Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
ki, mit, mivel, miért, csinál. anyám kérte, így az is kiszűrhteő mi nincs még meg.
hát, hogy meg van-e minden az most kiderül, ahogy írom a forg. könyvet.
a legfonotsabbak: menyasszonyi ruha, gyűrűk, zenekar, terem vőfély szakácsok pincérek meghívók, kell még valami?
július 5.!
Csanda megvann már minden?Mikkor is lesz a lagzitok?
Na láttom sikerült Noémi és még segítséget is kaptál!
most megcsinálom a forgatókönyvet a nagy napra! csak nehogy kimaradjon valami
na, most direkt megnéztem hogy nem mondok-e hülyeséget szóval a bemutatkozáshoz, úgy mintha word-be szerkesztenél. kijeölted a noivonal.hu
szuper, nagyon köszi:)))))))
megvagyok....közben felfogtam.......
mondom az adatlapodba, nyisd meg, majd illeszt be
oké kijelőlőm a html-t de hova illesztes cskaa vakvilágba gondolom nem:)))))))
az ilyen jellegű html, stb nem nagyon értke, emr tha lenne egy hely ahova beteszem és kész rendben, de így nem értem:((
oda, ahol megékérdezi, hogy szeretnél-e mondani valamit magadról vagy valami ilyesmi
Női vonal .hu és kaptam egy html és a phpbb címet.....de hova illesztem azt be???:((
a linket kell kijelölni és bemásolni a hoxa adatlapodra
Melyik oldalon csináltad a vonalzót?
Segítsetek....megcsinaltam a vonalzóma,t hogy tudom betenni az oldalamra?
Szis Jodaa! nekem is 28-án lesz a lánybúcsúm.
tegnap 24 óráztam a munkahelyemen, ezért nem voltam. most éppen nem parázok, minden rendben.
a kedves főnököm olyan jól megcsinálta a beosztásomat, hogy 4-én napos lettem volna(8-20ig!) 5-én pedig éjszakás. szóltam neki aztán változott a beosztás...
Sziasztok! Én ma voltam intézni a személyimet meg ilyeneket. 30 napon belül postázzák:)
Szép napot csajszikák! Már csak 19 napom van és férjes asszony leszek! :) Tök furi még kimondani is! :) Bár tudom , hogy nem változik semmi,de azért mégis, ha más nem a nevem . :)
Sziasztok csajok!Haza jöttem!Pesten és Adonyban széthortuk a meghívót 9 család részére!Tegnap fél7-kor indultunk és ma délbe itthol voltunk!Tök izgi volt!Mindenki nagyon várja már!Igaz a párom egyik uncsija és felesége nem tud jönni,mert 1hónapos a kisbaba és nem tudják hová rakni!Mi Pesttől majdnem 300km.-re lakunk így megértem őket!Ó már csak 55 napom van hátra!Csonda!Ne izgulj!Én mondom!Pedig én is izgulok!
szia! ne pánikolj, nem is változik olyan sok minden, azon kívül, hogy ezen túl együtt éltek és más lesz a neved - ha meg már együtt élnétek, akkor csak a neved és ennyi - gondolj inkább arra, hogy lesz egy napod, ahol te leszel a fénypontban, ami értetek van, hogy szépen megünnepeljétek, emlékezetessé tegyétek a "névváltoztatásodat" :)) talán így egyszerűbb és kevésbé "ijesztő"
Csanda!Egy napon lesz az esküvőnk! Már én is ideges vagyok,de tök jó , hogy van akinek ugyanakkor lesz mint nekem itt a fórumon!Már nagyon visszaszámlálunk! Nekem 28-án lánybúcsúm lesz! :D
Na ezt szépen megfogalmaztad :) De tényleg tudni kell, hogy hol van az a határ, amelyben mindkét fél együtt van, illetve mindkettőnek meg van a saját szabadsága, függetlensége is. Szerintem, ha az alkalmazkodásnak ez a része jól működik, akkor az nagyon pozitívan határozhatja meg az együtt élést. :)
szia, így van. ha jobban belegondolok nem is olyan könnyű meghozni egy ilyen döntést. most már ha tetszik, ha nem össze leszek kötve egy emberrel, akit én választottam. nem a véremből van, hanem egy idegen, nég ha előtte sokat is éltünke együtt. talán az segít meghozni a döntést, hogy nem ketten alkotunkegy kört, hanem én és ő is egy-egy önálló személyiség vagyunk, akik a másik hibát elfogadják és szeretik vele együtt.
Szóval, mindenkinél úgy gondolom, hogy ez előfordul, hogy ilyen típusu gondolatok járnak a fejében. Csak van, aki beismeri, van aki nem....
Illetve az is eléggé különböző mértékű lehet, hogy ki mennyire önálló, független típus, hiszen most összekötjük az életünket valakivel (és ez egy életre s zól). Ez egy olyan élmény, amit pszichésen is fel kell tudni dolgozni. Ilyenkor is látszik, hogy a házasodás nem egy papírról szól.. annál azért lényegesen több van mögötte! :)
remélem elmúlik, már lenyugodtam, de még mindig ijesztő, pedig nem gondolom, hogy elkapkodnánk.
Ez teljesen normális! NO PARA :)
basszus, most csináltam ilyen vonalzóizét és tényleg rövid az idő már csak 22 nap van hátra!!!
További ajánlott fórumok: