Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
szia, én mindig nap mást, hogy ne unjam meg és ne adjam fel...
én tegnap zumba + yoga volt
ma has meg popó gyakorlatok kis hulahopp karikázással fűszerezve...
aztán holnap megint más :)
Én úgy tom, hogy 3 nap után 1 pihenőnap, aztán 2 napot nyomsz megint és egy pihi. Viszont olyan verzió is van, hogy ha egyik nap pl.felsőtestre dolgozol, utána másnap mehet a popsi stb.Ez ált.gyurmázás esetén, de a kardiót asszem mindennap lehet nyomni. Kinek,mi jön be.
Hú, ez elég össze-vissza lett, de azért valamennyire érthető?
sziasztok!
tegnap futottam- és sokkal többet bírtam, mint eddig bármikor.Azt tervezem, ma is futok. szerintetek mindennap sportoljon az ember, vagy kell egy sport nap után egy pihenő nap is? vagy mehet össze vissza?
Én is:DD mondjuk ebédelni 2 körül szeretnék inkább, 3 késő, de sokszor már csak akkor jön össze:s
Zöld teát is iszok, én nagyon szeretem:) te?
Nyugi, én is későn kelős vagyok szóval negyed 12kor reggeliztem ma :D aztán majd 3 fele lesz csak ebéd:)
te iszol zöldteát is vagy csak vizet?
Mi most ebédeltünk a csajokkal, még megy a meló.
Délután vmelyikre rászánom magam.
Majd referálok:o)
Sziasztok! :)
Én most tornáztam mert délután nem leszek itthon este pedig a barátommal vagyok :$ szóval, hogy nehogy elsumákoljam gyorsan rávettem magam ... elégéé kivagyok most XD de még akarok kicsit súlyzózni is:)
nekem meg norbis brokollifőzim van ,rolóval...
Mikorra is akarunk lefogyni? :o)
Vagy nem hajt a tatár.
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?