Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
:(...
nem észlelek annyira hízást, már nagyon régóta eszem folyamatosan...
lehet azért mert minden más édességet teljesen kiiktatok
hu de jó nektek... :D
én imádom
de mégiscsak jobb mint a cukor...aszem
legalábbis azt olvasgatom róla
nagyon fogy...:D az 500 grammos
bocsi
500 gramm nagyon sok egy hét alatt nem?
eddig nem mértem, hogy mennyit eszek....
de 2-3 kiskanál szokott lenni naponta, és csak azt látom, hogy valahogy nagyon futok a kis 500 grammos üveg :/
Sziasztok, jó reggelt!
Lányok, szoktatok mézet enni és ha igen, mennyit?
én most kicsit rosszul érzem magam, mert igaz, hogy mindenféle cukrot kiiktatok, csak mézet akarok enni és gyümölcsöt, semmilyen más cukrot nem...esetleg majd veszek nyírfát...
de képes vagyok 2-3 nagyobb kiskanál mézet is enni egy nap, naturjoghurtot és a kávémat azzal édesítem, de egy hét alatt képes vagyok megenni majdnem 500 gramm mézet.
nem észleltem eddig, hogy híznék tőle...
nagyon egészséges és remélem ennyi nem árt meg..
szerintetek?
Good luck!
kemény lesz:o)
Fáj a pocakom. Hasaztam és popsiztam. Lassan ideér Rudolf is a Mikulással. Jajj, de nem várom. Bár nem szoktam görcsölni, de hát akkor is.
Szerintem jobban edzek majd, mert kimozdulni sem lesz kedvem és az edzéssel legalább megy az idő.
Az eliptikus trénerről lecsúsztam sajna. Vagyis átgondoltam. Inkább Lizire költök és ha idén lesz hó elmegyünk az Alpokba és ott síelek. Vagy ha lesz itthon hó, akkor sífutok a focipályán.
Még szerencse:o)
Kipróbáltad már az á.vizes palacos cicizést?
Nem tudom. vezető beosztásba dolgozik és mellette versenyszerűen kerékpározik. Sokat kell edzenie. Majd ha lesz ideje ránk is.
Ki kell bírnunk, de az első pár hétbe sok minden lehetséges. Az is h a közelbe talál valakit. Holnap Balcsin lesz, mert körbetekerik, estére meg siófoki bulit terveztek, de ő nem akar menni, inkább velem msnezne :)
Engem biztatnak FB-n a pasik. Nagyon sok olyan van aki szereti a sportos nőket. Egyikkel tegnap beszélgettem kb 4-5 órát. Átbeszéltünk pár gyakorlatot.
Kardión túl vagyok, e is izzadtam kellőképp. Most elaltatom a csajom, aztán jön a bicepsz... :)
7végén nemtom, hogy lesz időm, mert ma jönnek barátok, de hatudok jövök majd:O)
Randi mikor lesz? Hogy bírod, hogy nem beszélte(te)k?
Éééés szép napocskát mindenkinek!
Tnap a Drágám beült a gép elé, úgyhogy esélyem sem volt utána csacsogni.
Látom, hellyel-közzzel aktívak vagyunk:o)
Sinkó Andi engem is felcsigázott (még Baucsek Norbi ajánlójában volt benne)
Tnap aszittem leszakad mindenem, de mára semmi bajom!
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?