Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után (beszélgetés)
Neki ma volt. Azt mondja, jól ment, jót húzott, a példát is tudta. ha már ő is ezt mondja, akkor biztos úgy van. ;)
Egy hét múlva szerdán. Nektek?
Nem, valóban a magyar érettségit figyelembe sem veszik. Az év végi bizonyítvány kellett.
Neki az érettségi jegy valóban nem számít, de egy gimnázium mégiscsak úgy befejezett, ha az érettségi is megvan.
Bocs már megint elrontottam.
Jó ez teljesen, gratula neki is, főleg, hogy nem is kellett volna elmennie kb, nem?
De nálatok csak a jegy számít, nem?
Nem, csak biológia, fizika. Biológia 76, fizika 78 lett. Annyira nagyon azért nem szuper. Ha ezzel kellene várni a felvételi eredményeket, közel sem lennék ennyire nyugodt. Történelem, magyar sikerült 90 felett.
Úgy állt hozzá, hogy más is odaférjen.
De ő matekból nem emeltezett, ugye?
És a többi hogy sikerült? Biosz emelt, gondolom az szuper.
A lányom is azt mondta egyébként, hogy könnyű volt a matek, és ez volt a baj. Ha nehéz a feladat, arra valahogy jobban oda tud figyelni, és nincs az, ami most volt, hogy itt is, ott is pontot veszít hülyeségek miatt.
Nálunk is a matek lett a leggyengébb láncszem, pedig arra majdhogynem a lottó ötösömet is fel mertem volna tenni. :D
Ötösnek ugyan 5-ös, de nagyon haloványka.
Még a fizika emelt is jobb lett, pedig az volt a nagy mumus.
Igen, már tudom, hogy egészre kerekítenek.
Sajnos nem!
Angolból 99% írásbeli ės 100% szóbelire össz csak 99%-ot kapott.
Én azért gratulálok! Ezzel még nem mentek füstbe az álmok ha jól sejtem.
Később majd, ha túl van mindenen remélhetőleg tud örülni ennek az eredménynek.
Jó matekosnak kikiáltott ismerős emelt matekja 56 lett. Noname suliban ő volt a legjobb matekos, BME a cél. Ennek tükrében a fórumos eredmények még csillogóbbak, gratula mindenkinek!
Ő meg szebb feladatnak találta a 9-est :))) Ami valszeg igaz is, csak épp megoldani nem tudta. :)
Valami olyasmit mondott, hogy amikor azt meglátta, nagyon izgult, s úgy érezte, ahhoz nem lenne türelme, vagy valami ilyesmi, szóval részben ráérzés alapon választott.
Köszi! :) Neki csak. Magyarból biztos, hogy nem tudott annyit, amennyit írt. Töriből is vannak kétségeim, bár az utolsó 3 hétben csak azt tanult, szóval hozott be a lemaradásán. Matekból viszont ennél többet tudott. Ez van.
Csak??? :) Szívből gratulálok! :)
Jól tette. (Ez az üzenet.) Ő a hetest, és rosszul tette. :)
De van egy, ahol lehet választani, hogy melyiket csinálja meg. A 7es vagy a 9es közül csak az egyiket kellett (vagy mi).
Az 5c-nél volt az, hogy már nem tudta kidolgozni. De csak 2 pontot veszített rajta végül. Az összeset megcsinálta, ezért esett rosszul neki a többi 15 pont, amit kapkodással vesztett.
Azt kérdezi az én gyerekem, hogy melyik feladatot hagyta ki a Tied. :)
Igen, kicsit a világvégén. De nagyon kedvesek voltak, így nem panaszkodott.
Köszi! Igen, szóbelin ne bukjon meg, s bent van. :)
Amúgy ő is ott írta Csepelen vagy hol abban a szakközépben? Más fazekasosok panaszkodtak a helyszín miatt. (Nagyon-nagyon messze volt.)
További ajánlott fórumok: