Egy zöldfülű kérdései az atkinsről (beszélgetés)
Sziasztok!! Rettenetesen fáj a torkom!!
Mebucainról tud valaki valamit? VAgy valami más ilyen gyógyszerről amit recept nélkül lehet kapni és jó??
Fú, ez durva!!! :-((
Akkor ez a diéta a kánaán!!
Rita remélem túl vagy már az ebéden!!!
Asszem a vércukor miatt kell 6 óránként enni!
Zolii
Csináltam már, először összeestem, aztán az orvosnál kötöttem ki!!
Utána meg a ledobott 7 kiló úgy feljött, hogy csak pislogtam + 3 kg!!
Na ez a böjt. (nálam)
Igazad van, de kiváncsivá tettél!!
Mi lesz a böjtből?
Az baj, azt írja, hogy naponta min. 3-szor étkezni kell, de ha lehet minél többször (legalább 5-ször).
Tudod mi lesz a böjtből? Én csináltam már...jojo.
A telefonodra gondoltam:((
Engem egy éven keresztül zaklatott egy hapsi, már feljelentést is tettem.Éjjel nappal hívogatott, sőt eljött környezettanulmányra is a házunkhoz.Nem birtam szabadulni tőle..de végre elkapták mert mással is próbálkozott.Erre gondoltam.Nyilvánosba ne rakd ki.
SMOKEY!
Nem értem, hogy miért baj egy néhány napos böjt, mielőtt konkrétan elkezdem az Atkinst. Tényleg... miért?
Sziasztok.
A cukormentes orbitba 100g-ban 61g ch van.
10g-os egy doboz orbit, tehát 6g ch van benn.
Mennyi szénhidr. van az orbit rágókban /db?
Aki tudja irja meg.Légyszi.
Az édesség hiányt rágóval csillapitom.
Szia Spagoca!
Szerintem azért nem ajánlja a vastartalmú vitaminkészítményeket a könyv, mert főleg a leveles zöldségek, a sötétebb zöld levelűek elég sok vasat( folsavat)tartalmaznak. A diéta ideje alatt pedig könnyen előfordul székrekedés. A túl sok vas pedig szintén székrekedést okoz. Ez a kettő együtt meg már lehet, hogy túl sok a szervezetnek.
De én is inkább azt ajánlom, hogy beszélj az orvosoddal.
Köszi a teljes körű választ!
Majd óvatos leszek!
Eszek brokkolit, cukkinit,karalábét, karfiolt,meg egy kis paradicsomot. Sokkal jobb a kedvem!
Köszike Mindenkinek!
PUSz
Engedélyezett ételek az első fázisban!!
Egyéb zöldségek
1 csészényit ehetsz ezekből a zöldségekből naponta: articsóka, zellergyökér, tök, articsóka szív, rebarbara, spárga, savanyú káposzta, bambuszrügy, kelkáposzta, mogyoróhagyma, pitypang, étkezési babcsíra, borsó, paraj, brokkoli, pálmaszív, karalábé, paradicsom, póréhagyma, káposzta, karfiol, hagyma, cukkini
Szia Kata25!
Egy kis paradicsomban van 3,2 ch
Lehet, de keveset!
Atkins papa szerint 1 csészével!! :-)
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Nati kérdései
- Filozofálós topik az élet nagy kérdéseiről
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?
- Mosogatógéppel kapcsolatos kérdéseim lennének, tudtok válaszolni?
- Miért nem válaszol az exem a kérdéseimre?