Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Tudom ám,de ez van.
Dobtam egy pörit tarhonyával.Mit főztök?
Na itt írogatok magamban,nem nagyzolásképpen meg nem azé de újjabb story.Szerencsés voltam és nagyon jól kerestem régebben,így hát utazgattam.Kétszer voltam Mexikóban,4 szer az USA-ban,Thaiföld,Tunézia,Olasz,Spanyolban.Nem kevés pénz volt de világot láttam,és ez nagy élmény marad mindig.Lehet hogy lakásra kellett volna költenem,de mostmár így utólag mindegy.Most meg a Balcsira szinte nem tudnék lemenni nyaralni,annyi pénzem nem lenne.
Leszoktál már!:DDDDminta shrekben a szamár"ott vagyunk már?"
Most szólok senkinél nem vállalok takarítást,azért tudjuk már hol a vége.Nem agyon strapálni szerencsétlen ifi asszonyságot.Ma eldobod azt a cigarettát,vagy igen!Tessék nem venni és mondjuk az árából vegyél egy kg gyümölcsöt,és helyette azt .És mondjuk ha kimész friss levegőre aztat szívogasd!Na korrekt ajánlat!Szerintem ha félre is raknád csak azt a pénzikét,megdöbbennél,milyen klasz csaj lett belőled!Tudod mennyivel többet ér egy olyan nő aki nem dohányzik?Nekem ezt régen egy pasi mondta.És elhittem neki,igaza volt!
az nagyon klasz,most megint nagyon jönnek vissza divatba a társ táncok,Pesten mindenhol,mondjuk most a latin különösen.A párom nővére latin tánctanár,tőle tanultam az óráin ,és idehaza,azóta teljesen felszabadultam egy csomó gátlás volt bennem,és el tudom engedni magam,jól érzem magam közbe,nagyon ajánlom mindenkinek,de tényleg.de a hastánc na az már szerintem az lesz ciki,a valag,és háj rázás.Helytte inkább akkor szamba!Aztán ügyeskedjen a kicsi fiacskád,biztos édes pofa lesz,ebben a korban még nem nagyon tudják merre az arra,tudom a lyányomról ,de kis lelkesek.
a jó itenke áldjon meg hát a cigi miatt nem bírod a mozgást,az lassít le ,olyan akarsz lenni mint egy lassított fevétel?Ugye nem!Dobod el,megvadulnak a kígyók is tőle!
csacsacsa, négyszögrumbha , angolkeringö stb
Nálunk csak ez a kettő van. A jazz balett 2000 havonta. Külön németre is jár 1200 óránként, szerintem baráti árak.
Edina! Én is edzettem. 15-15-ször megelmeltem a lábamat a popóm érdekében. Mára ennyi. Utána meg csodálkozom hogy nem megyek semmire, de ebben is úgy kifáradok, hogy azonnal rá kell gyújtanom utána.
Milyen társastánc?én latinos vagyok,salsázok,tudjátok az nagyon erotikus Dirthy Dancing meg ezek.Végeztem edzéssel.Most felmosok és közbe míg szárad addi tudok pihikézni
it van fálaszték
tásastánc ,zseszbalet ,balet ,hiphap ,Zoltán Erika féle .
iletve sport karaze ,kunfu,foci kézilabda kosárlabda
ha pénzed van járathatod gyereked
Ricsi karatéra jár havi 6000ft
a tásastánc 3500ft
Biztos szép lesz! Nálunk a t.tánc nagyon gaygi.A lányom jazz balettra jár.
Képzeljétek holnap lesz a Ricsi fiam táncvizsgája.
Társas táncokat tanul de ök. még picik 6-7-8 évesek nagyon ügyesek. Nagyon büszke vagyok Ricsire imád táncolni
sziasztok megjötem elvitem a gyerekeket oviba
hu sokat kelet olvasnom visza
én nem dohányzom de kávé az mindig jöhet
Nem a lakásban szívom. Minden cigi után alapos tisztálkodás, mielőtt a gyerekehez éerek. Egyébként viszont mindenben igazad van. Krónikus fejfájós vagyok, és olyan jóü volt amíg nem szívtam, nem fájt.
edzd magad acélosra,és akár versenyezhetsz velem is egy sprintben!!:-))
alszik baba,irány edzés,utána felmosom az izzadtságot a padlóról!juhhhhhééééééjjjj
ja undorító a cigi,büdi a füstjétől minden.Én 7 éve nem cigizek azóta sokkal boldogabb vagyok!És jobb minden,annyi pénzt költök így más jó dolgokra helyette,és kristálytiszta a levegő a lakásba,nem kell annyit függönyt mosni,és a hajam is illatos marad mindig,és nem szennyezem vele mások egészségét,sem magamét,és enm vagyok annyit beteg se azóta....na majd még folytatom ám....hatásos csajok??????
jaja,elemet cseréltél benne?az enyém még töltőn van,de már nem sokáig!!
király kutyák!!!ha én ezt előbb tudom!!
Most én is megyek, tudod Zsu, a kis sziréna... de elég sokáig bírta ma reggel! Majd nég jövök, addig is jók legyetek!
Nem tudom hányas számon írtam le. Nápolyi masztifokat és van egy közép ázsiai éberségnek.
Ez egy jó kérdés! Egy reggelen úgy jött a friss kávé illata, hogy automatikusan nyúltam cigiért. Nekem nem volt, hát a páromét szívtam.Az erősebb, mégsem szédültem meg semmi.
mucika eztet már leírta,hivatkozási szám!!!
gyógynövényes boltban vettük,60 db van benne,és kétezer forint.én nagyon reménykedem,hogy jó lesz!!
okés,le ne rakd a porszívót,jöhetsz ide is,meg a felmosóval is,csak cserélj benne vizet!pussz
Gyógyszertárban lehet beszerezni? Mennyibe kerül?
Te még ráérsz később is ,állítólag aki szoptat annak hamarabb visszaáll a régi súlya.Hát lehet lassan áttérszhetsz tápszerre is akkor ha kevés lesz.De amúgy meg már adsz neki szilárdat is,nem lesz nagy gond vele.Na megyek én is mer itten is dolog van,már kiporszívóztam,mikor lealtatom picim akkor felmosok okosan.így nem totyogja össze!
jaja.milyen ebeket tenyésztetek?
Jóóó kipihenhetted magad az éccaka! :)))
További ajánlott fórumok: