Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
A Luca is ősi magyar név,jelentése: hajnali
Sziasztok!
Nekem is a luca tetszik!
nekem is tetszik a Luca név
Nálunk hol esik,hol süt a nap...De én most momentán örülök az esőnek,nem kell locsolnom.
Édes lehet a kis Luca-baba.Mi is gondolkodtunk a Luca néven,aztán a férjem ragaszkodott hozzá,hogy magyar neve legyen lánykánknak,igy lett Lilianna.
Köszi a kávét,ez isteni volt!!!
Itt tök jó idő van. Nem süt száz ágra a Nap, kicsit talán fülledt, de se hideg nincs, se forróság. Megyünk ma bodyt venni Lucának, a 62-eseket kezdi kinőni. Tegnap mértük, pont 62 cm, 6750 g.
sziasztok megjötünk a vásárlásbol
be mentünk Kecskemétre a hangárba tök jo cucokat vetünk meg cipöt
Milyen kutáitok vannak?
Itt egész éjjel esett, most süt a nap, de fekete szinte az ég.
sziasztok!ma a kutyáknak őztem,meg adagoltam a cuccokat,vásárlás,stb..totál kivagyok már..itt szakad az eső...
Csúnya makacs perszona vagyok, és hiába éreztem minden pozitívumát a nem dohányzásnak,mégsem akarom letenni. Na elmegyek kaját dobni, mert felkelt a töki. Éljen a húsklopfolás!!!
PEEERSZE,szeretünk!Csak az egészségedet óvnánk,ha hagynád...
Az enyém meg horgászni ment,leányzóm mamázik, ketten vagyok Úrficskával. Még csak most találtam ki, hogy mit főzök, de addig nem klopfolok, amíg a töki alszik. Még nem szoktam le, ha visszajön Edina biztos kapok. Azért szerettek ugye?
Én férjecském dolgozik,ugyhogy hármacskán vagyunk a lurkókkal,takaritgatok,ilyesmi...Reggel 7-kor megfőztem az ebédet...
Ejnye-bejnye még mindig dohányzol??
Sziasztok!
Van még habos kávé?Édesitővel,faxon kérem.
Köszi isteni volt! Persze cigiztem hozzá.Főzni mentünk volna a Dráva mellé, de betett az idő,így marad az itthoni főzés, hepa.Ti?
megyünk vásárolni késöb jövök
hát ugy néz ki a fényposta se megbizhato pedig kültem !!!!!!!!
:) :) :)
Na, hol az a kávé?
Sziasztok!
Én a lakást teszem rendbe a szerelők után! Még jó, hogy anyósom főz ránk, Lucának meg tegnap 2 napra főztem!
küldöm nyizsd az ablakot
mit csinálsz ma ?
Reggelt! Jöhet a kávé! Köszi
jó regelt kávézom kikér fincsi habos kávét fénypostán megy szoljatok
Sziasztok!
Látom sok mindenről lemaradtam...
Kávéztatok is?
Az én lányom lassan másfél éves,de még nem ivott tejet.Mondjuk főleg azért mert van ételallergia a családban.Az epertől kiütéses a lánykám.
Jó hétvégét akivel nem dumcsizunk, mert pl anyóst boldogítanak!
A lányomnak én is 1 éves kora körül adtam. Azt mondja a szakma, hogy nem feltétlenül akkor lesz allergoás reakció, mikor kapja, hanem ha egy éves kora előtt találkozik vele később jelentkezik (pl oviban) valami fehérje allergia.
Teljesen egyetértek veled. Én még a cumisüveget is csak fél éves koráig fertőtlenítettem. Minek ha azóta bekap az ég világon mindent? A lányom idejében még ez volt a nagykönyvi is.
hali!
mire én jövök,mindenki lelép...mostam,takarítottam,VASALTAM,mosogattam,stb..laza pénteki program.de láttam,hogy nem voltam ezzel egyedül!!pussz
Hali! Itt volnék kicsit. Jól elhúztatok, nem győzöm visszaolvasni.
Az eper csinál ilyen tünetet, de elvileg csak 1 éves kor alatt.
További ajánlott fórumok: