Endometriózis! (beszélgetés)
Na ennek örülök! :D Hol tartotok már?
Köszi,mi is jól vagyunk,néha produkál olyan mozdulatokat,hogy hűha,csak lesek. :D Igen növesztem rendesen. :)
Szia,
köszönöm kérdésed jól vagyunk, főleg mióta több mozgás megengedett már a héten :). Ti hogy vagytok? :)látom jó nagy a pocid már alakul :)
Sejtettem,hogy ő az.Ő az endós szegeden aki jogosult mindenfélét felírni stb.Amúgy szerintem egy rettentően undok doki,ha meglátom kiráz a hideg.Még jó hogy nem ő a dokim.
Uhhh ez nem jó hír Méryről,mielőbbi gyógyulást neki.Meg annak is akit mostanság műtöttek! Én megúsztam mind a 2x egy sima laparral meg egy kis visanne bogyóval.
84Agi ti hogy vagytok?Remélem minden ok!
Szia Lidi!Nekem is nagyon régóta vannak tüneteim legalább azóta,amióta együtt vagyok a férjemmel 9-éve csak régen kicsit enyhébb volt a fájdalom és nem puffadtam ennyire ,mint most!!!Jah és szinte majdnem minden alkalommal fáj az együttlét!!!
Most, hogy vagy, a műtét után vannak még fájdalmaid???
Szia,
minden jót kívànok neked és Marynek is, remélem már mindketten javultok. Elhiszem, hogy nem volt egyszerű, csak tudnánk pontosan mit tegyünk, hogy soha többet ne jöjjön vissza az endo... Pisilés nekem is fura volt egy darabig, sőt jópár héttel a műtét után is azt éreztem, hogy kevésbé tudom tartani. De aztán visszaállt a rend. Intim torna gyakorlatok segíthetnek. Kitartást és üdvözlöm Maryt is, ha valaki találkozik vele!
Lehet én vagyok már türelmetlen, megpróbálom a kalciumot.
Köszi :-)
hétfőn fekszem be...
de hát Mérynek is volt már műtétje (nemtom, Bokor volt-e az is, vagy más), és nála sem készültek húgyhólyagos gubancra :S
na nem akarom, h ez az én rinyálásomról szóljon, tényleg rettenetesen sajnálom a csajokat, csak ez most rosszkor jött :(
Sok sok pozitív energiát küldök neki és egy nagy ölelést!!!! :)
Nekem a sima hólyagtükrözés után még napokig fájt a húgycsövem, úgyhogy sztem ez még biztos "normális" egy ilyen műtét meg a gyulladás/fertőzés után! :((( Próbáld meg a calciumot meg esetleg a tőzegáfonya kapszulát! Én azt állandóan szedem, mert az első műtétemnél szedtek le endót a hólyagomról is, de hálistennek oda nem jött vissza... :S :)
Mielőbbi felépülést kívánok!!!
Jézusom. nem is tudok mit mondani. szegény. Istenem ;( 30-as kórterem? oké. megírod nekem priviben az "igazi" nevét?
neked se volt könnyű, sejtem, h nagyon megviseltek ezek a dolgok. drukkolok, h mindketten mielőbb rendbe jöjjetek.
(én pedig most rendesen beparáztam :S )
Sziasztok!
Szerdán műtőték méry-t, de már csütörtökön reggel kiengedték az intenzivről.Holnap megyek varatszedésre meglátogatom és akkor majd megírom, hogy van.
Hát nekem a pisilés még mindig nehezen megy úgy érzem nem ürül ki a hólyagom, de az is lehet, hogy a húgycsővem gyulladt a sok katéterezéstől és az fáj. Volt valakinek műtét után pisilési gondja?
Szerintetek van rá esély,hogy ne legyen megint endom.
Köszi a sok biztatást átadom Méry-nek is.
Szia Zsozso,
nem semmi basszus, amit ez a betegség tud művelni odabent és ugye nagyon sok mindent csak a laparoszkópiánál, konkrétan a műtétkor látnak. Remélem minél előbb találnak már valamilyen ellenszert erre, mert ez így nagyon rossz. 8 órás műtét az azért nem semmi! Szegény akkor az intenzíven is biztos sokat volt vagy van.... remélem azért már onnan kikerült. Meg hát azért a te műtéted sem volt ezek szerint semmi.... laparral tudták mind a kettőtökét azért megoldani ennyi komplikáció mellett? A fertőzés sem lehetett semmi :S, le a kalappal előttetek. Remélem mielőbb rendbe jöttök mindketten, kitartást és gyógyulást addig is! Pihenjetek sokat!
Ez iszonyú! :(((( Jaj szegénykém, 8 óra?????? És hogy viselte lelkileg a dolgot azt tudod esetleg?
Zsozso!Remélem Te is mielőbb rendbe jössz! Sajnálom, hogy rosszabbul alakult, mint vártad! :(
Jajj szegénykéim!!! :((( 8 órás műtét bakker! :O Remélem azért hamar felépül! :S Olyan borzasztó ez a betegség... ;(((
Neked is jobbulást és köszi az infót Méryről! :)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval