23. 09:40
Szegénykém.Nem lehet,hogy a mivel diétázol kicsit jobban legyengult az immunrendszered,és igy konnyebben elkaptál valami influenzát?
13473. t.ency (válaszként erre: 13470. - Life14)
2010. dec. 23. 08:49

Szia! A torkom már nem fáj, most az orrom folyik elég erősen. És nem érzek ízeket.

Nem tudom, miféle betegség ez. Iszonyatosan viszket az orrom már 2 napja és rengeteget tüsszögök. Olyan, mint augusztusban, mikor előjön az allergiám, csak akkor nem szokott előtte fájni a torkom, meg nem szoktam így legyengülni. Fura...

Lapacho-ból én a müllereset iszom. 100% lapacho kéreg, így nem annyira finom, de ki lehet bírni. Van egy kis teás kancsóm, amibe bele van "építve" egy szűrő, abban szoktam csinálni (mivel nem filteres a tea). Ez kb. fél literes, és minden nap eggyel szoktam inni.

A papaya, amit anyukám szed, ökonetes.

13472. 1c92396beb (válaszként erre: 13468. - Life14)
2010. dec. 22. 23:27

Nagyon sok dokinál voltam, mire az egyik nőgyógyász mondta, hogy magas a tesztoszteronszintem illetve vannak cisztáim, és nézte-e már valaki az inzulinom.

Mire mondtam, hogy nem. Ekkor elküldött tearheléses inzulinra.

13471. life14
2010. dec. 22. 21:57

Szabad egyszerre sok gomba- és baktériumolo készitményt szedni?En iszom a méregtelenito teát,ami Candida ellenes is,Yucca méregtelenitot,Aloe vera kivonatot,Lapacho teát és immunerosito táplálékkiegészitoket mint az Echinacea,Homoktovis kapszula,emésztéskonnyitonek Papayát,májregenerálonak Máriatovist,lugositásra Zold buzafu levet.

Ezek mellé még lehet Ezustkolloidot,Olajfalevél kivonatot,és esetleg Grapefruit cseppeket szedni?Vagy igy már tul sok?

13470. life14 (válaszként erre: 13464. - T.ency)
2010. dec. 22. 21:48

A Lapacho teábol melyiket iszod?En a Naturlandosat.Van benne lapacho 60 százalék,kamillavirágzat,szegfuszeg,fahéj.Nekem nagyon izlik.Hasonlit az ize a forralt boréhoz,csak alkohol nélkul.

Mennyit iszol belole naponta?

Anyukád melyik papayát szedi?En a MedPharma Papaya enzym-et,reggel,délben,este evés után kell hármat elszopogatni.Oszibarack izesitésu.

13469. life14 (válaszként erre: 13464. - T.ency)
2010. dec. 22. 21:40

Szia.Jobban vagy már?Fáj még a torkod?

Három napja nekem is fáj.Biztos elkaptam valami influenzát,mert a hidegben nem nagyon voltam kint.Eloszor nagyon,aztán most enyhult.Biztos a gyogynovényektol.

13468. life14 (válaszként erre: 13467. - 1c92396beb)
2010. dec. 22. 21:33
Orulok,hogy javulsz.A PCO-t hogy vették észre nálad?
13467. 1c92396beb (válaszként erre: 13466. - Life14)
2010. dec. 22. 21:29

Nekem már több mint 2 éve kiderült, hogy ez a bajom.

Terheléses inzulint csináltak, és a cukrom norvális volt, de az inzulinom az egekben. Mivel babát akartunk azért mentem orvoshoz.

Most, sajnos closty-t kaptam a türelmetlenségem miatt, és ezért felborult a hormonháztartásom, mely elvezetett a candidához.

Én eddig is diétáztam. No cukor csak stevia, illetve ritkán nyirfacukor, most viszont a szigorúbb candida diétával ismerkedek.

De tudod, ha IR-ed is van, akkor még szénhidrátot is kell számolni, ja és az előírt ch-t meg kell enni, mert nem eshet le a vércukor.

Kapom a gombaellenes gyógyszert, és melléje továbbra is a Merckformint. Viszont úgy tűnik használ ez a szigorúbb diéta, mert most megjött 28 napra, ami nagyon jó, mert akkor visszaáll a closty előttire, és ez mindenképpen javulást jelent.

13466. life14 (válaszként erre: 13465. - 1c92396beb)
2010. dec. 22. 21:15

Szia.Nem vzsgáltattam még magam konkrétan ezekre a betegségekre.De mindig elmondtam minden tunetemet az orvosoknak,de nem mondták,hogy ki kéne ezekre magam vizsgáltatni.Mondjuk soha nem is vizsgáltak ki semmit rendesen,hiába tomtem a zsebuket.Miért is vesztegetnék a betegre az idejuket.

Márciusban kioperáltak a jobb petefészkemrol egy 6 cm-es nyeles cisztát.Tobb mint fél évig panaszkodtam elotte alhasi fájdalmakra is,tobbek kozott.Kulso ultrahangot csináltak tobbszor is,de nem vették észre.Az operácio kozben kiderult,hogy van ott még egy kisebb ciszta is,de azt csak akkor veszik ki,ha megno.Nem mondták,hogy lenne PCO-m.Neked miota vannak ezek a betegségek?Hogyan derultek ki?Hogyan kezelnek?

Te is csinálod a Candida diétát?

13465. 1c92396beb (válaszként erre: 13459. - Life14)
2010. dec. 22. 20:28

Szia!

Inzulinrezisztenciára vagy pcos-ra vizsgáltattad már magad?

Én pcos vagyok, és nekem a closty okozta a candidát, s most kiderült, hogy az IR-t is rontotta.

Gondolhatod, hogy én eddig sem ettem édességet, most mégis előjött ez.

13464. t.ency (válaszként erre: 13450. - Cszsuka)
2010. dec. 22. 20:19

Szia!

Csak gyógyteákat. Anti-candida tea, lapacho tea, most a megfázásom miatt hársfa tea. Meg néha, ha nem megy az elalvás, akkor nyugtató teát, ez is gyógynövényekből van összekeverve.

Soha nem teszek bele semmit. Se édesítőt, se citromlevet.

Múltkor, mikor nagyon felment a savam, kipróbáltam anyukám papaya kapszuláját. Nekem bevált. Rajta viszont az sem segít. :S

Egyébként írtam neked e-mailt is, majd válaszolj légyszi, ha lesz egy kis időd!

13463. life14
2010. dec. 22. 18:17
Lehet az ezustkolloiddal huvelyirrigálást végezni?
13462. life14
2010. dec. 22. 18:02
A tejsavas huvelyirrigálástol nem szaporodnak a gombák?Hisz az is savas.Mert hallottam valahol,hogy a gombák a savas kozeget szeretik.Ez igaz?
13461. life14
2010. dec. 22. 18:00

Az intim lemosok kozul melyiket érdemes használni?Olvastam valahol,hogy a savas ph-ju,pl Sába azért nem jo,mert a gombák a savas kornyezetet szeretik,a lugos-ph8 jo a gombák ellen,de a bacik ellen nem,pl Saforelle.A semleges ph-ju sem jo.Akkor melyiket lehet használni?Es,akinek bombája és bacija is van?

En igazábol nem vagyok hive az intim lemosoknak.Mostanában nagyon ritkán használom,maximum egy héten egyszer.Van otthon Sába és Saforelle.Régebben egyáltalán nem használtam intim lemosot.

13460. life14
2010. dec. 22. 17:51
Például 4 honapig jártam a Vargha Gyogymod Intézetbe,betartottam mindent,hittem is benne,de mégis továbbterjedt a gyulladás a méhemre,mikozben jártam az ideg-inger terápiára.
13459. life14
2010. dec. 22. 17:49

Félek,hogy hiába tartok be mindent,nem fogok meggyogyulni.

Volt már olyan,hogy valaki betartotta a diétát és a tobbit,de nem gyogyult meg?

13458. life14
2010. dec. 22. 17:47

Tobb mint két hete csinálom a kurát,de még nem érzek jelentosebb javulást.A méhfájdalom kicsit enyhult,de,ami a legjobban zavar,a hugycsonél,huvelybementnél a fájdalom még mindig megvan,és vannak a huvelyemben baktériumok is.Minden utasitást szigoruan betartok.

Félek,hogy hiába tartok be mindent,nem fogok meggyogyulni.

Ti mikor kezdtetek érezni javulást?Mennyi ido alatt gyogyultatok meg teljesen?Tudom,hogy ez mindenkinél más.

13457. life14
2010. dec. 22. 17:38
Szerintem tobb gomba- és baktériumolot kellene szednem.Mit gondoltok?
13456. life14
2010. dec. 22. 17:36
Szeretném használni a Dr juice ezustkolloidot is.Van valakinek tapasztalata az ezudstkolloiddal kapcsolatban?Szerintetek nem ártok vele?Meddig lehet szedni?A természetgyogyász nem mondta,hogy szedjem.
13455. life14
2010. dec. 22. 17:33

Sok helyen olvastam,hogy eloszor gombaolés,méregtelenités,és aztán az immunerosités,feltoltés kovetkezik.

