Drága örökösök - beszéljünk róla (beszélgetés)
Tomcsics Tamaráról annyit tudok, hogy Jolika nevelte, Tamás pedig oda volt érte.
Amikor Mónika megtudta, szólt Tamás apjának, hogy szerinte Tamara is ügynök.
Kasztner Nándor, Tamás édesapja a belső elhárítás tisztje "eltüntette" Tamarát a fia életéből.
(Mellesleg kinyomozta, hogy Tamara drogcsempész, később egy mexikói drogbáró felesége.)
Most pedig Gitta nem adott egyértelmű választ Laurának, hogy Tamara kinek az embere. Szerintem.
Igen, Jolika Kálmán papa jobb keze lehetett. De az a kérdés, hogy most, honnan, mi- és kiáltal olyan jól értesült, hogy úgy írányít, mint egy vasuti tiszt a pályudvaron?! (Remélem ki fog derülni?)
A hatalmas örökség, nem hiszem, hogy az öreg " krumplisütődéjéből" származik, melyre rá is kérdezett Gittácskától a kocsiban. Aki ugye bőszen integetett, hogy jól működik az üzlet.
De el nem tudom képzelni, hogy abban a ökörfos nevű eldugott falucskában, hogy tudott Kalmi bácsi birka-, vagy ökörásztorként, a fővárosban így érvényesülni?! Vagy ilyen értékes szobrokhoz jutni, mikor ki sem mozdult onnan, ez számomra rejtély!
Ja, és én azt hittem, hogy egy egész szobor arzenálja van az öregnek, de végül egy pár szobrocskát dugdostak, csavargattak a pappal, illetve adtak át a szerb államnak is.
Olgácska eltűnt hála jóistennek! De az sincs kizárva, hogy az Ő emberei vették át Gittáéktól az árut???!!!
(Ezért bazsalygott olyan nagyon, mint a negyven fogát kivillantva a buszon?!)
Renátó cuki volt az elején, azonban degradálták karakterét, hogy "fehér nővel" hozták össze és hülyét csináltak vele a karattyolással. Szerintem.
Ja, és azt nem értem, hogy Kálmán papa miért nem az egyenes utat választotta?! Miért nem hívta össze a családját és miért nem mondta el a családjának, hogy mi történt, honnan a pénz?! Mi a feladat és punktum. És akkor nem szaladgálna az öreg "halottként", mint egy tojó galamb erra-arra a faluban.
Értem én! Akkor nem lehetne ennyi évaddal húzni az időt, a témát, nem igaz?!:DD
Igen, Józsi szerepére jelentkezett.
( Azt azonban csak kevesen tudják, hogy milyen mélyszegénységből érkezett. Nem volt könnyű gyermekkora. A nevelőszülők azonban, az öt testvérével együtt, mind a hatukat felnevelték. A sok viszontagság mellett, egy komoly betegséggel kellett szembenéznie. Az izomsorvadás ritka fajtájában szenved. Ami nem is szenvedés, inkább talán szépséghiba. Csak spiccbe nem tudja hajlítani a lábfejét, emiatt kissé furcsa a járása. A DÖ-ben, mint lovászfiú, szinte állandóan gumicsizma van a lábán, de így is észrevehető a hibás járása.)
Renátó szerepében a kedvencem lett, már az elején, a "szállodai asszisztens" Icukával együtt. Sajnos, ahogy összehozták őt Olgával, leamortizálták a vicces karakterét is. Szerintem.
Egyébként a Karinthy Színházban hatalmas sikerrel játsszák Scherer Péter rendezésében " A Piszkos " c. darabot (Rejtő Jenő: Piszkos tizenkettő), melyben nagy sikere van a mi "Renátónknak is"
Hát, Jolika Kálmán bátyánk titkos barátnője volt,így hát mindent tud.
Nade engem az jobban izgat,honnan az a hatalmas örökség?
Remélem Olgácska eltűnik,de nincs nekünk ilyen szerencsénk.
Renátó agyát helyre rázhatnák már,mert ez a vinnyogás nem áll jól neki.
Ennyit így hirtelenjében.
A mai első részről az alábbiakat gondolom:
A kedvencemmel Icukával, a"szállodai szak-asszisztensel" indult a műsor. Addig-addig ette a fene, hogy csak meglátta, hogy Józsika "feltöltötte a radiátort!" Maunikáánál! Muhahhaa!
Kálmán bácsi él! De ezt mi jobban tudjuk a forgiknál!
Az öreg kérte, hogy vigyázzanak Katára az unokájára Budapesten Gittáék. Ezek szerint nem jön vissza a faluba, jóvanna, ennek örülök. Katát nem kedveltem.
Az ááámerikásnő lelépett, Goránnal, azaz a +munkás-paraszt-építő-Jenővel+ együtt% Ebből még baj lesz!
Arra még a 4. évadban sem jöttem rá, hogy a paraszt kendős, hat elemit végzett, idős öregasszony Jolika, honnan a búbánatos ferde-fészkes fenéből tud mindenről, amiről csak Gittáéknak van tudomása??!!
Ráadásul, úgy instruálja a beijedt nagy kommandós Szlávent, mintha ő lenne a "szupertitkos-kémfőnök-Golán fennsík nagyasszonya"?! Milyen összeköttetése lehet a külvilággal, a vasalózsinórján kivül?! :DD
A romatábor alszik, Dodi papa nyugtalan, nagy dillemája, hogy Renike elhálta-e a nászéjszakát, vagy sem?!
Nekem az a lényeg, hogy eltűnt Olgácska piros ruhácskájában. :DD
( De Olga célját elérte, Renikét felejtve, már rég robog a műkincsek után, az ölébe hullott állampolgárság reményével, sajnos!)
Lááátod, tudtam drága, hogy várod!:D
Azért kiabáltam! :DDD
(Nem kell majd idegeskedni! Majd itt kimorogjuk magunkat és nem lesz semmi baj!)
Bulikázunk mi is, mint mint a kecskeapátiak, ökörfalván!
Apropó kecske! Remélem Vanesszát sem hagyják ki a buliból?! :DDDDDDDDDDDDD)
Az RTL Klub 20.00 DÖ 4. évad!
(Apaaaa, kezdődiiiik........! :DD)
Ugyan nem emlékszem nagyon a DÖ utolsó képsoraira. Cssak egy " nagy piros köd" van előttem! :D
Ami nem lehet más, mint Olgácska (valami fertelmes, óborzalmas) piros ruhája! Amelyről sem Renátó, de a jóisten sem tudta lebeszélni.
A kocsmában ment a bulikázás, és közben eltűnt a nagy becsben tartott szobor. No, meg vele együtt a kárászi pap is. Persze senki nem szaladt utána, mert a kocsmában pont feltűnt Gorán. És lett nagy zűrzavar.
Remélem innen folytatják a sorozatot, hogy világos legyen a szobor eltűnése, és Gorán megjelenése?!
(Jó szórakozást annak aki nézi!
...na igen. Talán ez a jövő zenéje, hogy megtudjuk.
Nekem is feltűnt, amit írtál.
" ha az derül majd ki, a munkás-paraszt Rába Jenő építésvezetőről, hogy ő a Gorán ( a műkincsgyűjtő, Kálmán bácsi régi barátja, Bogdan ellensége, Mónika apja, aki Szappanosné Zsuzsannával együtt, Amerikába szökött), akkor dobok egy hátast! :D "
És igen! Jenő= Gorán! :D
Dobtam egy hátast is, de úgy maradtam! :DDDD
A következő évadot nem hiszem, hogy nézni fogom, ezért elköszönök. Jó volt itt lenni, megosztani a gondolatainkat.
További jó fórumozást kívánom Mindenkinek!
(Most különösen vigyázzatok magatokra és másokra is!)
Naház... micsoda "meglepetés", hogy Kálmán él...
A sztori már kezd nagyon túl sok lenni a hülye szobor miatt... sajnos tényleg csak az első évad volt igazán jó és vicces... már csak nagyon hébe-hóba nézek bele, nevetni meg már nem lehet rajta, szinte egyáltalán :-(
Amikor mondta,hangosan felröhögtem.:D:D
De még most is.