Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után (beszélgetés)
Óriási gratula!!!
Nyert a tarsadalom egy pszichobácsit, veszített egy értelmes tanárt:-)
Gratulálok, jogos a büszkeség!
Ennek fényében a címnemírás már egy jó poén csak, hiszen túl nagy gyakorlati jelentősége nem volt. De bekerülhet a családi legendáriumba. 😀
Bravó! Szívből gratulálok! Most akkor hátradőlhettek, idegek lassan nyugszanak és jöhet a pihenés, a nyugalom szigete, más érzés így a ponthatár hirdetésének a napja:). Pár sor jutott eszembe, bár tudom még sok megmérettetés van hátra az életükből, de azért:
"Köszönjük élet! áldomásidat,
ez jó mulatság, férfimunka volt!"
Fantasztikus eredmény! Gratulálok! Nagyon-nagyon örülök veletek együtt.:)
És még emlékszem a kishitűségedre... :D
A nyelvvizsga szombaton lesz. A jogsi meg talán két hét múlva, de az oktató folyton eltűnik hetekre.
A tiétek normális? Rémes nagy lehúzás ez az egész...
csak hogy fokozzuk: jogsi, nyelvvizsga?
Nálunk az egyik barátnő teljesítménye lett hiper: 489. Emelt matekkal és emelt fizikával. Döbbenetes milyen menetet csináltak végig a fiatalok!!
Létezik egyáltalán ilyen magas pontszám??!!
Te jó ég, nagy respect! :-)
Na megvan a miénk is, 467 pont, ha jól számol a felvi. Ez azért már csak elég lesz. :)
Az egész osztályé durván jó lett, nagyon magas pontok szüettek, a fél osztály általános dicséretet kapott (az a csupa ötösért jár asszem), szóval büszkék vagyunk rájuk nagyon. :)
Akkor idén sok pontosok lesznek a törin is :) Eddig 320 és 360 közt kellett, annál jóval több van, reméljük elég lesz a 400+ eredmény.
Mérnök-infóra a mi ismerőseink közül is sokan mennek 440-470 közti ponttal. Néztem, hogy országosan többen jelentkeztek arra, mint pszichológiára.
Gratulálok nagyon!
Azt nem tudom, hogy mindenki-e, de megdöbbentő módon két barát gyerek is történészre adta be. :DDD
Ami még döbb, az a mérnök-infóra jelentkezők eredményei, a többség 450+-szal nyomul oda, persze a mi ismerőseink eredménye remélhetőleg nem szignifikáns, de azért durván magas.
Gratulálok a szuper eredményekhez!
Nálunk is végeztek a gyerekeim. A nagynál bebizonyosodott, ami eddig is nyilvánvaló volt, hogy a szóbelit agyon izgulja, ő rontott a szóbelikkel magyaron, törin. 400 felett van, 99,9% hogy elég bőven a pontja, hacsak idén nem mindenki történész vagy matek-töri tanár akar lenni, de erre kicsi az esély :) Azért kapott dicséreteket is 2 tárgyból. Büszke vagyok rá :)
Középsőm előrehozotton angolból 97, infóból 90 ponttal végzett, rá is büszke vagyok :) Ősszel emeltezik.
Igen. Szeptember 2. hetében magyar, töri szóbeli. Gyerek egyikből sem faktol, így az övéi biztos középszintűek. Aki faktol, az a faktos tanárától kapta a kérdéseket, így azok inkább emeltnek megfelelők. De erre nem tudok biztos választ adni.
Áprilisban matek, magyar, töri írásbeli lesz, ez biztosan szint szerinti.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Középiskolai továbbtanulás NEM gimibe készülőknek
- A 2010-es felvételi pontszámításban megmarad e az érettségi pontok duplázása? Valakit érint?
- 2013-ban érettségizők továbbtanulása
- Diakonia érettségi előnyt jelenthet a továbbtanulás szempontjából?
- Érettségi pontok!