Drága örökösök - beszéljünk róla (beszélgetés)
Többször volt szó arról, hogy a fúrótornyon NINCS internet. Ezt teljesen kizártnak tartom.
Többnyire nézem, nekem Tibi és Renátó a favorit.
Azt hittem, követed a sorozatot, gondoltam megnézem már, neked ki tetszik. D
Európán kívül is van internet 😎
Köszönöm a narrációt, sajnos tudom, csak megpróbáltam rávilágítani, hogy a sorozatokon túl is van élet 😘
miért ne lenne internet Dániában, Dánia Európában van
de mi a sorozatról beszélünk, és ezeket a színészeket a legtöbben a sorozatokból ismerik
Tomika az agyamra megy ezzel a hiperaktiv,agyatlan lelkesedésével,tisztára hülyét csinál magából,
úgy mint Renátó,az örökös hősszerelmes nyavalygással,
Az lovarda elladásával jól megkeverték a dolgokat.Jelenleg ott tartunk (ha jól tudom?), hogy Zsóka nem tudja kifizetni majd Gazsinak a pénzt (ráadásul milliókkal lesz adós, hogy elállt a vételtől.)
Ráadásul Dani is kifizette Katica kötbérét, tehát a pénzt sem tudják visszadni?! Jól megkeverte ezt szálat Stefikea az "áldott jó szívével! Remélem, nem lesz szerencséje Dániában. Lesz itt még bonyodalom!
(Azt még át sem gondoltam, mi lesz akkor ha él a Szappanos házaspár?! :D)
Továbbra sem a szívem csücske Sándor. Jól mondta Tiborunk, ez az ember egy "katasztrófa-majom".
Egyetértek! :D
Sokunknak kedvence Icuka, remélem az marad a sorozat végéig. Mosolyogtam, ahogy a jacuzzi beemelésénél is sürgött-forgott, és megmorogta a bugyosgós kádat, az infra szalonnával együtt. :)
De jól beszólt Mónikának is, hogy úgy látja hogy a panzióban megáll az élet nélküle! Bizony igaza van a kedvenc "szállodai szak-asszisztensünknek!" :)
Jó lenne, ha nem csesznék el a karakterét, mint a másik (volt) kedvencem, Renátóét. Amióta beleszerelmesedett
abba az Olgába, beleszorult a humor is. Úgy hülyíti az a nő, mint Tomikát a Franciska.
(Az elején még nem zavart, de most már nagyon zavar Tomi szelekótya, túlmozgásos karaktere!)
Ez igaz, most nézem a tegnapi adás ismétlését, hát nagyon bírom Icukát.
Járjál színházba, ott láthatod eleget.
Az egyetlen üdítő szereplő Icuka. :D
Most aztán Lali nyakába akaszkodik Dániában, ahol a fúrótornyon nincs internet. Én meg a passzátszelet fújom.
Ehhez már páratlan memória kell. Aki ráér, kövesse nyomon a színésznő működését.
igen akkor nagyon ellenszenves volt még Diával is, meg Anikóval is, de szegény naív volt és ezt használta ki Mónika aki Kristófnak sem akart pénzt adni csak többiek
Stefit kihasználta Mónika és a pesti srác IS, meg még sokan, mert eszetlen volt.
Az ilyen megérdemli a sorsát. Nagyon ellenszenvesen viselkedett, amikor sok pénze volt és most sem jobb, hogy már próbál meghunyászkodni.
Mónika mit csinált vele amikor ott bérelt szobát a szállódában
ugyan már,ezt te sem gondolod komolyan,
Stefit kihasználták, Mónika meg a pesti srác
aki hülye,az is marad,
nem tanult semmiből,
most van 13-millája,ha most sem okul,akkor ennyi,
Stefike alaposan elszámította magát, most végképp pofára esett. Nem elég, hogy elúsztatta az örökségét, Dani végleg kirúgta.
most néztem a Szomszédokban is játszott, de gondolom valami epizód szereplő lehetett, én se ismertem csak ebben a sorozatban
na ezen gondolkodtam én is,
akkor az élő öreg Szappanos házastársáét
Amennyiben a Szappanos szülők élnek, Kálmán papa és Zsuzsa mama, akkor milyen pénzt/örökséget herdált el a drága Stefike és milyen örökség pottyant az ölébe Kata kiesése miatt az egyletnek ?
Ez a szerep megdobta az ismertségét, vagy talán tévedek? Mindenesetre nem volt az a kifejezetten agyonsztárolt színésznő.
Igazad van, rossz helyre írtam.
További ajánlott fórumok: