Endometriózis! (beszélgetés)
Szió!
Nekem a műtét előtti napon jött meg - megnézett és azt mondta, ettől még megműt!
A műtét után pedig sajnos úgyis szinte mindenkinél felborul a ciklus, sokan írták -és ez a megbolygatás miatt sztem normális is, hogy a műtét után össze-vissza jött meg. Ne izgulj, nem lesz probléma! Csak ne legyél terhes! Azaz inkább legyél terhes a műtétre és ezért maradjon el az egész! ;)
Szia! Sztem csak az zavarhatja a műtétet, ha konkrétan menstruálsz, de akkor így legalább tuti nem fogsz a műtét időpontjában! :) Meg maximum a műtét után korábban fog megjönni, de ha jól emlékszem volt olyan, akinek rá pár napra meg is jött! Nem lesz belőle gond sztem! :)
Nekem a 2. műtétemet amiatt kellett eltolni, hogy nem jött meg... mindig pontosan jött és majdnem 2 héttel a műtét előtt kellett volna, de annyira bestresszeltem, hogy csak azután jött meg. hogy le lett fújva a műtét... :S :D
Sziasztok!
Tudom Bokort kellene kérdezni, de egyenlőre nem sikerült elérnem. Szóval 18-án műtenek, de a menzeszem előbb megjött, s a így a műtét napja az már a középidőt súrolja. (16. nap) Szerintetek azért megműt? Köszi a gyors választ.....
Köszönöm csajok!!!
Holnap hajnalban indulok, mert 9-re kell beérnem.
Nagyon szeretnék már pár nappal idősebb lenni:)))
Ha hazaértem jelentkezem!!!
Csillag neked is 100 kalappal jövő héten. Nagyon fogok neked szorítani!!!
Szép estét és kellemes napsütéses hetek kívánok Nektek:)))
szerdán lesz a műtétje, az enyém kedden :)
én is drukkolok!!!
Sziasztok!
Szedem a Visanne gyógyszert, most már 2 hete. Hála az égnek a fájdalmaim elmúltak, de viszont azóta is vérzem, hol erősebben, hol gyengébben...
Aki szedi az tapasztalt ilyet?
Köszi. Szép napot!
Sziasztok!
Nagyon köszönök,minden segítséget és biztatást.
Nektek is minden jót kívánok és aki pedig műtét előtt áll gyors felépülést :-)
Mindenkinek sok szerencsét,és gyógyulást kívánok!
Puszi!:)
Én kedden fekszem be, szerdán műtenek. Nekem is van a bél és a hüvely között, sajnos nekem nyomja a bélfalat is, így sebésszel együtt műt. Ezen kívül az mr kimutatot még a jobb petefészkem mögött egy 2 cm-t és a méhtest bal oldalán egy 3,5 cm-t. A petefészkeimben úgy néz ki, hogy nincs, bár a bal petefészkem nem látják, így abban nem tudom, hogy mi van??!!!
A puffadás nekem is gondot okozott, eleinte nálam is IBS-re gyanakodtak, mert a tüneteim hasonlóak voltak, végül 1 gasztós doki mondta, hogy szerinte ez inkább endó..-ezután még 1 évig húztuk mire műtétre került a sor...
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval