Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
a szokásos, ma ismét nemzeti ünnep, így ismét nem volt suli, de holnap már mennek :)
én úgy szeretem a felújítást és tatarozást :) de tényleg (én ezt akartam tanulni, csak sajnos másként alakult)
Akkor van dolgotok!Mi is nehezen kortortuk össze a párom anyakönyvi kivonatát,de végül meglett. Már mi is bejelentkeztünk mindenhová (kérdésedre válaszolva már csak 32 nap!!! )
A paphoz még kell menjünk,mert ugye a jegyesoktatás az kötelező :D ,de végülis ez is hozzátartozik és meglepően élveztük eddig :)
Mi amúgy 250en leszünk, és mi is már május elején elkezdtük a hivogatást
Sziasztok csajszik! láttam ma vakoltatok, falat javítottatok és lakást felújítás volt a program :)
az jó "meló" :) főleg, ha felügyelni kell rá
egyébként hogyan haladnak a készületek?
Lányok!Ha megkérhetlek szavaznázok az én kis rokonomra!
Neve:Ivett Lakhely:Döge
Köszönöm aki szavazz rá!Egy nap többször is lehet,de csak óránként!
jajj de egyforma a mi kis életünk:) Nálunk gipszkartonoznak és ma jött a vízszerelő, de még a gáz sehol, meg a villanyt is húzzák ide-oda. Nálunka nyukám van otthon, mert a Párom is dolgozik, 1-2 npot tudunk otthon lenni. Elvileg július végére telejsne készen leszünk.
Tegnap voltunka a Bauhausba, nekünk onnan vana zuhagykabin, hidromasszázs:) meg onnan lezs a mosdó is....és ott találtunk csodaszép baranc színű csempét a föürsőbe, nagyon szép, a járólapunk pedig barnás lesz...:)
A falak előszoba, folyosó barack, a konyha, nappali sztam vagy narancs, vagy citrom, mert a barna járólaphoz, vm élénk szn kell, hogy világos legyne, a bútor pedig bükk:)))) de jó lenne ha már rendezhetnánk be, de az én odebb.
Mi 170 leszünlk, így tényleg elég sok....sokfelé, midnen napra van valaki:)))) de elvézzük egyébként..... Mi is gondolkdtunk h kihívjuk a Hölgyet adjon össze minket, de végül ugy döntöttük, lesétálunk (a mellettünk leévő utában van ugyanis...kis séta nem árt:)))
Már képzeld van fürdőszoba fala és kamra falam, kívülről mintha nem is építkezünk volna, festve van, csoda szép......de belülről még látszik a csata és még fog is 1-1,5 hónapig, mos jönnek a gipszkartonosok és a víz, gáz...stb.
Mi ezzel már megvagyunk, tegnap voltunka papnál is. A házasságkötöbe febr bejeltkeztünk, ém még pont volt szabad hely....sztem intézzétek, nehogy ne legyne hely. Bár nálunk elég sok az esküvő, tényleg febr be kellett jelentkezni.
A meghívot május vége felé elkezdtük kivinni, azóta is midnen nap megyünk:)))))
Az tök jó, hogy így meg tudtátok oldani!Legalább nem kellett kamerást keresni :)
Nekünk a kamerásunk Pécs vasasi és nagyon tetszett ahogy csinálja, mert pl a fotózást is kamerázza, és csinál belőle egy videóklippet- tök jópofa- szóval érti a dolgát :)
Hű Rika tényleg nagyon szépek lettek a képeitek,és persze ti is nagyon szépek vagytok! :)
Ki volt a fotós?
Köszike az üdvözlést! Igen már elekzdtük a meghívókat széthordani és már csak a barátok vannak vissza meg pár rokon.
Már minden le van foglalva az esküvőre,de azért még utolsó egyeztetés részletek még visszavannak.
Amúgy a mi tortánkon is élővirág lesz marcipánnal keverve (mármint marcipánvirággal).
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?