Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Pinduri épp hisztis. Majd elnövi vagy olyan lesz, mint az anyja :)
Lassan aludnia kellene, de szerintem 10 előtt nem fog. Addig állom a sarat meg tornázunk.
Jah és kész a kaja :) 2 tojásból :)
A végén még kimegyek főzöcskézni magamnak tojáspörit barna rizzsel. Nagyon rákattantam. Legalább a napi 30-40 palacsintát meguntam.
Belegondoltatok, h oké, hogy öszötönöz minket a fórum a tornára, de engem arra is, hogy ilyenkor főzzek?! :)
Teljesen jó. jajj úgy ennék lecsót. Tavaly olyan fincsiket főztünk az exemmel. Azt hiszem csak a kaják fognak hiányozni a múltból, de holnap készítek lecsót :)
Paradicsom
paprika
hagyma
kolbász (Lizinek)
Juh beles virsli
tarhonya
10000000nyi fűszer.... váááá Éhes lettem :S Inkább iszok vizet :)
Reggel 7:20-kor taliztunk és 11:10-ig. Átkarolt, simogatott 1-2 puszi... Elköszönéskor csók :)
Tuti siker. Lizi miatt sem lesz gond. Hála nem hisztizett sokat. Jajjj annyira olyan, mint én.. Mindjárt teszek fel róla képet... 1-2 perc
azt hiszem megvan a holnapi kajám!
R: egy joghurt zabpehellyel, 1 fürt szőlő
T: paradicsom
E: egy kis adag lecsó
U: pari
V: ez még elválik :D
mit gondoltok?
Sziasztok! Végre haza értem. Most kávézom, mert már alig állok a lábamon olyan fáradt vagyok. Még hátra van a torna, meg a tanulás, ma még nem sokat ettem.
Azon filózom mit kellene...
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?