Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
hűűha az jó nehéz :O
azt hiszem rajtam gyógytornán fél kilós vagy 1 kilós volt, én ha veszek szerintem csak fél kilósat fogok.
tényleg aranyos kép :)
én is gondolkodom lábsúlyon, hisz gyógytornán is használtam... így biztos hasznos :)
Tettem fel tegnapi képet :)
Szokásom edzős ruciba sétálni a faluba gyerekkel. Szerintem kezdik megszokni :) Még a lábsúlyt is magamon hagyom :)
köszike csajok, hát tény hogy csak 5 kilót szeretnék leadni többet nem mert a 174 magasságomhoz az a 67 nagyon is megfelelne nekem :)
de ezért is jó ez a fórum, régen mindig abba hagytam a tornát, de most azért sem adom fel ;)
köszi :D annó nekem is tetszett, csak már nem jön rám meg kicsit tönkre is ment, de még megvan XD meg ki is nyult, mert velem nőtt XDD
Nevice, láttam a képeid, aranyosak vagytok a pároddal! szerintem se kell sokat fogynod, max 2-3 kilót :)
én 55-60 szeretnék lenni, eközött bármivel megelékszem. persze ezt novemberig, ha lehet utána tolnám még lefele 50 ig, tök jó lenne... de annyi még sose voltam :DDD
jó kis kép... a cél meg van.. meg kell valósítani ;)
amúgy te kérdezted a képet, én is raktam fel egyet az adatlapomra :)
hahó újra :D leléptem fürdeni közben...
raktam fel a naplómba egy képet amit nagyon szeretek, kb 4 éves már! rémes, haha :P
szerintem mindannyian tök sokat fogytatok már, olyan jó nektek! nekem mindig max 5 lemegy, 10 feljön :(
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?