Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
nálunk nem énekelnek pl....lehet nálatok meg vers nincs, ezt meg kell kérdezni:))
na mennem kell...
puszi
Amit a házasságkötőben felolvasnak és a szerelmről:)))) semmi extra csak szép legyen.) köszi ha segytesz én írtma egyet, innen is vettem bele, onnan is és magam is írtam bele, szted miylen:
Sohase gondoltam, hogy ilyen szép az élet,
Mióta ismerlek, csak azóta élek.
Szívem szíveddel lágyan összedobban,
Szeretlek napról-napra jobban és jobban.
Mert ha szemembe nézel, szívembe látsz,
S ha szerelmet kérsz, ott mindig találsz.
Ha mindenki elhagy, és senki nem szeret,
Akkor se félj, én mindig itt leszek veled.
Csak hidd el egy szó nélkül, hogy szeretlek,
Csak érezd becsukott szemmel, hogy ölellek,
Csak hallgasd csendben a szívdobbanást,
mert én nem tudnék már soha szeretni mást.
Hisz a legszebb érzés, ha rád gondolok,
A legszebb érzés, ha rólad álmodom.
A legszebb érzés, ha hozzád érhetek,
És eztán mindig veled élhetek.
Nálunka te apósodm, az én apukám, mrmint ő építész mérkök (apukám) és ő int akőművest, akik heti bérben vannak, így apu hajtja őket, mer tígy is egy vagyon volt midnen. Nekünk jövőhéten elsz bejárati ajtónk:))))
Mi elkezdtük május közepén, mert én be akarom fejeznia dolgot jun közepéig, emrt igy vagok vele az utolsó ember is akpja meg az esküvő előtt 2 hónappal tudjanak tervezni, szervezni:)
Elvileg az építkezéssel készen vagyunk júl végére és az aug csak aze sküövőről szól, nálunk már megvan minden az esküvőre.
zene a házasságkötöbe: Rómeo és Júlia: Lehetsz király francia verziójára jövök be, és szívből szerentire írunk alá, aztán a The Man loves the women...imádjuk:) szval ennyi, valami szép vers kellene már csak, amit felolvasnak:)
Én is gondolkoztam,hogy elkelene menni A párom rokonaihoz Pestre meg Adonyba hétvégén,de szerintem még nem megyünk!Majd megbeszélem a párommal,hogy mikkor kezdjük el a meghívó széthordását!Már ideje lenne elkezdeni!Hétvégén akkor ellesztek!Estére biztos elfáradtok!Nektek milyen zene lesz a szertartáson!Választottatok már?Én keresek egyet,de nem tudom letölteni sehonan sem!A szám:-Jami Winchester-Lonly Angels
A dekoráción gondolkozom,met úgye megvannak a lufik és nem héliumosak lesznek,és remélem nem fognak leereszteni!Most bújjom a dekor oldalakat még valami ötletért!Milyen lett a meghívótok?Nem tudsz képet felrakni róla!
Ház!---Tegnap vette meg a párom a bejárati ajtót!Én nem láttam!Kiváncsi leszek milyen!Rá hagytam a döntést,mert tudom,hogy jót választ,met jó izlése van meg nagyon igényes!Az ablakok is megvannak!Nézzegetjük a nemesvakolat színeket!Nekünk a halvány karamell,meg az okker sárga jönn be!A munkások elég lassan haladnak!Szerintem úgy vannak vele,hogy minnél többet vannak ott annál több pénzük lesz!Csak apósom ha felidegesítí magát akkor jaj nekik!
Amugy nagyon gyorsan telnek a napok!Már nemsokára augusztus lesz!
Én vagyok:)
Hétvégn képzeld 54 családhoz megyünk meghívni, közben otthon építkezés, elvagyunk:)))))
Hogy álltok?
törpike!
merre felé laksz? Azért kérdezem, mert itt jó szétszórva vagyunk. Talán valaki tud segíteni olcsó dolgokat találni. Gondolok itt a virágosra, stb ...
nekünk is 16-án és szintén picike és szintén semmi extra :)))
hol lesz nektek?
Nagyon sokra tartom azt ha egy embert kreatív és lehet hogy máshogy, de még szebb napot varázsol magának, maguknak, mint amit nagyon sok pénzből sem lehet. Ugy gondolom ez a ti napotok, és szebb leszel bárkinél a magadnak varrt ruhában és a magad csinalt meghívót is többet elteszik, mint a megszokottat. Sztem az a lényeg h ti abból amitek vana lehető legtöbbet kihozzátok.
A meghívot egyébjként én is magam csinaltam egyébként mindenkinek ilyen üvegcsét díszitettem gyöngyökkel, szalagokkal, mindnekinek ugy tetszik, h különleges:)
sziasztok!
Tudjátok mit nem találok, oylan helyet, ahol szép menyasszonyi csokrok vannak.......szép kis kerek bildenmayer csokrot szerenték, csak még virágot nem tudok, ötlet?
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ez az zenés oldal? A frizurás olodalra is igényt tartanék ám! :D
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?