Endometriózis! (beszélgetés)
Gratulálok, so kboldogságot és jó egészséget kívánok Nektek! :)
Mi is már a 32. hetet tapossuk, február 12 a szülés várható napja, de mostanában, ahogy a baba egyre nagyobb, egyre jobban fáj minden keményedés, meg ahogy húzódnak a méhszalagok :( Már gondoltam rá, hogy lehet, a műtét miatt fáj jobban, lehetnek összenövések is akár odabent?... Neked nem volt ilyen gondod? Én is rögtön a műtét utáni 1. ciklusban estem teherbe.
Sziasztok!
Sajnos nincs időm visszaolvasni, de talán páran még emlékeztek rám tavalyról. 2012-ben műtöttek endóval, akkor sokat írtam ide. Egy hónapja, 2013. november 13-án megszületett a kisfiunk, közel 4 kilóval. Nagyon boldogok vagyunk. Kívánom minden endósnak, hogy sikerüljön a baba, nem lehetetlen, mi is megküzdöttünk érte. Kitartást csajok! Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Kb. 20 perccel ahogy a Visanne-t bevettem, hasmenésem lett, szerintetek kell pótolnom a gyógyszert, vagy ennyi idő alatt nem tudott kimenni belőlem?
Igen, rendesen megjött. De fel is hívtam, azt mondta, nem baj, hogy előbb jött meg. Így kevesebb napig tart majd.
Ennyit mondott.
De az egészben az a legjobb, hogy nem görcsölök, nem fáj a hasam :)
Okt. 11-nov. 7. Ez pont egy szép 28 napos ciklus volt :-)
Szerintem simán lehet most menzeszed. Meg is jött rendesen?
Novemberben 7-én jött meg, októberben 11-én...
Minden hónapban korábban jött meg, a műtét előtt.
Szóval most nem értem, nem tudom, hogy mikor kéne megjönnie :(
Sziasztok!
A dokim azt mondta, amikor voltunk varratszedésen, hogy 20-a körül fog megjönni,mert 20-án műtöttek.De ma amikor voltam délután pipilni, barnás szinű volt bugyim, meg a wc papír is,pisilés után.
Ez nem jelent rosszat? Nem baj ha előbbb jön meg, mint ahogy az orvosom mondta?
Köszi! Voltam Sparban és megtaláltma ezt a Manner babapiskòtát,de csak a sima cukrosat. A diabetikus változatot akkor lehet hogy a sima Sparban nem is forgalmazzák? Vagy csak ilyen külön diabetikus boltokba kell ilyen kajákért elmenni? Gondoltam hogy azért egy nagyobb Sparban vagy Tescoban Pesten azért ilyesmiket meg lehet találni...
Tiramisut szeretnék amúgy csinálni,hát most lesz sima babapiskòtával,nyìrfacukorral a krém.
Azért ha valaki találkozik ezzel a Manner piskòtával,az megìrhatja hogy hol :)
Sziasztok!
Hol lehet kapni szerintetek cukormentes háztartási kekszet vagy babapiskótát? Nekem nem muszáj gluténmentes legyen,csak ne legyen cukros. Köszi,aki ír:)
Sziasztok! Megvagyok, tuleltem. Belet nem kellett vagni, azt megusztam. Egy napra az orzobe kerultem, mert nehez mutet volt, de a nehezen tulvagyok. 3 ora volt. Az orzoben hanytam 3x is, elegge rosszul voltam, az osztalyra ma hoztak fel. Itt mar setalgatok kicsit, meg ma ettem is vegre.
A vizites doki szerint talan holnap haza is mehetek, de az en dokim ma nem jart erre. :( Kimondani neki kell.
Ja, a katetert es az epiduralt mar kivettek, mar csak trutyitasim van.
Ennyit most, majd otthonrol jelentkezem.
Remelem, mindenki jol van.
Sziasztok!
Ma van 2 hete,hogy műtöttek baloldali petefészek ciszta miatt. A sebeim már teljesen begyógyultak.
Jövő héten már mehetek is dolgozni :)
Endometrium volt. Szerintetek vissza jöhet még?
A doki szeint azért alakult ki, mert több mint 2 éve abba hagytam a fogamzásgátlót és a méh nyálkahártya vissza felé folyt a petevezetékbe, igy a petefészekbe is.
Mikor lehet szexuális életet élni szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval