Egyedül élők beszélgessünk! :-) (beszélgetés)
Azt hiszem, én is 2008-ban... :) Nem volt pénzem üzletben ruhát venni. Aztán már szenvedély lett :D
Suliba? Akkor te nagyon fiatal vagy. Hány éves is? :)
Jahhh!
Még ::D :D
Itt fél 8 kor nyit. :D
jaj nem, ennyire nem vagyunk fanatikusak, hogy zsákba szórjuk. :D
Tényleg, a turmixgép nekem is behalt :D Mire eljutotta oda, használjam, kipurcant. Kb velem egyidős volt :)
Reggel 7-re??? Jesszus. 9kor nyit? Mit csináltok addig? :D Ketten jobb túrni, többet lehet pakolni.
Akik itt Pösten csoportosan járnak, táskát és cipőt egyből egy zsákba szórják, aztán egy sarokban átválogatják...
óóh de imádom a krémleveseket. :)
Én sem turmixolok, mivel nincs is turmixom.
Mi csütörtökön reggel megyünk anyámmal, mert csatlakozott. Már 7 kor ott fogunk toporogni. :D
Karalábé krémlevest. Mondjuk nem turmixoltam, én szeretem, ha "darabos" benne a zöldség :)
Fini lett :))
Gondolkodtam, túrni menjek vagy kávét venni. Kávé nyert. De túrni is fogok hamarosan. Érzem a zsigereimben a vágyat :)
Ez tegnap volt. Ahogy hazaértem, benyomtam egy nagy banánt :D
Ma kelkáposzta volt a menű az laktatott :)
Zöldbab? A másikat nem szeretem. Nem mintha nekem főzted volna :))
Ma nincs ihletem főzni. :)
szeegény, te is? ma mindeni éhen akar halni? :)
főztél ma? én csináltam babfőzeléket, meg csinálok mellé sült virslit. Kéne valami édesség, szombat óta nem ettem. :)
Szép délutánt mindenkinek. Rég voltam itt. Nagyon fájt a kezem.
Be gyuladtak az izületeim és bizony szenvedtem.
De már jobb.
háhá jó neked. :D
az enyém itt ül kint a kanapén, és olvas. most jött. :)
Jól néz ki a diszkrét smink, sok-sok éve még évente 1-2-szer bemázoltam magam alapozóval és kihúztam a szemem. Már az is feltűnő volt, mert mindenki natúr arccal szokott meg. Inkább a lustaság lehet az oka, meg nagyon koncentrálni kellene reggel, fáradtan, hogy nehogy bohóc arcot nyomjak magamnak :-)
Így marad a natúrság.
Hogyne lenne jó. Én sem márkázok, mijafacból márkáznék? Én gőzölni szoktam, utána kitisztítom, aztán van kb egy 250 ft os testápoló, meg méz, vegyítve, igen frankó az arcomra. Én találtam ki magamnak. :)
Én szoktam, kis alapozó, meg bronzos gyöngy az arccsontomra, szemöldököt mindig festek, meg egy átlátszó szájfény azt csőváz. Nem kell több.
Mikor mit találok... most pl. a sógornőmtől karácsonyra kapott krémet (nem tudom, milyen márka), de jó nekem a testápoló is, nem hiszek a drága csodákban. Azt hiszem, ez csak genetika kérdése, mint a visszeres lábak.
Egyébként meg víz, szappan és bármilyen krém. Ja, és soha nem sminkelek, még alapozóval sem.
háháhá, pedig ha tudná, hogy mi simítja az arcodat olyankor. :P
Tényleg, mi simítja ki?
Milyen krémet használsz? ;-)