Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Igen-igen:o)
és mi lesz a dresszinggel? :O)
Csoki helyett csokis müzli szelet van olyan, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így egy szelet 76 Kcal, egy sima fittmüzli szelet, nem tudom mitől fitt, mert amit ma láttam abban 148 Kcal volt... jól ott is hagytam.
Na tényleg léptem! Szép Estét Nektek!
Csak keményen!!!
a tacsós? az fincsi!
Ha mozogsz eleget, simán. monnyuk, nemtom, abban mennyi a kalória, de én tuti nem tudnék senkit letiltani semmiről, mert kaja párti vagyok.
Folyt: nem eszel csokit, mert tartod magad , de egy idő után megint szól a csengő, hohy hello, csokit akarok!Akkor eszel egy almát, mert azért vmivel el kell folytani. Utána megint kopp-kopp, csokit akarok, de akkor eszel pl.egy almát.
A szervezet még mindig nem azt kapja,amire szüksége van...folyt.
Közben lemondtam a lecsóról mivel se tegnap éjjel, se tegnap előtt nem aldutam túl magam dög fáradt vagyok, ha most neki állok főzöcskézni, tuti nem lesz kedvem tornázni.
Szerintem eszek 2 pici szeletet az update cipóból aztán tépek ugrálni.
Jah esti súlyom úgy, hogy bevizesedett a lábam 63,4... kár lenne lecsóval elrontani:)))
Ma még nem tornáztam, most mostam le még csak a sminkem, de ha megkaáltam angolozok 1 órát és utánna bő egy óra alakformáló óra lesz.
Szerintem éjfél előtt ma se kerülök ágyba:(
Tegnap is addig tanultam.
Nem akartam koplalni, de mivel tegnap nem jöttem haza, anyunál meg zsíros marhapörkölt volt nokedlivel, azt meg inkább kihagytam. Így nem maradt sok választás.
Ma meg negyed 8-tól rohantam egyik oktatásról a másikra... egyszerűen semmi időm nem volt.
Na, várjál, most összeül a tanács, mit is tornáztál ma? Attól függ lecsó vagy no lecsó...
:D
Sziasztok! Csajok én mindjárt éhen halok, már tegnap reggeltől most értem haza, anyuéknál egy kis tányér halászlevet és 1 szelet dinnyén vegetáltam.
Ma meg reggelire egy update diós kifli, ebédre és uzsira 5 szelet pufirizs.
Nagyon filózom a lecsón, van még 1 update sokmagos cipóm, azzal gondoltam...
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?