Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Hmm rendben, köszi az infókat akkor majd inkább reggelire :)
és csillag igen szűz a horoszkópom :)
Hát én épp készülődök a nagy napra....
Egyébként kellene kardióznom...
Többiek gondolom, mind edzenek ezerrel...
Nekem még egy porszit muszáj beiktatnom.
Jövök ám!
Valszeg.mert le is ugráltad:o)
A házt.kex, sztem is hízlal, inkább de.ha már annyira szeretnéd.
Na, tök ügyi vagy, én is nagyszeműt vettem- (pont ma). Abban még a kcal is kevesebb, azt mondjuk nem értem, hogy ,de mentálisan is jobb:o)
Én meg az ízét is szeretem.
nah meg szomorúan olvastam hogy az alkohol is hízlal, nem azért mert alkoholista vagyok... :D
csak mert aug 27.én ünneplem a szülinapom bulival és 27-szeptember 2ig gólyatáborban leszek.. ami ugye a hülyülésről nah meg az ivásról meg mindenről szól... bár a tavalyi gólyatáborban sem híztam 1 kilót sem!! Reménykedem hogy most sem fogok :)
ti hogy tartjátok a háztartási keksz hizlal vagy ehető? mert én most vacsira egy olyan 10 darabot akartam megenni...
szerintetek egyek vagy inkább ne???
Sziasztok... olvastam itt az előző hsz-okat, hát étkezés.. én nem bírok napi 5ször enni, az nekem túl sok.. általában 3szor eszem de sajnos van hogy csak kétszer. :/
mérleg én csak hetente mérem meg magam,, centire is meg mérleggel is... pedig saját van mindkettőből és nehéz megállni... de akkor jobb a hatás meg az öröm ha látok minuszos változást :)
Na de ne is egy nap 20szor nézegesse magát..... Én túladtam a mérlegünkön :)
Most mértem meg magam a gyerekorvosnál... 53kg ruhában :)
tudom hogy nem tesz jót, magamtól nem vettem volna ilyet, csak a barátom küldte nekem őket tajvanból és olyan fincsik hogy nem tudok lemondani róluk amig van belőle. már csak 4 adag van :D
hát... ez nem cerbona volt, amit ettem, hanem a jogobella banános naracsos joghurtja, benne zabpehellyel... a natúr joghurttól kész vagyok, mindig jönne vissza :D egyszerűen nem bírom megenni. nekem a víz nehéz kérdés, melóhelyen nem iszok, vagy csak alig, de itthon bepótlom este mindig :P
Arra gondolnék, hogy jönnek azok a bizonyos napok.
Olyankor a szervezet visszatartja vizet. No meg, ha elindul az izmosodás, az sem feltétlenül a kilókban fog megmutatkozni, hanem a cm-kben.
Olyat mértél induláskor?
Mennyi vizet ittál mindehhez?
Meg nem okoskodásképp, de a tartósítószeres levesek tökre nem tesznek jót.
Sztem a cerbona is nagy kamu, édes,mint atom és az is tartósítószeres, tuti.
Annál jobb,ha eszel pl.zabpelyhet(natúr) jokival.
Megjegyzem: sztem:o)
Ne hari.
Szia!
Mozogj, és egyél egészségesen :)
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?