Drága örökösök - beszéljünk róla (beszélgetés)
Én pont ezt gondolom az egésznek a színvonaláról!
Ha mindenki szép, meg okos, meg sikeres lenne benne, akkor nem röhögnénk/gúnyolódnánk rajtuk.
Van egy rejtett szándéka ezeknek a sorozatoknak: hogy kiéljük a kárörvendő képességünket mások "sutaságán". De ez már annyira mesterkélt "sutaság", hogy nekem fáj!
A másik rejtett szándék, hogy mindig alulmaradjon a szereplő hozzánk képest és ezt éljük meg "viccesnek"! Úgyhogy az egész a kárörvendésre épít!
Én nem tartom viccesnek, mert eszembe juttatja, hogy majdnem ilyen a valóság! Ugyanazokkal a suttyókkal találkozhatok nap mint nap, ha nem vagyok elég éber!
Ez egy "társadalmi látlelet", ami próbál jókedvre deríteni!
Nemhogy jókedvre nem derít, de sírok is rajta!
Ahogy mondod: szánalmasak és üresfejűek! (mesterségesen kipoentírozva)
És bizony nem kell mondani, hogy kapcsoljak tovább, mert 2 percet nem bírok nézni ebből az akármiből!
Nem jól fogalmaztál "Kicsi Banán"!
Igen, én is elmondom a véleményemet, mint Te is mindenütt! De azt is leírom, ha éppen tetszett valami benne!
Mivel 22 éve nézem az említett sorozatot, megtehetem!
És azt hiszem kulturáltan?! Sőt sokszor ott a szlogenem is, hogy ez csak az én kizárólagos véleményem! Tiszteletben tartva ezzel mások eltérő véleményét!
Ugye ezt is szoktad olvasni?!
Megjegyezném, hogy még Veled szemben is nagy-nagy türelemmel "beszéltem", ellentététben a beszólásaiddal....... holott bőven nagyikázhatnál.....
És pont erről írtam lentebb, tudod a stílus!!!
Helyes, egyetértek!
Sok műsort én sem kedvelek, nem nézem. Eszembe nem jutna, a műsor fórumjába beírni, belecsinálni!
( Ha ilyet olvasok, agyam borul! De hallgatok!)
És sokan beírják???!!!! Intelligencia?! Nem tudom, ja és milyen stílusban?! Naa, ilyenkor gondolok valamit?!
Hogy mit?! "Uram bocsáss meg! :))) Csak gondoltam! Nem mondom ki! Nem írom le, hogy miiiiit?!
Pedig jujjjjj, de elárulnám!
Azt nem értem, ha valakinek valamelyik műsor nem tetszik,mért nézi.?
Arra való a távkapcsoló,hogy tovább lépjen vele.
De perzse könnyebb itt dünnyögni miatta.
Valahol olyat olvastam, hogy karácsonyra minden szálat kisímogatnak, és minden dolog, ügy a helyére kerül.
Egyébként tetszik a kis fiatal ügyvédnő határozottsága, meglehet, hogy előbb-utóbb átveszi az iroda irányítását????
Nyugi! Ha az egyik trágya abbamarad, biztosan jön helyette másik. Tuti, hogy van rá igény, különben nem dobálnák ki rá a pénzt.
Van egy mérnökember ismerősöm, intelligens, tájékozott, széles látókörű és igazi ezermester. Webáruházat működtet; mindent meg tud javítani, meg tud csinálni: mindegy, hogy 100 éves kakukkos óra, gépjármű, hangszóró, egér, akkumulátortöltő, mikrosütő, vagy háztető; vagy csempézni kell, vagy járólapot lerakni, vagy 4 kamerás rendszert telepíteni a házra. Ezeket tudva padlót fogtam, amikor elárulta: kedvenc sorozata a Mi kis falunk. Ja kérem, mindenkinek lehetnek aberrációi. 😊
Tudod Zolcsika!
A tv-műsor is pont olyan, mint itt a különböző fórumok. Ami nem tetszik, ott "ugorgyunk!".
Tudod ha egy fórumon valaki kérdez valamit, és várja a választ attól, aki tudja, és van aki azt válaszolja: "én ezt nem tudom". Akkor miért nem "ugorgya"??? :))
Szerencsére már rengeteg tv-csatorna között válogathatunk, ki-ki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő műsorokat. Nem a nézőt kell minősíteni a gagyi műsorokért, hanem a csatornát!!
Mikor lesz vége ennek a trágyának?
(Mi kis falunk és társai...)
Tényleg erre van igény?
Próbálták lecopyzni az Üvegtigris-féle színvonalat, csak sajnos nem sikerült!
Vagy városi prolikból csinálnak sorozatot, vagy vidéki prolikból!
A lényeg: "PROLI!" (Ez kell a magyarnak!)
(Ja, és ez az én véleményem, mielőtt nekem esnek kapával, kaszával!🤭)