Esküvő 2008-ban (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!Drága Lilia itt a címe az oldalnak! [link]
Vannak hajakról is oldalak ha kell!Majd szólj és küldöm!Akik férjhez menntek azoknak van egy kis gratuláció a naplomban!
Szia! Én még új vagyok itt. Megnéztem a képeidet, hát nagyon szépek voltatok, és csokrod!Azt még lehet le is koppintom, bár már megbeszéltem a virágkötővel!
Amúgy néztem, hogy a szombszéd községben laksz! Szóval nem vagyunk messze egymástól!
Hát igen, jó hogy itt van anyu meg a barátnőim! Azért a párom is segít amiben tud, de ő csak hétvégén van itthon.
Nagyon durva ára van annak a mennyezetre húzos anyagnak. Én nem is gondolkodtam ilyenben, bár még ki tudja mi lesz. Az tuti hogy az asztalon az első terítésnél a második az éjféli vacsi), damasztszalvéta lesz (ez az amit ma vettem meg), és úgy lesz dístzítve, hogy A/4-es lap felére kinyomtatjuk a menüt,összetekerjük és át lesz kötve egy levendulalila szalggal, ami a szalvéthoz lesz állítva,. Ezen kívűl lesz minden asztalon egy-két gyertya. Remélem szép lesz,és költségtakarékos is , mert lapot veszünk és itthon kinyomtatom,meg összetekergetem ráérős estéimen- vagy majd a barátnőkkel.
Nyugi rika,úgyse tudsz semmit csinálni,max talán elgondolkodnak, és a következő beteggel aki hasonló szituban lesz máshogy viselkednek.
Nálunk levendulalila és krémszín lesz a dekoráció. Éppen ma voltam megvenni egy pár dolgot (vettem damasztszalvétát, meg megnézegettem mi van lila színben ami dekonak jó). Ja meg vettem a legény, meg a lánybúcsúra műanyag edényeket meg poharakat.
Nektek is lesz, mert erről mindenki mélyen hallgat!
Én már alig várom (3hét múlva lesz-és a barátnőim meg a hugaim szervezik-bár azért én is bel bele szólogatok :D )
Most hirtelen nem jut eszembe m,ás a mai napról
Sziasztok!
Ma nagyon nagyot csalódtam az emberekbe megint. Elmentem fogorvoshoz. Időpontra. El sem vártam, hogy akkor fogadjanak amikorra adták az időpontot. Szólt a "doktornő", hogy várni kell kb20percet. 1 óra után elszakadt a cérna és berobogtam. Kikértem a papíromat és elmondtam neki, hogy a pofátlanáság tetejének tartom, hogy ennyit várat. Én is az egészségügyben dolgozom és elvártam volna, hogy legalább odaszól, hogy hülye lány még várnod kell. De ezt sem tette meg. Megint egy példa volt, hogy nem lehet bízni az emberekben.
Sziasztok!!!
Most jöttünk meg a nászútról!!!
Igyekszem bepótolni a lemaradásom....
Tényleg lányok lánybúcsútok lesz?
Nekem az esküvő előtti héten lesz,már agyalok rajta nagyon,bár a barátnőim is szervezkednek csak a listát várják, hogy kiket akarok,de szerintem majd közösen szervezzük meg! :)
Amúgy én arra gondoltam, hogy valahol egy grillparty aztán a többi majd alakul.A páromnak is azon a hétvégén lesz a legénybúcsú,de gondolom az durvább lesz mint az én leánybúcsúm :D:D
Hát igen elég sok pénzbe kerül, de az embernek egyszer van ilyenje. Az a jó amúgy, hogy anyukám nagyon sokat segít nekünk, szinte mindennek az elintézésében (a párom egész héten Bp-n dolgozik), így nem egyedül kell mindent megoldani. Na meg van azért egy- két jó barátnőm akik ugyancsak segítenek.
A paphoz nekünk 3 alkalommal kell menni, eddig egyen voltunk. A templomi katolikus templomban lesz, mindketten katolikusok vagyunk.
A 68 nap sem sok ám,én pont azt mondtam, hiogy amikor utoljára néztem a vonalzót, még 60 nap felett voltunk, és most meg már....
Sziasztok!
Most néztem az időjárás-jelentést és egy kicsit kétségbe estem a szombati rossz idő miatt!!! Már csak abban bízom, hogy most is tévednek a meteorológusok! Legalább a fotózáson ne essen!!!
jó reggelt mindenkinek!
Hát, szuper egy embered van! Mindenkinek csak ilyet lehet kívánni! :))
pusza
Sziasztok lányok!
Rég voltam itt, de azért olvasgatlak ám titeket!
Mi annyit haladtunk az elmúlt napokban, hogy néhány meghívót kikézbesítettünk, és eldöntöttük, hogy most már, ha törik, ha szakad, szombaton megyünk öltönyt nézni, remélhetőleg venni is.
Megvan a fodrász, viszont a vele egy helyen dolgozó kozmetikus nem tudott vállalni, de van még a közelünkben kettő, ezeket ma kérdezi meg párom (nálunk még ezeket is ő intézi, mert én egyelőre héközben nem vagyok BP-en).
És hogy lássátok, milyen aranyember ő: vasárnap este levettem egy London útikönyvet a polcról, nézegettem (én már voltam háromszor, ő még nem). Tegnap meglettek a repjegyek, már a szállást intézi. Október 21-28-ig Londonba megyünk!! :)))
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben esküvő
- Felvételi ponthatárok 2008-ban
- Meddig érvényes a 2008-ban vásárolt BKV gyűjtőjegy?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Mikor állítjuk át az órát téli időszámításra 2008-ban?
- Mikor tartják 2008-ban a körösfeketetói vásárt?