Az én kurámban mind egyszerre van,és az Achidophilusbol is az elején tobbet kell ennem.

Szerintetek ez baj?

13454. life14
2010. dec. 22. 17:29
A multkor is nagyon sok segitséget kaptam toletek,de még szeretnék kérdezni pár dolgot,ha nem baj.
13453. life14
2010. dec. 22. 17:27

Sziasztok.En nogyogyászati és urologiai betegségekkel,és folyamatosan fennállo fájdalmakkal kuzdok már lassan két éve.El nem mulo huvelyfertozés,huvelygyulladás,hugycsogyulladás,petefészek ciszták,stb.Folyamatos fájdalmat érzek a hugycsovemnél és a huvelybemenetnél,nem tudom pontosan behatárolni,hogy hol.Olyan mint pl a fogfájás vagy az ideggyulladás,állandoan fáj már lassan két éve.Már teljesen kikészultem.Orvostol-orvosig járok,de senki nem tudja megmondani,hogy igazábol mi okozza a betegségeket,fájdalmat.Arra is gondoltam,hogy a gombák,baktériumok mélyen a szovetekben vannak vagy kárt tehettek a szovetekben,és ez okozhatja a fájdalmat.A Skene mirigyek gyulladására,és a vulvodyniára,vulvar vestibulitisre is gondoltam már.Folyton antibiotikummal tomtek,de megfogadtam,hogy nem veszek be tobb antibiotikumot.Novemberben elmentem egy természetgyogyászhoz,Dr Nagy Gézához,aki azt mondta,hogy a Candida,és más baktériumok okozzák a betegségemet.

Három hete csinálom a Candida diétát,de az elso hét nem számit,mert Sumetrolim antibiotikumot szedtem,mert megijedtem,hogy a számos más betegségem mellé,még méhszájsebet és méhnyakcsatorna gyulladást is megáállapitott a nogyogyász.Sot még azt is ráirta a leletemre,hogy Cystitis Interstitialis-ez a hugyutak hámjának a sérulésével osszefuggo betegség.Erre szedem az SP 54-et.Naponta 3-szor 4-et.Ez igazábol vérrogképzodést,véralvadást gátlo,de a Cystitis Interstitialis-ban szenvedo betegeknek is ezt adják.Azt mondta a nogyogyász,hogy 2 honap után kell éreznem tole enyhulést.Igazábol nem tudom,hogyan állapitotta meg,hogy ez is a betegségem.

A termésszetgyogyásztol vettem Méregtelenito teakeveréket,ami Candidák ellen,holyagra,igegrendszer nyugteto,epére,gyomorra,vesehomokra van.Minden nap fél liter teát kell meginnom két adagra elosztva,ebéd és vacsora elott.A teába egy evokanál Máriatovis kivonatot kell tennem-májregenerálo.Vettem nála táplálékkiegészitoket is:Yucca-méregtelenit-20 napig minden 4.nap,majd 20 napig minden 3.nap,majd 20 napig minden 2.nap,majd minden nap 1 reggel éhgyomorra.

Acidophius probiotikum-20 napig 3-szor 1 kapszula,majd 20 napig 2-szer 1 kapszula,majd 1-szer 1 kapszula reggel,délben,este éhgyomorra.

Papaya-emésztéskonnyito:3 reggel,3 délben,3 este evés után elszopogatni.

Echinacea-immunstimulálo:ebben van echinacea,propolisz,C vitamin,fekete bodza,cink-10 napig 2-szer 1 reggel,este evés után,aztán 10 nap kihagyás és megint szedni.

Vettem még nála rozsaolajat huvelyirrigáláshoz-2 liter vizhez 2-3 csepp rozsaolaj.

Kombinált gyogynovényes fájdalomcsillapito krémet-reumára,izomfájdalmakra,hátgerincfájdalomra-a nyakamnál a fájo stresszpontjaimat kell vele szétmasziroznom 15 percig lefekvés elott.

A természetgyogyász igy irta le nekem a kurát:Komplex gyogymod a testi-lelki gyogyuláshoz:

1.Pozitiv gondolkodás-A legerosebb gyogyszet nálunk van,csak nem tudunk rola.Be kell programozni a szellemunket pozitiv gyogyprogramra,és ha ez sikerul,akkor a szellemunk leállitja a negativ folyamatokat a szervezetunkben,és visszafelé forditja.Ha valaki feltalál egy uj gépet vagy muszert,akkor azt nem ugy csinálja,hogy eloszor megszerkeszti és utána gondolkodik,hogy mit csináltam.Az ujitás a gondolkodásában,a szellemében szuletik meg.A gyogyulás is ott szuletik meg.A félálomban-alfa szinten kimondott mondatoknak erejuk van.Ezért,amikor alszunk el,de még nem aludtunk el teljesen,akkor kell mondogatni ezt a mondatot:Naprol napra egészségesebb vagyok.

