Egyedül élők beszélgessünk! :-) (beszélgetés)
Ez a fórum még van? Itt a tavasz és még szinglik vagytok? :-)
Az klassz :)
Nekem séta, vásárlás, főzés. :)
nekem pasival. ;)
és neked? :P
Jóvan, jóvan. Felveszem a ritmust :)
Mivel telt a mai napotok?
ezt így szoktuk ...rutinosan...egy hozzászólásba..írunk egy kettő vagy három embernek is :DDD
A volt kémiatanárom dumája volt. Igen csíptem. A hülemagazint, akkor szokta mondani, mikor kémiából feleltünk, és nem volt jó a megoldás. Meg szokott olyat is, hogy magassarkú cipő sarkával, rálépett a lábunkra, ezt megfejelte még 110 kg val. :D qrva jó volt.
akkor szia. tudtam hogy itt van Titti, mert konzultáltunk privátban. :)))
Mijjjaz, hogy sziasztok? :) Én meg én, az csak én :D
hülemagazin! :D
segíthetek? :DD
jóóóóóó napooooot kííívánooook !!!!
:DDDDDDDDDDDDDDD Dddddddddddddddddddddd
ja, aha. :)
Sziasztok! Mit csináltok? :)
Akkor személyesen ismerted meg.
Neten ismertem. Azóta nem keresett. Szemét..
Itt a környéken, és te? Nem keresett azóta?
Most már van jobbbbb, és ez számít!
Igazából kicsit mindig elhúzta előttem a mézesmadzagot, majd megrántotta. Ebből gondoltam, hogy lehet. Aztán nem kellett volna. Már mindegy...:)
Nehéz ez mindig... Magunkban se szabad tartani, kimondani pedig úgy kell -amennyire lehet- ne legyen túl bántó.
Ha bent tartod, magad mérgezed meg és sose tudja meg a másik, mivel bántott meg.
talán én magam sem akartam elhinni azt ,hogy kimondhatom amit aztán kimondtam... megbántottam vele embereket, de a magam érzései végre előjöttek... basszus, sokszor érzem azt hogy ha nem mondom el amit akarok, akkor belehalok.. de ha elmondom akkor meg olyan sebeket ejtek, melyet nem tudok utána begyógyítani....
HA rosszabb volt, az nem volt őszinte kapcsolat.
Nekem nem egy barátságom véget ért a közelmúltban, mert meguntam a felszínességet és más dolgokat is.
Műkapcsolatoknak nincs értelme :)
amikor én is elkezdtem úgy igazán elmondani az érzéseimet a kapcsolataimban (barátok, férj) akkor először megkönnyebbültem. De aztán minden rosszabb lett... eddig hazugságban éltem?
Ahol nem mondhatod ki az érzéseid, az milyen már? :o
nem azért gondoltam, hanem mert irtó rossz kedvem van... és magamat meghazudtolva most energiát "lopok" és nem én töltök... :) sajna
Ez milyen már! Nem hiszem, hogy aki ilyet tesz, belegondol a tettébe... Igen, készülődünk és nem csak testileg, lelkileg is. Legyünk csinosak, de ne öltözzünk túlzottan ki, stb.
Számtalan "gáz" sztory-pasi van mögöttem is. Volt, akire vártam, vártam, nem jött el...
Ezt a csávót -is- neten ismertem meg. Kezdem azt hinni, nem itt kéne ismerkednem.
Szerencséd van, hogy találtál egy normális srácot! De látod... úgy tudtad megismerni, hogy hülyék is voltak előtte.
A legtöbb emlékem defektes. jó, nem mindenki cseszett így ki velem, mint ő, de ott rontottam el, hogy bevallottam neki az érzéseimet, aztán onnantól kezdve, megszakadt a jó viszony. Pedig eltelt sok sok év, mire ki mertem mondani, de nem volt jó az időzítés szerintem. :D
csak mert írtad, nem nagyon fogsz pörögni. :)
További ajánlott fórumok: