Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Szia!
Én is mindig lemaradok,de annyi téma van,mindig van mire válaszolni.Ugyhogy ne csüggedjetek!!
Jó reggelt mindenkinek!
Látom a kávézásról lemaradtam.
Cigi ügyben egyetértek .Én dohányoztam keményen,10 éve szoktam le,nagyon jó okom volt rá:egyedül gyerekkel albérletben,nem volt rá pénzem.
Szia Zsu!
Ne aggódj, mi Verával is hasonló helyzetben vagyunk...
Most megyek, hogy mikor jövök???????
Sziasztok!!
lassan már ide sem merek jönni,mert kimaradok szinte minden témából..lemaradtam ismét..hááát.annyit írtatok,hogy megmondom őszintén nem olvastam el mindet..milyen kis szemét vagyok,mi?
Ma mit csináltok?pussz
Terhesség alatt sem sikerült leszoknod? A párod is dohányzik? Én véleményem is az, hogy tessék leszokni! IRGUMBURGUM! :)))
Bocs... Tegnap este olvastalak titeket, már félálomban.. Nem figyeltem...
Csatlakozom Edinához cigi-ügyben! Fujjjjj! :))))
A cigileszoktatásra gondoltam, hogy figyeljetek.
Én figyelek, eddig is figyeltem :)
Kávéztunk, ismerkedtünk Anettal, vásárolni voltunk, és Edina engem fog leszoktatni a cigiről (?). Jól figyeljetek!
Pedig én tegnap többször is benéztem!!!
Én is elvesztettem a fonalat, sajna. Rossz lemaradni...
Sziasztok! Már azt sem tudom kinek, mit írjak...úgy pörögtök, mint az IFA-kerék. :P
Sziasztok! Sajnálom, hogy így le vagyok maradva, beírhatjátok az 1-est! :) Ma is el leszek havazva, de majd jelentkezem.
A betegségekről sajna én is tudnék írni... Sajna a pajzsmirigy miatt. Jók legyetek!
Ja! Végre szűnik a szutyok a Zazából és újra átaludtuk az éjszakát. Még jó mert hétvégén a párom koncertjére megyek!
Azt a mindenit! Ez kemény! Most te szívod miattuk4 Nem a súlyod miatt mondom hanem a gyszerek miatt.
A cigiről nehéz lesz leszoktatni engem, nagy vállalkkozásba kezdtél drága, hajrá!! Jó volt együtt kávézni!
Szép napfényes mai napot mindenkinek!Most viszem kiscsajt suliba a mégkissebbel!Ma rengeteg dolgom van ,takarítás edzés főzés stb,de amikor csak tudok írok.A tegnapi kávé is jöhet ,melegítheted!Sajnálom a betegségedet,de mi itt vagyunk és támogatunk lelkileg,és meglátod hogy hamarosan kutyabajod se lesz.Ja a cigiről meg le leszel szoktatva.Indul a kúra!Imádok mmidenkit!Hollárihó!!!
Pajzsmirigy betegségem volt meg műtöttek és kivetek véletlenül a mellék pajzsmirigyem nincs kácium a szervezetemben
szuiasztok jó regelt
csatlakozom a kávézáshoz én is
Jó reggelt. Mindig én vagyok a befutó reggel? Akkor most egyedül kávézom ( egy cigivel). Ha valaki belép csatlakozhat, eldobom a cigit ha zavaraja.
Dobbal és rockot zenél! Bocs az este tényleg megjött és "együtt" tovább. 17 éve vagyunk együtt. Nagy a love szerencsére.
nem nem holnap teszek fel egy képet magamrol
köszönöm nekem mindig nagyon jo ha öntenek belém egy kis önbizalmat köszönöm
Nekem apa nélkül nem lesz olyan csodálatos éjszaka,de nektek jó hátmosogatást...!!!Puszi,holnap
Ebben is egyetértünk kb 11 kor.Mostan megyünk fürcsi pancsi,megmossuk egymás ...hátát.Mindenkinek csodálatos éjszakát!
És te mikor mész csucsulni?
További ajánlott fórumok: