Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Csak úgy, hogy a lábait tudja mozgatni szabadon, de beleütközzön a puha anyagba és csak alváshoz.
Azt olvastam, hogy az első pár hétben sokszor arra riadnak fel, hogy bemozdul a karjuk. Meg a nagy ágyban jól esik nekik a puha ölelés. Vékony kis takaróra gondoltam... majd kipróbálom, legfeljebb nem tetszik neki:-)
Úgy tudom nagyon nem szeretnek meztelen, mert ugye az anyaméhben ott van nekik a magzatviz állandó meleg azt szokták meg azért is igénylik anyukájuk közelségét,ahogy melegíti az anyja plusz hallja a szívdobogását az teljesen megnyugtatja :-)
Talán nem rossz a bebugyolálás ebből a szempontból, hogy körbe veszi ugye valami,viszont mennyire bebugyolálva gondolod? Mert ha nem igazán tud mozogni az nem biztos hogy jó neki, meg nehogy melege legyen szerintem!
Érdemes több boltot megnéznetek:
Babaszafari
Minimanó
Bergon
Elefáni
Mi is a Brendonban kezdtünk, de nagyon beszűkített a választéka. Tulajdonképpen vannak az olcsó és a drága kocsik, nekem az jött le, hogy a kontraszt miatt. Mi ott szerettünk bele egy Peg Perego-ba, de aztán rá kellett jönnöm, hogy van jobb, főleg arra, amire és ahol mi fogjuk használni. Javaslom, hogy írjátok össze pontosan mikre kell a babakocsi: tömegközlekedés? vidéki utak? nagy séták? csomagtartó mérete? mennyit akartok adni érte? stb-stb.
A citromos víz tényleg jó :)
Mi holnap megyünk a Brendonba Budapestre babakocsi mustrára. ..apa teljesen belendül a babatémába :D Vannak tervek,de meglátjuk melyik kocsi lesz a befutó....
Elhiszem én neked....miért mondanád ha nem így lenne.
Ki fogom próbálni csak jelenleg az ágyból sem tudok kimászni!! :)
hűűűű, ez a bronzosság tényleg nagyon exkluzív... nagyon menő gyerkőc lesz:)))
Az alapszín is nagyon szép.
Kipróbálom köszi...
De a citrom savat tartalmaz...
Nem lehet h rosszabb lesz?
ezt a színt vettük meg, de éppen tegnapelőtt kapott árut, ami annyiban extra, hogy csokibarna bőr a karja, a sportrész lábrésze, meg a bevásárlókosár eleje, a váz pedig antikolt bronzos. annyira extra szerintem! :)
elég korai a gyomorégésed :)
egy kis citromos víz nekem segíteni szokott.
Sziasztok!
Nyitottam egy új fórumot "esküvő babásan" címmel h van ötletetek tippetek írjátok le oda nekem!
Köszönöm!
Amúgy a gyomor egesem állandó és állandóan pisilni járok meg mindíg.
Hiába Eszek csipegetek az égés állandó!
Fáradt is vagyok...pihengetek...holnap meló...szerdán megyek először dokihoz... Akkor leszek 6 hetes
Ó, a görcs és a rémálom is remek móka:)))
Már én is a legapróbb kiegészítőket tervezgetem. Most épp egy tökéletesen záró piros pöttyös kis fűszertartó félét keresek, amiben majd a popsikrémet tartom. Nem vagyok elragadtatva az "egy kézzel fogjam a gyereket, egyel pedig tekerjem le a tubust és nyomjam ki a krémet" verziótól.
Persze ez már csak a "gumidominó", de ezt a részét nagyon élvezem:))
A 38. hetet lőttem be én is... addig még tudok várni, de utána jöjjön, mert már anya türelmetlen:))
Óóó, de jó, számolj majd be az első benyomásokról!!!
Nálam beköszöntött a láb görcsölése,úgy hogy éjszaka vagy arra ébredek,hogy pisilni kell, vagy nagyon szomjas vagyok, vagy görcsöl a lábam, vagy esetleg rosszat álmodok...nah de hát elviselek én mindent csak legyen rendben a kis picurim! :-)
Szépen haladtok én alig várom, hogy minden meglegyen és csak várnom kelljen az érkezését. Probálom vele megbeszélni,hogy a 38 és a 40. hét között jöjjön,ne korán, de inditani se kelljen ;-)
Nagyon várom,hogy elmúljon ez a pár hét és végre magamhoz ölelhessem :-), ha minden jól megy holnap megyünk a babakocsiért! :-)
Óriási haladást értünk el tegnap a lakásfelújításban. Mondjuk mozdulni sem bírtam a fáradtságtól, de a hét végére készen leszünk. Utána már csak a finomságok maradnak, függöny, szőnyeg, képek...:))
Titeket nem kínoz az álmatlanság? Nekem már az agyamra megy, hogy 2 naponta éjféltől háromig nézem a plafont, délután meg olyan fáradt vagyok, mint a kutya.
láttam a To...inak is van kifejezetten baby mosószere... majd kipróbálom valamelyiket.
Épp most dajkáltam egy 1,5 éves kislányt. Elképesztő aranyos ruhába van, imádni fogom az enyémet is öltöztetni. (remélem jól bírja majd a gyerek a ruházkodást, mert tuti, hogy az anyjának ez lesz a hobbija:D)
Én ilyet vettem [link]
Jaj ne is mond a múltkor bementem a barátnőmmel egy boltba aztán egy otthagyhatatlan sapival kezdte és hát végül megvettem egy jó pár rucit,úgy hogy tudtam nincs is ra szükség :-D