Endometriózis! (beszélgetés)
A képek alá gondolok úgy írtad a neveket ahogy láthatjuk őket, balra Máté, jobbra Vince... Mert akkor sztem Máté tiszta anyukája! :)
Na milyen otthon, pikk-pakk olyanok lettetek mint egy naaaaagy család! :D
Szia!
Hát lombikozni szeretnénk jövőre,szóval vár még egy műtét a 7. sajnos.
Én nem tartom értelmét,inkább GNRH ,nekem az sem okozott tüneteket,de legalább nem pecsételtem.
Az együttléteink változó napszakúak,szóval,nem jellemző ,hogy lenne itt probléma,de olykor előfordult hogy sikerült őt bekenni vele.
Sajnos!
Szia!
Nekem is pont műtét előtt voltak az utolsó mensinél a legdurvább fájdalmak. Lehet, hogy ez ilyen murphy, de most már csak egy kicsit kell kibírnod és a műtét után biztos megszűnik vagy legalábbis jelentősén csökken a fájdalom. Nekem is így volt, el sem hittem, de a műtét utáni mensinél semmilyen fájdalom, rosszullét nem volt, pedig ilyen évek óta nem volt nálam. Úgyhogy kitartást és utána biztos jobb lesz.
Szia Zsanett. A barnázással tényleg nem vagy egyedül. Engem a párom beszélt rá, hogy ha már elkezdtem, akkor már fejezzem be rendesen. Én is a 6. hónapnál járok, de nekem ez az utolsó. Még két és fél hetem van. Azt már kibírom valahogy...
Utána paleózok, ezt tegnap döntöttem el :)
Neked meddig kéne szedni? a 6 hónap az olyan általános...
(ja és mi inkább reggelente bújunk össze, mert megfigyeltem, akkor nem barnázok, inkább a nap végén :) )
Sziasztok!
Már írni akartam ,ugyanis kétségbe voltam esve,hogy nem jó a Visane.
Most szedem 6.hónapja ,és alig volti dő ,hogy ne pecsételjek vagy ne barnázzak.
Most eléggé barnázok,olykor olyan mint akinek megjön.
Látom nemvagyok itt ezzel egyedül!
De ez olyan gáz,hisz akkor miért is használjuk?
Engem már nagyon zavar,hogy folyamatosan azt kell néznem mikor barnázom és már ciki a párom előtt is,hogy erre oda kell figyelni olykor.
Én lehet abba hagyon ,hisz így mi értelme van.Előtte konzultálok dokival persze.
Szerintem ,és sajnos az a gyanum ez a gyógyszer sem hozza meg a gyógyulást.
azt nem vágom, h ha lombik, akkor h...de mivel lenullázzák a hormonjaimat abban a szituban, így én hosszú protokollt feltételezek...persze ehhez pl. Borrdi jobban ért.
a gnrh-ról egyelőre semmi negatív tapasztalatom, így 2,5 nap után :) tényleg, akinek volt mellékhatás, annak mi és mennyi idő után jött ki?
hát azért én még mindig ódzkodok a plusz 3 hó gnrh-tól, de majd meglátjuk, mi lesz a 2. műtét után.
igen, az endóra hétszeres. elég sz@r dolog...persze ez csak statisztika...(mondom én, a statisztikus:))
Szia,
csak egy tanács, az apranaxal vigyázz, mert igen erős fájdalom csillapító, akár segíthet is, de az összetevői miatt a bélnek nem lehet jó! ÉN is szedtem és egy orvos mondta, hogy azt ne, a bél miatt ne! Én algopyrin injekciót ittam meg és az enyhített anno. Sajnállak, hogy ekkora fájdalmad van és hogy a fogamzásgátló is csak ennyire használt! Vagy ennyire sem.... nem tudom hogy mondjam. Az a baj ezzel a betegséggel, hogy ritka mikor ki lehet írtani, nekem a mostani mensruációm iszonyat fájdalmas volt...
Borrdi78,
Tündériek a Fiúk! Gratulálok, remélem Te is jól vagy és a szülésnél rendben ment minden. Gondolom már otthon vagytok! Mi történt a pici kezükkel?
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval