Endometriózis! (beszélgetés)
segíti a beágyazódást a met??
ja és neked milyen az FSH-d?
ja és én is nagyon bízok a tavaszi lombikban! :)
ami kicsit megijeszt, h a másik betegségemmel kapcsolatban (IR) most olvastam az IR-fórumban, h a gyógyszerem (metformin) rontja a stimulálhatóságot (növeli az FSH-t)...áh...nem tudom...egyszerre kéne letornázni az inzulinom, meg mindennek úgy egyébként klappolnia...:S
na, csodálkoztam is, h milyen kettő :)
akkor viszont mindenképp írasd be magad!!!
a sebészdolgot meg azóta se értem, mert ugye nekem is van a hüvelyfal-bélfal között, de ugyanazt mondta, mint az 1. műtétkor (amikor felmerült, h ha le tudja szedni, leszedi): h nem lesz bent sebész, csak "telefonos elérhetőséggel", és bejön, ha Bokor pl. átvágja a belet, v hasonló izgalmas dolog történik...tehát nem tudom, h kinél van az, h TUTI benn van a sebész. akinek 100%, h bele van nőve a bélbe, és vágni kell a bélszakaszt...? gondolom...
Ja, nem még 2 műtét lesz, hanem még 1, csak úgy akartam írni, hogy második. :) Az 1. szurit már megkaptam, majd a másodikra megyek két hét múlva. Csak nekem a második műtéthez sebész is kell és arra elég durva várólisták vannak, ahogy hallom.
Kiváncsi leszek majd a tapasztalataidra Murberrel kapcsolatban, mert Ti azért előbb fogtok szerintem odakerülni, mint mi. Remélem, tavasszal már mehetsz lombikozni.
sztem ha még két műtét vár rád, nem fog beírni a másodikra, ahogy engem se írt be, mert ugye nem tudtuk, h h fog megjönni a műtét után, ami meghatározza, h mikor kell a gnrh-t adni, ami meg azt szabja meg, h mikor lesz a köv műtét...
lombikozni amúgy oda fogok menni a SOTE-re, nekem ott ajánlotta Murber dokit, h majd beszél vele rólam/rólunk. és úgy vagyunk vele a férjemmel, h amúgy lehet, h a Kaáliba mentünk volna, de
1. ugyanúgy nincs tapasztalatunk egyik helyen se
2. ezt a Bokor ajánlotta, az ő ismerőse, és Bokor jelenleg az egyetlen doki, akiben maximálisan bízom
3. ez állami, a Kaáli meg nem
Sziasztok!
Tesómat hétfőn hajnalban meg is műtötték,mert éjjel begörcsölt és dőlt a vér belőle. Talán jobb is.Azt nem tudom miért inszem volt.Gondolom mert a petevezetők átjárhatók,próba szerencse. De annyira lüke mert neki sose mondott a doki semmit,néha még papírt sem kapott.Akkor rá kellet volna kérdezni.Na mindegy ez van.
Tegnap voltam a hólyagtükrözésen,hát nekem egyáltalán nem volt kellemes,sőt...a pisilés kimondottan fájt és vérzett,mostmár jobb.Persze a húlyagon is látott egy mogyorónyi bemélyedést+ ugye a belen. Tök jó.Hogy ez mit jelenthet? Nem szedték le rendesen a műtétkor? Pénteken mehet is a dokihoz a műtétet megbeszélni.Remélem sikerül jól kipucolni.
Kaja:én sose bírtam magam rávenni a diétára,inkább odafigyeltem mit eszem. A mi háztáji állataink mind saját takarmányból esznek. De tény hogy nagyon nehezen kivédhető,ott a permetezés és én a bioban sem igazán hiszek. Mert valamivel kell tartósítani. Télen milyen zöldséget,gyümölcsöt együnk,mind külföldről jön ki tudja mivel kezelt. és akkor tényleg már csak levegőn lehet élni...vagyis már azon sem mert az is szennyes.Csillag hozzunk létre egy napfényevők klubbját :)
Jajj, de jó:)))
Én pont a hétvégén akartam csinálni házi mustárt, de így azért egyszerűbb lesz:))))
Szab,
mustában most már van a globusnak csemegéje, ha szeretnél inkább azt és abban nincs cukor, kicsi pohárban van!
Müzliben én zabpelyhet eszek DM-ből.
Aldiból szoktam venni mazsolát, az cukormentes, és Aldiból veszem a Dijoni mustárt is az is cukormentes! :) Nehéz, de meg lehet találni azokat a termékeket, amit azért nyugalommal ehet az ember! :)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval