Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Sziasztok... :)
valahogy lusta vagyok visszaolvasni az összeset kedd este óta :D
tegnap voltam horgászni tesókkal, hát így este fél 9kor értem haza és hát a torna elmaradt mert olyan fáradt voltam hogy megfürödtem és csak bedőltem az ágyba... de így most kicsit bűntudatom van :(
ne hagyjatok ki egy tornát se... mert ez rossz érzés :/ :(
Én meg ananászt, ananász jokival:o)
Akkor majd tudtok együtt tekerni:D
Nem tudom. Ő versenyszerűen kerékpározik és sokat kell edzenie. Tegnap is kihagyta miattam. Ott a munkája is, a ház körüli munkák.... Ahogy lesz ideje. De nagyon jól sikerült a tegnapi nap :)
Most reggeliztem. 1 bögre tej és 2 szelet puffasztott rizs.
Látom sínen vagytok a sráccal:o)
Mikor taliztok legközelebb?
Sziasztok! Tnap jött meg a Drágám külföldről, úgyhogy főzicske, körbe ugra-bugra, meg egy darázs is megcsípte, szóval semmi időm nem volt. Meg energiám sem. Nemtom, mikor fogom már kialudni magam. Lankadt vagyok.
Azé mindenkinek kitartást, olyan kis lelkesek vagytok:o)
Nekem 2 év megvan, csak most hirtelen nem tudom melyik :P :)
Szerintem Rubint Réka nagyon hatásos, csak mellette tényleg nagyon jól kell étkezni, és szerintem ne csak azt csinálni, hanem mellette mondjuk 2 nap kardiót is, mert Réka szerintem inkább alakformáló, ami szintén nagyon szuper, de nem biztos, hogy olyan hatékony zsírégető mint mondjuk a futás, vagy ugrálósabb sportok. de hosszú távon, rendszeresen csinálva a Rubint Réka is nagyon jó, én is szoktam csinálni :)
Jóreggelt mindenkinek!! :)
REmélem mindenki szépen halad, én megvagyok, bár ma megyek orvoshoz a gyomrommal meg lehet tüdőszűrésre is...drukkoljatok nekem, hogy ne legyen nagy gond! :/
elég valószínű, hogy el vagyok nagyon gombásodva, most próbálkozom majd a Candida diétával, de egyelőre egy kicsit enyhébb változattal, nem eszem cukrot, csak mézet, rengeteg zöldséget stb.
de a torna megy ezerrel, tegnap Rubint Réka 20 perc mell és 20 perc volt a 40 perces blokkjából, és 20 perc bicajozás, nem sok...de szép lassan, nem akarok semmit erőltetni :)
szép napot mindenkinek :)
Annyit írjátok, h lehet letöltöm valahonnan.
Jó éjt
Köszike
Jó éjt
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?