Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
A legjobb helyre tévedtél. Ha van e-mail címed küldök neked anyagokat, ha nincs dobd át priviben.
Halat már az első időszakban is ehetsz. Amit még javaslok, hogy az első időszakban 2-3 hét (inkább 3), használj béltisztítót. Ezt lehet kapni bioboltban, gyógyszertárban. Amit én ismerek az az utifűmaghéj, vagy a Colon Cleanse. Van egy cikk ami segít az elindulásban (az adatlapomon az interaktivitás alatt megtalálod).
Lisztérzékenység esetén (de csak és kizárólag ekkor) ehető a kukorica liszt.
Sziasztok!
Új vagyok még itt. Kérdezni szeretnék.
Egy hete mondták, hogy Candidám van. Nystatin-t és hüvelygolyót kaptam, valamint vettem Grape mag kivonatot is.
Az étrenddel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Tejet már egy éve nem használok, mert akkor kiderült, hogy tej alergiám van, most pedig felmerült, hogy esetleg lisztérzékenységem is van.
Tudnátok tanácsot adni, abban, hogy mit egyek.
Halat ehetek a zöldségek mellé?
Átküldtem mégegyszer, hátha most sikerül, majd jelezz vissza. Ja ebben van a mit ehetünk doksi is.
Kenyér: azt javaslom, hogy magadnak süsd a kenyeret. (kenyérsütővel ne próbálkozz, ezeket a kenyereket nem lehet normálisan kisütni vele). Van egy az oldalamon is, de a Mit főztél ma? Receptek candidásoknak fórum elején is van kenyérrecept. Kb 5 perc alatt össze lehet gyúrni, és 40-45 perc alatt kész van a sütőben. Én rendszeresen reggel csináltam, amíg sült elkészültem (reggeli, uzsi, zuhany, öltözés stb).
A barna kenyér teljes kiőrlésű (tk)lisztből készül? mert csak tk lisztből készült élesztőmentes kenyér jó. Illetve pl. rizsliszt, zabliszt, de ezek önmagában nem alkalmasak kenyérsütésre, csak bizonyos százalékban.
Ez jó amit csinálsz, csak azért azok az élelmiszerek amelyek a diétában ehetőek, azért ennél bővebbek. Amit átküldtem neked a "mit ehetünk" dokumentum olvasd át, ebből az első időszakban az állati eredetű dolgokat, a gyümölcsöket (kivéve a citrom) nem szabad fogyasztani. A növényi tejek, a babfélék is második időszakos ételek.
És fontos az első időszakban a gombaölés és a béltisztítás (ezeket megtalálod a "candida szakaszok" doksiban). Nagyon fontos a megfelelő terápia a gyógyulás érdekében.
Ami nálam a vicc, hogy most pár napig csináltam ezt a diétát, felszerelkeztem grapefruitmagolajjal, Echináciával, meg egy csomó teával és maggal... és csakis zöldségekre fókuszáltam- tehát betartottam az első időszak utasításait (1 hete nem gyújtottam rá!!!) és a tüneteim valahogy megszűntek.. nem is értem:-)... okés nem vagyok idióta nem karácsony, szilveszter és a szülinapomon kezdem el a diétát, ez csak olyan kiváncsiság volt, és bakki ez működik... és kibírható.
szal mindenkinek hajrá...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok