Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Szép jó reggelt mndenkinek!Ma elég korai vagyok, nem is értem- bár már biztos dolgozik bennem az ideg és azért nem tudok aludni sem.
Rika- nekem is úgy néz ki eddig hogy rajtam lesz először a ruha-én is bérelem
Csanda- szerintem az a legjobb, hogy amikor mész próbálni a ruhát , akkor választassz fátylat-mert igazából úgy látod, hogy mi áll jól neked, és mi passzol a ruhához is. Én is majd mikor megyek a ruhát rámigazíttatni akkor fogok fátylat, kesztyűt, meg stólát választani. Az anyósoddal meg ne foglalkozz, végülis ez a te napod és nem az övé! :D
jaa, már emlékszem tegnapról!
szia
szia, nos nekem nem lesz kontyom, ez a baj.
ahogy régen mondták "kleopátra" hajam van, és csak a fejem tetejére lesz beletűzve a fátyol, ezért nem tudom lesz-e ami megtartja.
Szia!
Az én fátylamon volt egy pici fésűszerűség amit csak bele kellett illszteni a konytomba.
Egész éjjel rajtam volt.mégcsak meg sem mozdult,pedig nem kíméltem...
Sziasztok!
A Spektrumon van most egy sorozat,aminek a címe: Szervezzünk esküvőt! Annyira jó dolgokat mutatnak,igaz azok gondolom nagyon drágák,de szerintem el lehet lesni egy-két trükköt;)
Igaz én nem megyek férjhez,csak az esküvőszervezés érdekel,de nagyon jó a műsor;)
Ha valakit érdekel:Spektrumon ma is lesz 17.00-tól két rész;)
sziasztok lányok!
a fotós és a videóst azért nem említettem, mert apukám fényképész, a házasság utáni képeket ő készíti el, a többit meg a rokonok. videózni az öcsém fog.
Igen kell! :) Virágok, dekoráció, és persze mi itthonra is kijelöltük, hogy ki mit fog csinálni (bár nem tudom nálatok lesz e kikérő meg ilyesmi). Szóval nálunk megvan, hogy barátnők szalagot tűznek a vendégek rucijára, nagynénik család barátok sütit meg italt kínálnak stb...
Ja és a fotóst is kihagytad :D
szerintem minden van...de az ördög a részletekben rjlik.
pl.: vendégváráskor, tiszta törölközők, kézmosó, wc papír, rágcsálni való, szesze ital, üdítő...
messzi rokonoknak szállásfoglalás megmutatni, hol fognak aludni...blablaba
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?