Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Ez a dr. Ferenzy hol található ? A neten fent van ő? És mi a kereszt neve? Mert vezeték név szerint van vagy ezer....
Mit javasolsz hogy keressem?!
Akkor végül is ha reggel eszem és nincs tőle bajon még este sem akkor ezt kilőhetem?
Vagy pl este eszem és nincs bajom tőle egész másnap délután, estig..akkor az nem fúj...?!
Ha jól értem..
Eddig haladok, tuti a sajt nem, kenyerem sem, mogyoró sem....
marad a cékla, szotyi és tökmag. Bár szotyi van a kenyeremben is....
Hát szerintem egyből is felfújjhat de később is. Nekem pl volt olyan hogy délben ettem pl bablevest és este puffadtam vagy szeleltem.
Előfordulhat az is, hogy nem az étellel van összefüggésben, hiszen a puffadás és a szelesedés alapból tünet.
Nem, nem is ittam..rizstejet vettem, és abból is 1x nem is olyan régen fogyasztottam és annyit hogy fele-fele arányban műzlihez. nekem ízlik.
Viszont azt írjátok jobban megéri anyagilag ha én készítem a joghurtot, ezért kérdezem hogy mennyi joghurt lesz 1 l tejből..de senki nem válaszol erre :o(
Túróból nekem bejött és nem okoz gondot, a gomolya friss házi és a mozzarella. Nagyon elvagyok vele, persze keveset eszem nagyon. Sőt mostanában 1 szelet kenyérke is elég reggelire...
A CandDia teszt 3000 Ft körül van, és az Intim candida teszt is.
De lehet lemaradtam valamiről a párjának nem olvastam hogy vannak lenti panaszok se a párjának se neki. Ha nincs lenti panasz, akkor szerintem nem szükséges a nőgyogyis teszt.
a diétában nem is lehet házi tejet fogyasztani csak a második szakaszból növényi tejet.
Házi tejből készíteni lehet viszont joghurtot, túrót második időszaktól.
Első időszaktól aludtejet.
Van benne jópár dolog, amit megenged és eddig azt hittem tilos. (pl. kukorica, kávé)
Van olyan, amiről meg azt hittem, hogy szabad, de ő tiltja, pl. tojás, borsó.
Nőgyogyis gondra ír egy tuti módszert, de nem tudom, merjem-e kipróbálni: ecetes irrigálás
Kicsit ijesztőnek tűnik ez az ecet... Mit gondoltok?
Ha hozzászólhatok...bár ritkán népszerű amit írok.:)
Arra érzékenyeket rögtön felfújhatnak bizonyos élelmiszerek.
De az emberek egy részénél nem csak a puffasztó/hüvelyesek,rizs,paprika,kukorica/okoz felfújódást ,hanem szinte bármi.Ennek oka a bélrenyheség,vagy egyéb bél problémák ,ha komolyabb a baj.Ez a nem megfelelő táplálkozás miatt alakul ki/bár egyeseknél már kora gyerekkortól megvan/.Igazából az a jó ,ha a gyomrot nem csak mindig kíméljük,hanem le is terheljük.Nem nehéz kajákkal,hanem olyanokkal,amiknél dolgoznia kell a gyomornak.Erre jók a hüvelyesek,friss zöldségek.Ha mindig tehetmentesítjük a gyomrunkat/túl könnyű kajákkal/,később mindig felfújódhatunk,ha eszünk.
akkor holnap jön a mogyoró.
következő nap a tökmag..aztán a szotyi..és végül a cékla.
Vagy fordítva hogy kiderüljön hamar..
Beszámolok.
candida okozta hüvelypanaszoktra most találtam:
Génia 92 hüvelykup...
Csinálom is ezt az ajánlott "kiszűrős" dolgot, ma nem is fújódtam fel..amire én tippelek az vagy a cékla vagy a magok.Már csak ez maradt...
De ha a diéta rosszaságától lenne akkor állandóan fel lennék és nem csak esténként, vagy szakaszonként, azt gondolom...
gondolom..csak nem tudom.
szervezet függő, általában 8 ora mig átmegy a szervezeten a kaja, ez alatt bármikor jelentkezhet. de mi nem vagyunk orvosok,h ezt pontosan behatároljuk és ezt szerintem senki sem tudaja megmondani.
ne azon filozz,h menyni idő alatt fujodsz fel,hanem,h kerüld azokat. Warj is ajálott egy modszert, ahogy kideritehted mi fuj fel és én is. vmelyiket probáld ki és megtudod.
de ha nem jol csináltad az első szakasz akkor benned a sok elhalt gomnba és lehet pont azért fujodsz fel
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok