Endometriózis! (beszélgetés)
Uram Atyám! Nyolc órás műtét. Szegénykém! Akkor még egy darabig nem hallunk Méryről.
Neked is jól szétterjedt az endó. A hólyag rendbejön azért?
Jobbulást kívánok neked!
Szia Lidi,köszi az infot, hát nem tudom,ki mennyi ideig vár a műtétre,de én 2012,májusában tudtam meg,hogy endos vagyok és csak most sikerült a műtétig eljutnom, nem tudom ennek örülnöm kéne????Sajna ezt én is tapasztaltam,hogy a Bokorhoz nagyon nehéz eljutni és egyeztetni!!Köszönöm a jó kivánságot!!!
Neked mostanában volt/lesz műtéted???
Sziasztok!
Én egy korterembe kerültem Méry-vel sajnos nyolc órás műtét lett neki és mindenét érintette. Beléből vették ki, húgyholyagot kellett vágni stb. Hét napig katéterezik utána nézik meg egyedül megy-e neki. Csillag üzeni neked a 30-as korterembe van.
Egy tündéri lány nagyon megszerettem.
Engem hétfőn műtőt a Bokor, de csak ma jöhetem haza sérült a hólyagom bal oldalán lévő idegek én nem tudtam pisilni retentő érzés volt napjában többször katétereztek. Belázasodtam, mert fertőzést kaptam. Most már úgyahogy megy a pisi, de nehéz üriteni. Antibiotikumot kapok.III. fokozatú endom volt, elvileg csak egy csomó miatt mentem műtétre. Remélem rendbe jövök, lelkileg megviselt a saját és a Méry műtétje is. Mindenkinek drukolok.
Lájkolom a felvetést!!! :D És mindenkinek ezt kívánom!!!! :)
Gabcsi, ne hari, én vok hülye, v Ti is próbálkoztok már??? Nekem anno úgy rémlett, h Ti még nem akartatok gyerkőcöt, de ha rosszul rémlik, ne haragudj!!!!
Jah azt kihagytam ma h BOLDOG NŐNAPOT NEKÜNK! :D
...és újabb egy év múlva remélhetőleg mindketten anyukák leszünk!! ;)
(meg mindenki, aki itt erre vágyik:))
Mondjuk a gyógyszeres kezelés nem sokat ért szerintem, mert szinte végig menetrendszerint megvolt, legutóbb már eléggé fájt is... :S
Még nem tuti, de valószínű a lombik, jövőhéten remélem már mondanak valami biztosat :) Nincs is rosszabb a bizonytalanságnál.
Akkor inkább nem kísérletezek... nem is mindig lehet követni mi mire hogyan hat, nehogy aztán pont rosszat tegyek.
Vitamint egyébként szedek, azt a doki is javasolta,Femibiont.
Jajdemessze a jövőhét! :D
Hát jah. Ha kellett vágni belet, akkor sztem csak 7főn mehet haza... Ági is sokáig bent volt. Ha nem kellett, akkor ma v holnap mehet.
Engem ma 1 éve műtött Bokor... Ma még nem volt olyan perc h ne jutott volna eszembe. Tiszta hülye vagyok. :S
Sziasztok!
Ezer éve nem írtam! De azért néha olvaslak benneteket! :D Remélem mindenki javul tavaszi megújulás címszóval! :)
Megkérdezhetem ki a dokid Szegeden?Csak mert én szegedi vagyok.Kíváncsi vagyok. :)
8 cm? ó, az már aztán méret!! :))) örülök, h jól vagytok! :)
köszönöm a drukkot, aranyos vagy! :) várom már a műtét utáni életet :)))
Szia Csillag,
nagyon fogok én is drukkolni neked, minden ok lesz a műtétnél :) naná hogy jól leszel, utána nulla endo és lehet is babásodni :D.
Mi jól vagyunk köszönöm mostanában, voltam újabb uh-on, a Manóval minden ok és rendben van, növögetünk már 8cm-ek voltunk :) és az én pocim is már gömbölyödik. Még vigyázunk, de már kimozdulgatok itthonról, engedélyezve :)
Remélem hamarosan Ti is akik szeretnétek meg fogjátok tapasztalni!
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval