Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
én is így képzeltem...
egyébként mennyiért csinálnak ilyet? (minit)
Mininél csak az alsó hasat műtik, a bőrfelesleget. Ha jól tudom izmot nem vágnak meg köldököt sem helyeznek át.
Mit jelent a mini hasplasztika? 🙄🙄
nekem sem csinál minit...ha bugyi van rajtam akkor nincs vele semmi bajom, ha leveszem, akkor látszik, hogy a szüléstől csúnya a bőröm. Azt mondta, ahhoz hogy tartósan szép feszes has maradjon, hasfalat is varrni kell :(
két műtét együtt 5 óra legalább, (nekem nem lesz implim) ha utánad nincs senki beírva talán megcsinálja, szorítok...
Bizonyos keretek kozott tuti, ha mazlid van tudjak ugy varialni a dolgot.
Próbáltam válaszolni, de ennyiere sűrűn nem írhatok privát üzenetet. 👀👀😁😁
Ú de kár, nagyon sajnálom :(
Mini hasplasztikat a doki nem csinál. Én is azt szerettem volna. De azt nem vállal
Sziasztok! Április 18-án kapok ciciket Kovács dokitól. Még tavaly novemberben voltam nála konzultáción.
Szerintetek lehet még változtatni az eredeti terven? A mellnagyobbítás mellé szeretnék még mini hasplasztikát, oldalt zsírleszívással.
Hétfőn hívom Szabinát, remélem még lehet változtatni.
Nagyon zavar a hasamon a bőr, de egészen eddig bíztam benne, hogy még diétával és edzéssel javítani tudok rajta. De nem lehet. Szerintetek lehetséges a módosítás?
Igen igen te a kedvenceim között vagy ❤️
Bent vagyok
Meg is csekkoltam ❤️
Köszönöm
hm... érdekes, eddig párszor műtöttek már és nekem mindig kellett, sőt a miniliftingnél valami fertőtlenítős tusfürdőt kaptam. Úgy látszik doki válogatja...
Nekem sem kellett a helyszínen zuhanyozni.
Egyik alkalommal sem volt zuhany, mondjuk idő sem lett volna rá. Borotválkozni otthon kellett :)
Nekem sem😅 persze gondolom lehet, annyi hogy megborotvalva kell a mutobe menni, azt erdemes otthon!! Szabina ezt ugy is elmondja majd.
Nekem nem kellett zuhanyozni.
Köszi szépen! Akkor jó!😊😉
persze, akár sminkelheted is magad, de amikor elfoglalod a szobát le kell mosni a sminkedet. Majd lesz egy zuhany, csak úgy lehet a műtőbe menni...
Sziasztok.Lehet szokatlan kérdés.. Olvastam a doki oldalán, hogy műtét napján sminket le kell mosni. Azért egy BB krém lehet az arcon érkezéskor?
Szia engen majdnem ket honapja műtött. Kopogj nyugodtan... Irok mindenről ami eddig tortenr :)
Tettem fel képeket a melltartóvásárlós ámokfutásomról. 😊
Jövőhéten jön a következő szállítmány, csak előbb tudni akartam a méretet.
Én csak a mérettel nem, minden más ok.
Kit műtött mostanában Kovács doki fellvarrás plusz nagyobbítás vagy két lépcsős?ki engedne be még a naplójába?van köztetek olyan aki nincs megelégedve a cicijével?az csak likeolja a szívet
Szia.mellnagyobbitast.ma delutan hivom fel.
tavaly volt műtétem másnál, nem lett sikeres sajnos, ahogy alul is írtam, nyak korrekció lesz, jobban "meghúzza" hajtő irányába. Másnak önmagában nem biztos elég ez a technika.