Egyedül élők beszélgessünk! :-) (beszélgetés)
nagyon faca, mondom ennyiért a hülyének is megéri. van övtartója is, és nincs a fenekénél zseb. amúgy is nagy, nem kell még nagyobb a zsebtől. szóval megérte. :)
néztem türkizkék cuccot a cosmosban, voltak ugyan, de mind átlátszó, na olyan nem kell.
Ha sötétebb volt az előző festés, akkor sajnos nem fogja be...
Én így jártam a vörössel. Arra sötét barnát kellett festeni. Most már semmivel se festem, előbb-utóbb lenő :D
Óóóh csajok ez a nincs egy göncöm se ismerős :D :D Azt hiszem, minden reggel így indul :D :D
Holott van, de hát annyi szempontot kell figyelembe venni. Nehéz a nők sorsa :)
Fuu az jó, szeretem a barnát is, de nekem már nem lehet. :S állítólag a fejem teteje már őszül. még jó hogy nem látom. :D
az kemény :D
most én is kibéreltem az összes szekrényt. de azé vettem ma is. :)
olyan jók vannak, S es ben de nem tudom senkinek odaadni. :(
A Syossnak a mogyoróbarnája. De mérges vagyok, mert előtte fél évvel sima barnára festettem, és a régi festést nem nagyon fogja be, na de ez legyen a legnagyobb problémám.
Ruhahegyek? Ne is mondd! A ház egy csatatér, már azt sem tudom, milyen cuccaim vannak, mert hegyekben állnak a ruhák, a szekrényekben meg nincs több hely, pedig az elmúlt évben két szekrényt is szereztem pluszban :-D
na de jóó. :) milyen színű lesz? barna?
én meg ruháimat pakolom. basszus, már egy órája a ruhákban tobzódok amerre nézek. még hogy sosincs mit felvenni...
Titti, ne kínozz :D Bár... legalább ennyi jut. Egyébként van csoki ízű (cukormentes) cukor. Majd azt fogom szopogatni.
Na, ez magas labda, de mindegy :D
Mikor keltél, hogy 5kor feküdtél le???
Gyúrsz már a túrásra? :)
jó reggelt:))
küldtem egy virtuális sütit :P
csokinak örülnék de nincs(jel) :((
jó reggelt:) sőt én még hajnalban filmeztem..:D
reggel 5kor aludtam el :))
ha nem kell korán kelni...miért ne használnám ki ;)
dehogy hallják, jól tudom álcázni. ;)
Jó reggelt, bakker 2 ig nyomtátok Timivel? nem semmi. :D
éééés meghallják,hogy brühüm brünüm :))
ne sírj...szeretünk ;) (L)
eleje sincs. :D felét elnetezem, kávécigi szünetet tartok! :D
neem, hanem mindig azt hagyom a konyhában utoljára, a tűzhely takarítását, és akkor minden eszembe jut, és suvickolás közben, potyognak a könnyeim. éééés az a rohadt telefon mindig akkor szólal meg. :)
takarításnak se vége se hossza..se semmi :DD
tűzhely előtt..méé mit főzöl,hogy sírsz? valami bájitalt? ;)
facom kivan a takarítással. állandóan a gáztűzhelynél kap el a bőgés. :D
mind megettem. pedig nagy is volt, sok is volt, csak iggen finom. :))
nem mindig...de néha néha igen ...sajna :S
ha jobban leszek takarítok,mosok..ha nem..akkor lusti :))
csokinak mindig kell lenni :P
megetted az összes csokidat? :D
Jajj múljon már el. fax kivan hogy mi mindig betegek vagyunk. de mindig. :D
mit csinálsz holnap? lustizol? :)
hmm nekem nincs csokim ma, ne voltam boltban. csak fagyizni. :)
Vannak jó cuccok :)
A honlapon láttam, nem előtte sétáltam el.
Ahhoz akkor reggel kell menni, de úgy tudom, már nyitás előtt ott állnak sáskák :D
Jaj, én is örülök neki! :)) Adok a jó kedvemből szívesen, nem fogy el attól :))))
hellooo :)) még fosul..de kezdek jobban lenni..holnap is itthon leszek meg kedden is..:))
csokizok és teázok :))
blahán vannak egyedi cuccok..jó a választék?
elvileg jövő hét pénteken,akkor lehet menni bosnyákra..kiszokták rakni..hogy mikor van árucsere..mármint úgy láttam..de azért köszi..akkor szeretnék menni,amikor teljesen új árú van..és elsőnek :PP
ohh de jó neked,hogy jól érzed magad :)))
hello :))
meg sem kérdeztem ma, hogy vagy? fene a pofámat.
Blahán, a dohány utcában. A körúttól pár méterre. Ott mindig vannak 500as cuccok, de pár hete jó sok volt.
Bosnyákon jövő hét H-K-Sze féláron vannak cuccok (tömegnyomor és 0 választék), ilyenkor cs-n zárva van és P-en lesz új áru elméletileg.
Jajj, sajnálom, hogy nem vagy még jól :((
Én jól vagyok, most tök jól érzem magam :))
Kösz kérdésed..még mindig úgy érzem magam mint egy felmosó rongy..:)
de egy fokkal jobb...holnap itthon leszek..és utána is ..ez az előnye :))
nálad mizujs? :))
merre volt...?
nem tudod mikor lesz a bosnyákon árucsere ?
Melyiket? A spagettiset, mert abban a sorban írtál. Nem ettem belőle sokat, nem magamnak csináltam, csak megkóstoltam. Jónak jó volt, de elég is volt egy életre a spagetti brrr....
Hányas méreteket hordasz?