Endometriózis! (beszélgetés)
Nekem is megcsinálta laparral együtt a méhtükrözést is Bokor doki.
Nagyon profi,és emberi.
Nem a progitól pozitív az ovuteszted.
Az ovuteszt LH szintet mutatja.
Drukkolok:)
Szerintem most nem a szex a lényeg a kérdésben, hanem a PÉ. A csajszi nem akarja kihagyni a lehetőséget. igaz, Csillag? :-))))
Én nem merek mit mondani a kérdésre...
azta, hát ezek nagyon jó hírek!!! örülök!!:)
lányok, van két fontos kérdésem.
az első lehet, h ostobaság...szóval. ma reggel benyomtam az első golyó utrót, mert azt hittem, már megvolt a pé (na jó, bevallom, inkább azt hittem, h ebben a hónapban nincs is, de az endóra ez "jó" elvileg, hiszen progeszteron).
tehát benyomtam 1 utrót reggel. most pedig az eddig halvány 2. csíkos ovu tesztem ma bikaerős pozitív lett. kérdés: ez lehet a progeszterontól? ugye nem?
2. a méhszájseb miatt most nem lehetne szexelnünk. azért ti megkockáztatnátok a helyemben (über-letisztálkodva és nagyon óvatosan, nem mélyen, hogy a férjem ne érjen hozzá a méhszájhoz)?
a méhtükrözés: hysteroscopia. Körülnéznek a méh belsejében, hogy ott minden OK-e. Nincs-e vmi elváltozás, ami a megtapadást, vagy a baby növekedését gátolná. (pl. mióma, méhsövény stb.)
Nekem volt sövényem, de UH-n találta meg egy nagyon szemfüles UHs. Előtte vagy 10 doki csinált nálam 30 UH-t és senki semmit nem vett észre. Mondanom sem kell, hogy a sövény sem vmi klassz dolog, ha úgy megy az ember lombikra... mázlim volt. A hystero jó, mert kizárja az ilyen kezelhető, de másként nem látható "vackokat", amik még újabb akadályokat gördíthetnek a siker elé.
remélem is:)
ja és még vmi: a meddőségiben mondták, h egy füst alatt az átjárhatóságit is csináltassam meg. vajon ez működhet így, v ez már túl bonyolult? (mert a lényeg az endó kiszedése, nehogy az átjárhatósági miatt kapkodjanak v vmi...)
Helló!
5x azért nem, de kétszer biztos ki kellett mennem nekem is pisilni. Érdekes, hogy azóta simán visszaállt a régi rend, mióta újra van mensim. Végigalszom az éjszakát.
Ja ő ettől függetlenül vizsgál és műt, ha akkor a baj! Az én esetemben én döntöttem a műtétről, mivel nem igazán volt tünetem, tehát élhetőek voltak a mindennapjaim, de én mondtam, hogy akarom, hogy benézzek úgymond, mert az a tutti, és mondta, hogy remélte, hogy a műtétet választom. Tehát elmész akkor csüt-ön, megbeszélitek a dolgokat, megvizsgál stb, aztán a SOTE-n tudjátok majd megbeszélni a műtéti időpontot, mert ott van neki minden adat, altató orvos mikor ér rá, műtő mikor szabad, az ő saját beosztása. Szóval törekedni fog, hogy minél előbb sorra kerülj.
A megcsavarodást egyébként én sem értettem, bár nem is vagyok orvos, de még sose hallottam, hogy megcsavarodhat az endó...
Tudom, hogy nehéz nyugodtnak lenni, de a lehető legjobb kézbe kerültél!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval