Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Kaját nem tudsz vinni magaddal? Sokat segítene, ha napközben is felvennél némi kalóriát, estére akkor nme jönne a farkaséhség.
Pláne, ilyen munkában, én zabálnék, az fix.
Húú, régebben én is voltam kukit címerezni, tuodm,milyen strapás meló. Csak úgy ettem a szalonnát, mint a vett malac.
6 liter? az már szép:o)
Jelentem meg volt a mai torna: Sz. Andi erősítő tornája 45 perc, meg ugyancsak tőle iron box egy kis láberősítéssel+ önszorgalomból némi belső comb edzés.
Most pedig jöhet az angol... juhééé!!!
Sziasztok!
Látom a humorérzékünk még nem veszett el és ez jó...Vagyis még mindenki lelkes és nem ment el senkinek a kedve.nekem eddig tetszik ez a diétás élet.Remélem ezúttal eredménye is lesz.A mai futás elmarad mert az egész napi kapálástól szétment a derekam és a csuklóm.Örülök ha holnapra rendbe jönnek mert holnap is folytatnom kell a kerti munkát,de szerintem felért egypár kemény edzéssel a mai nap.Folyt is rólam a víz egész nap.Megittam több mint 6 liter folyadékot!!!A reggelim egy szelet barna kenyér 2szelet párizsi és egy szelet sajt,zöld tea.Ebéd:kevés leves és csirkemell zöldségekkel,uzsi:2db palacsinta(kb.16.30-kor)Azóta nem eszem és jól vagyok.Mától szeden az adiponixot.Nem tudom másra jó-e de elveszi az éhségérzetet és eltelit.Elvileg gyorsítja az anyagcserét és zsírt éget,de ez csak hosszú távon derül ki...Szép estét mindenkinek!!!
Meg sugarat (cukrot)
Én norbit fogok vacsizni ,valami brokkoli főzi, rolóval.
De tnap hiába ettem korán, hajnalban majd'megvadultam és felkeltem, hogy korog a pocim.
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?