Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Igen,én is hallottam ilyen szervezőkről:)
Először egyetemre vegyenek fel és végezzem el,ki tudja mi lesz addig Magyarországból,remélem javul a helyzet:$
Hmmm....Álmodozni szép és jó:P:D
Ezt teljessen jól gondolod, kevés az embereknek a pénze, de ismerek olyat aki kölcsönt vesz fel azért, hogy teljes puccparádéban mutogathassa magát!
Vannak olyan szervezők akik nem a pártól kapják a pénzt, hanem a fotóstól, zenésztől, étteremtől!
Az a lényege az egésznek, hogy őket ajánld és fényezd!
Ez elég összetett egy "műfaj" én is tanultam szervezést!:)
Szia!
Voltam olyan esküvőn, ahol a szertartás közben végigadták a templomi perselyt! Szerintem gusztustalan!
Maga a szertartás 15eFt körül van + ugye a polgári
MOst hívtam a ruhakölcsönzőt és kész a ruhám!:))))
Pénteken megyek próbálni fél 10-re!Már alig várom!
Szia! Ha már megkérdezted leírom mit gondolok. Nem fogadnék esküvőszervezőt. Nem a pénz miatt, hanem amiatt, hogy ez a mi napunk, ez ezzel jár együtt, hogy ide-oda kell rohangálni, néha összekapunk vmin, máskor meg nagy az együttértés.Ettől lesz csodálatos a nagy nap, hogy mindent együtt élünk meg ami a szervezés közben történik. Nagyon sok ötletünk van, sok ötletet loptunk a netről is :(
Szóval nem a pénz miatt.
A rendezvényszervezés is érdekel engem:) Tudnál erről kicsit mesélni?
Tehát, hogy általában milyen rendezvényeket szoktatok szervezni,erre mennyire van kereslet,magánszemélyeknek vagy cégeknek szerveztek rendezvényt?
Ahol dolgozol az rendezvényszervező cég?
Én is tudom, hogy nehéz Mo-on ezzel elhelyezkedni,azaz vidéken nem igen lehet,csak Bp-en,de ott meg már megvannak a nagy rendezvény/esküvőszervező cégek.
Most érettségizem és andragógiát jelöltem meg,remélhetőleg felvesznek oda,aztán elszeretnék végezni egy rendezvényszervezői és esküvőszervezői képzést.
Szia!
Ha tehetném, szívesen fogadnék esküvőszervezőt, mivel elég sokat dolgozok, így nincs időm szervezni és szaladgálni. De szerencsés vagyok, mert anyukám nagyon jó szervező, így ezt a terhet leveszi a vállamról.
Maga az esküvő Debrecenben lesz délben.
Utána megyünk ki Hajdúszoboszlóra, ott lesz ebéd, illetve a vacsora.
Szia!
Engem is érdekel az esküvőszervezés, jelenleg rendezvényszervezéssel foglalkozom. viszont szerintem az a gond, hogy Mo-n ennek nincs hagyománya. az emberek eleve bizalmatlanok, a legtöbben családon belül megoldják a szervezést! Ráadásul költséges is külső segítséget kérni! És ha más szervezi meg, kevésbé érzed sajátodnak.
Én is igyekszem mindent magam csinálni, intézni!:)
Sziasztok!
Kiváncsi lennék, hogy közületek,azaz akiknek 2008-ban lesz az esküvőjük hányan kérték esküvőszervező segitségét?
Nekem a legnagyobb álmom, hogy esküvőszervező legyek, de úgy gondolom, hogy a legtöbb magyar nem teheti meg magának, hogy felbéreljen egy szervezőt.... Nektek erről mi a véleményetek?
Sziasztok!
hihetetlen, egy templomban pénzt kérnek??? Ezt még nem hallottam...és a jegyesoktatásért is kell fizetni?
Nekem a nagymamám sokáig anyakönyvveztető volt. Kislány koromban mindig elkísértem, a sarokból mindig megnézhettem a menyasszonyt:)))Imádtam! de arra nem emlékszek, hogy valaha pénzről szó lett volna, vagy pénzt kapott volna.
Sziasztok lányok!
Az az igazság, hogy mi még sehol nem tartunk a szervezésben. Még az a szerencse, hogy nem lesz nagy esküvő.
Szerintem az utolsó percben fogunk kapkodni.
Mindenesetre a hétvégén megyek ki a páromhoz Németországba, és átbeszéljük, hogy ki mit szeretne.
Utána viszont bele kell húzni:))
Hát ne is mondd, már most idegbeteg vagyok attól, hogy mindenkit a megfelelő ember mellé ültessek.
Amúgy én is hallottam már ilyen, hogy nem volt szerencsés az ületetés és a vendég egész végig hisztizett.
Na majd a párommal szépen átrágjuk magunkat ezen is és remélhetőleg jó ültetési rendet fogunk csinálni!
Jaj nem tudom mondtam e,denagyon szép volt a csokrod. Én is hasonlót szeretnék csak valószínűlg az enyém rózsa és orchidea kombinációja lesz,de színekben hasonló.
Sziasztok!
Ha minden igaz ma megyek a videoshoz megkapom a dvdfilmet amit készített. Nagyon kíváncsi vagyok rá:)
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?