Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Jaj de rendes vaaaaagy!!Jól van jó csaj vagy,így tovább azt szeretem ha fényeznek!:D De túlzásba nevigyük!Mondom én hogy 28 vagyok!Ennyi és kész!Miért nem rakod ki esőre a gazokat?Akkor megspórolod locsolást és vizet!Oszt ha kiveri a földet a zuhi újraülteted!
Köszi!
Te milyen magas vagy?Nem kevés kicsit az 55?Vagy úgy éreznéd jól magad?
akkor két szelettel kevesebb pitét egyél!:-)
nem fotografizáltad le a klinika tetejét?lehet meg sincs már.....hehe.most mennem kell!pussz!
Gratulálok fogyáshoz,ügyes asszony vagy!Én most 58 lettem úgyhogy lassan el kell érnem végre az 55 kg mot.Egyre több régi rucimat tudom felvenni,juhhéé!Csak tartani lesz nehéz!
És nemtudtam lefényképezni azt a fantasztikusan gyönyörűséges piros klinika háztetőt ,mert zuhogott.Most nem is tudom mi lesz!Majd egyszercsak!Most meg süt ezerrel a nap.
Én jelentem fogytam 1 kilót,és ez beinditja a boldogsághormonjaimat.
Mi kutyánk is jól van,és a cicáink is.Asszem már irtam,hogy a férjem feltette a cicáink képét a whiskas.hu-ra,lehet rá szavazni.
hallod!most nézegettem meg a képeiteket,és simán letagadhatnál egy jópár évet!!!persze így sem vagy idős,de sokkal fiatalabbnak nézel ki!!
kutyik elvanak köszi,nekem majd gazakat kell locsolnom,mert van belőle dögivel...
Ammá van benne dögivel,lehet hogy sok is!DEeee nem baj,isteni lesz remélem.Permetezés mentes meggy mmmmmmmm.Mindenki rendben?Kutyusok is?
Nahát!vidék anyósék,cserkó szedés ,rosszidő,hazajövés esőben.Ma bevásárlás,sütés,csiripöri főzés.Címszavakban.Jól vagytok?
Hát már hogy a fenébe ne hiányoztál volna???ilyen hülleségeket kérdezni!nem akartunk zavarni,mert tudtuk,hogy sütöd a pitét,és nehogy már valamit eltévesszél!!mondjuk elfelejted beletenni a meggyet...hehe...
Tekerem a bringát a meggyes pitéért....
Na hát kell ilyen látogató is néha,dobja a hangulatot.Gyere máskor is,mi mindenre vevők vagyunk!Mi is szeressük a férfiakat!Egyetértünk veled!
Deeeehogynem hiányoztál,édes!
Merre jártál,mesélj!
Nem is hiányoztam senkinek?Pedig sül itten a finom meggyespite!Nem küldök ha ilyenek vagytok!
Luxi földobta a témát,és eltűnt.
Még itt avégén rávetitek magatokat az uratokra!
Gyerekek ilyeneket csak éjszaka beszéljünk meg!A gyerekek előtt mégse kellene!
Akkor foglaljatok állást!
Azt mondják,szerelemben és háborúban mindent szabad!
jaja,irulunk-pirulunk!!nem is tudom,hogy leplezzem lányos zavaromat...
Na már megint a szex!Erre már én is beléptem rendesen!:DDDDDDHát hiába,az örök téma !Csak el ne bújjatok a nagy szégyenlősködésben!
Jól van,én meg fáziskésésben vagyok!
Ezt a témát sokan tabunak tartják,mit vártál?
írjátok át a topicnevet!:-)
kicsit "felfrissült"a topic,így kora délelőtt,vasárnapi nyugalom táján...
De akár erről is beszélgethetünk, csajok! Így vasárnap délben, ebéd előtt! :-D
kivolt írva egy szavazás délelőtt,és arról:)csak a szavazásokról beszélgető topicba szántam,de ide sikerült,hiába még nem ittam meg a mai energia ital mennyiségemet:D:D
Már kiderült, nem ide szánta!
További ajánlott fórumok: