Egyedül élők beszélgessünk! :-) (beszélgetés)
Köszi Lucc! :)
Ááh ez baráti alapon jött össze, de qrva jól esett a pia komolyan. Először bementünk egy kávézóba, na ott nem tudtunk rágyújtani, feszengtem, mondtam neki menjünk onnan. Találtunk egy teraszosat, ott rá lehet. Asszem oda fogok járni. :D
jah, igaz! Képzeld össze jött egy meló is, most értem haza. 5 vodkanariba telt a munkamegbeszélés, de megérte. :D
ja nem, nincs itt senki aki felébresszen. :)
Affene..... Legalább kevesebbet költöttél és mégis vettél valamit :)
Ha melletted van és felébreszt, abban nincs semmi rossz :))
Valami biztos foglalkoztat..
Helló! Na hogy jártunk? Bementünk a 7 sel, erre kiderül, hogy nem is ma volt 300ft-ért cucc, hanem hétfőn, meg kedden. Örültem nagyon, amúgy is olyan jó kedvem volt. Mindegy, túrtunk. Anyám túrt magának egy felsőt, én meg magamnak egy kockás inget, zöldet, meg egy fehér táskát, bőrt, nagyon csini, pici, kézi. 500 ft volt, az ing meg 780. :)
Aztán elmentünk a piacra, eurós boltba, ide a boltba, és slussz, jöttem haza. :)
A kedvem jobb lett, csak állandóan valamelyik felidegesít. Hajnali 5 kor hogy járhat valakinek azon az esze, hogy szexelne? Na meg aztán megint álmodtam, sírva ébredtem, pedig este nem néztem sem olyat, de még csak nem is ettem 6 óta. hát qrva jóóóóó :S
Egy túrás majd felvidít! Mi történt?
Szépséges reggelt!
Hűű van egy oldal asszem ingyensorozatokponthu, én ott néztem meg mindent. :))
Hát tervem mára nem volt. Megyek ki levegőzni. Szépen süt a nap. :)
Oh, úgy nem jó nézni! NEm tudod, fent van online valahol?
Mára még nincs terv. Majd alakul :) Talán túrás... ha lesz ihlet. Ja, és torna.
Neked?
Azt kívánom, hogy legyen minden napodban valamilyen öröm :)
Boldog születsénapot!
Aha, de nem is merültem ám bele. Szeretem én is nézni, tegnap kisípolták az egészet, mert káromkodtak benne sokat. Hát így meg lóf**t nem értettem belőle. :)))
Mai terv?
Oooh, Grace Klinika. Azt kéne elkezdenem nézni. Az jó emlékeim szerint :))
Kapott tortát már este is tőlem :D
Itt is Boldog Szülinapot!
Tartson egész nap, azt kívánom! ;-)
Az életkor kérdezésénél jövök én is rá, mennyi vagyok :)
Jujj, ez rossz lehetett.. Nem is. Szörnyű. :((
Az a jó. Néha ilyen hivatalos helyen kapcsolok, basszus, 26? Hát most voltam 16. :)
Huhh nekem meg olyan rémálmom volt 8-9 között, hogy azt hittem megőrülök. Elmentem orvoshoz, majd közli velem, hogy mellrákom van. Hát hallod? Azt az érzést, szerintem ordítottam is, mert hangom nem volt mikor felébredtem, csak sírni tudtam. Soha ilyet nem álmodtam még. :(