Tehát ugy,ahogy a feltalálonak a szellemében szuletik meg az ujitás,ugy a gyogyulás is a szellemunkben indul el,csak élni kell vele.Elmehet a beteg orvos-professzorhoz,lehet az hires és tapasztalt természetgyogyász is,ha a betegnek nincs akarata,optimizmusa és foleg élteto hite,nem torténik semmi.

2.Méregtelenités:

-Méregtelenito teakeverék-olyan gyogynovények felhasználásával,melyek fertotlenitik a vastagbelet,a mérgezo, rothaszto baktériumok ellen hatnak.

-Achidophilus-egészséges bélbaktériumok,melyek szintén a vastagbél bélfloráját rendezik,elosegitik a számukra szukséges vitaminok felszivodását.

A barátságos baktériumok kiszoritják a rothaszto baktériumokat.Mivel a rothaszto baktériumok életképesebbek,mint a mi barátságos bakttériumaink,az elso hetekben magasabb adagolás kell a barátságos baktériumokbol,hogy ok gyozzenek.Ezek a barátságos baktériumok gyártják az idegszáaknak a vitaminokat,és nem feszultséget,hanem nyugalmat fogunk érezni magunkban.

Yucca-a méregtelenités koronája,a szervezetben az osszes lerakodott káros anyagot feloldja,és kiuriti.

3.A stresszpontok szétmasszirozása:

-Kombinált fájdalomcsillapito krémmel

4.Immunrendszer aktivizálása:

-Echinacea:tartalmaz:echinacea,propolisz,fekete bodza,C vitamin,cink

5.Egyéb gyogymodok:

-Papaya-emésztéskonnyito

-Rozsaolaj-huvelyoblitéshez

Es kaptam még egy listát,amin rajta van,hogy mitket ehetek,ihatok,és miket nem.Vannak rajta gyogynovények is,amiket használhatok.

Mult héten vettem Aloe vera kivonatot,Homoktovis kapszulát,Lapacho teát-ez tartalmaz lapacho-t 60 százalék,kammillavirágzatot,fahéjat,szegfuszeget.

Es iszom a zold buzafu levet is.

13452. Cszsuka (válaszként erre: 13435. - T.ency)
2010. dec. 21. 22:36
Esetleg a gyomorsav gondra szedhetnél még korall kalciumot, ha van otthon.
13451. Cszsuka (válaszként erre: 13442. - Agnesung)
2010. dec. 21. 22:35

www.biocom-usa.com

Magyarul van minden, a nevek angolul

Ezeket Magyarországon lehet kapni, de Amerikából rendelik.

13450. Cszsuka (válaszként erre: 13435. - T.ency)
2010. dec. 21. 22:33

Milyen teát iszol? Vegyél sima Ponay teát (zöldtea) és cukor nélkül idd,néhány csepp citrommal, de max.1 litert naponta. A többi víz legyen.

A gyümölcsteák savasítanak, nem kellene most inni.

13449. lexi018
2010. dec. 21. 17:26

sziasztok!

Én lassan már vagy 1 hónapja küzdök a gombával,kaptam már gyógyszertári kúpot,mycosist-gynot,gynazol hüvelykrémet.Most vettem pevarly G hüvelykúpot,ha ez sem segít,akkor végépp elkeseredtem.

Nem tudom mitől jön elő ujra és ujra.Mi segíthetne szerintetek???

Gondoltam erre a diétára is,de nincs kedvem visszaolvasgatni,igy hát meg tudnátok mondani,hogy mi a lényege???

Ez az oldal mennyire irja le jól??

[link]

13448. warj
2010. dec. 21. 14:43

Igyekszem majd otthonról is felnézni, de a gyerekektől nem szoktam géphez jutni, ráadásul más többször tapasztaltam, hogy nem tudok bejelentkezni. De legközelebb aktívan január 3-tól vagyok.

Mindenkinek áldott békés karácsonyt és boldog új évet kívánok.

Ha tudom majd még jövök.

13447. 1c92396beb (válaszként erre: 13446. - Warj)
2010. dec. 21. 12:31

Szia!

Köszi szépen! Most olvasgatom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook