Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
ne haragudjatok!:))
bocsi,nem ide szántam,a szavazásról beszélgetős topicba,csak még nagyon reggel van nekem:D:d
sorry:)
ezt magyarázza már el nekem valaki,hogy miért is vesztem el a méltóságom,ha orálisan kielégitek egy férfit?
azért ,mert szeretem és örömöt akarok okozni neki?
vagy mert a szex az örömforrás egyik formája és ez is az egyik módja?
gáz,hogy 2008-ban valakinek ez még téma tud lenni,és ilyen módon...
Halihó! Klíma beszerelve, de nem kapcsoltuk be, mert nyitott ablaknál kellemes 26 fok van a lakásban. Csak a nagyszobában van (ami nappal nappali, éjjel háló), Ott van a kültéri kívül a falon. A Luca szobája egy folyosó végén van a naggyal szemben, azt is hűteni fogja picit, de mégsem a szobában működik. Arra nem volt keret, hogy mind a 2 szobába tegyünk, de talán nem is lett volna jó.
Az ínye megduzzadva sincs a drágámnak, de attól még elindulhatott. De nem nyűgös, se éjjel, se nappal, csak a cumit várja. Ugye mostmár forog, és gondolom, félálomban mozgolódik, és kiesik a cumi. Sajnálom, hogy akkor odaadtam a cumit, de jobbnak láttam, hogy ne a kis ujját találja meg!
Nincs szoptatós teád?Hátha segit.
Bár ha a szervezet nem akarja tovább akkor hiába.
Az én fiam 11 hónapig intenziven szopott,annyi tejem volt,hogy melltartó betétet hordtam,a lányomat csak 6 hónapig tudtam szoptatni,mert egyszerűen elapadt a tejem.És persze nyugodt körülmények között élünk,tehát nem idegi alapon volt.
heló lányok!
Én is kérek csokis sütit,habbal+kávét habbal,mindezt kompenzálandó édesitővel.Köszi!
Szintén fogacskára gyanakszom Lucánál.Az én lányomnak 5,5 hónaposan volt egy foga.De 4 hónaposan kezdett nyüglődni vele+harapott.Isteni volt szoptatni.
Sziasztok!
ide nem érkezett meg se az eperturmix,se semmi..én a kutyára gyanakszok,nagyon nyalogatta reggel a száját!itt most felemás idő van.
Szomorú vagyok,mert úgy néz ki,hogy nem lesz tejem,kezd elapadni...
Sziasztok!
Vera! Végeztek a klímaszerelők? Minden helyiségbe rakattatok?
Nem lehet, hogy Lucának jön a kis fogacskája?
Jó reggelt
habos kávé kekszecske regel kinek külthetem
mindenkinek szép napot
Jó reggelt!
Tegnap mielőtt eltűntem mindenkinek átküldtem az eperturmixot. Aki nem kért annak még az ablakában van, dobja ki. Fogyósoknak is mehet!
semmi baj,csak vicceltem.
Simán birom a kiképzést.
Te tényleg hizókúrázol,hogy ilyeneket irsz????
Én ugyanis fogyózok kérlekszépen,és különben is,ha tegnapi a csokitorta,akkor már nemis kell!!
Mindenféle pite, kávé habbal, sok cukorral, eperturmix (majd vakarózok!) jöhet! Nálunk csokitorta van. Tegnapi, de isteni!!! Küldöm!
Jó éjt, csajok!
Szia!
Meggyes pite jöhet,holnap tészta-süti napom van!!